MONTIGNAC (124) ...in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 17
andanii spune:
si cum am promis ..... sa va spun cum am facut vinetele
cateva le-am copt curatat tocat si am facut salata de vinete cu ceapa si putin ulei de masline
si altele taiate pe jumatate si scos din miez pe care l-am tocat marunt si combinat cu ceapa tocata, ardei tocat, un morcov ras, oua, condimente si frunze, umplut vinetele si bagat la cuptor dupa ce am pus felii de rosii pe toate vinetele .... sunt delicioase, cred , peste vreo 1-2 ore pap si va spun cum au fost
ai dreptate melany , da nu stiu de ce dar vara ar trebui sa fie mai simplu cu atatea legume si verdeturi .... da poate lubenita, strugurii, piersicile , perele .... cine stie .... un motiv este din cauza caruia stagnez asa frumos .... in alte conditii as fi bucuroasa , asta daca eram la greutatea la care as vrea sa ma mentin ..... da mai am de dat 10 kg, nu e mult fata de cele 20 date nu? da totusi sunt mult mai greu de dat acuma decat celelalte ... offffff
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
melany72 spune:
Banuiam reteta la vinete, dar e prea migalos.Eu le tai felii si pun rosii, usturoi, verdeturi si putin ulei si le bag la cuptor.E cam la fel.Merge si cu parmezan pe deasupra, sau smantana.
Pai fructele ne tin pe loc.Lasa ma ca e bine sa mancam si alea ca doar acum sunt din astea de la noi.La iarna nu mai cumperi tu pepene verde!!
Esti la jumatatea drumului...
ymca spune:
vin si eu sa spun ca am ajuns la greutatea din tabel
am fost cuminte pana vineri, sambata am dat cu monti de pamant, duminica l-am venerat, luni i-am tras iar in cap cu niste inghetata
asta asa ca sa vedeti cam ce pattern exista la mine
vara ma ingras. intru si eu in acest club. tocmai pentru ca sunt mai multe legume si fructe; legumele mie nu-mi tin de foame si am tendinta sa mananc mai mult, fructele imi fac foame, dar o foame enorma si iar mananc mai mult. daca aceste fomi (scuzati pluralul) le-as satisface 100% cu combinatii corecte, probabil m-as mentine si atat; dar cum nu reusesc sa fiu conforma, ma ingras.
iarna mananc clar mai multa carne, in general cu muraturi, o supa si nu prea ma omor cu fructele. deci iarna clar slabesc. si parca de frig nici nu mi se mai face foame ca acum.
azi mi-a zis cineva ca am inceput sa am talie...si o zicea cu oaresce uimire in glas (de parca ar fi exclus ca eu sa am talie).
ce sa fac...in zilele in care sunt monti vin si ma fatzai pe aici cu meniul...cand nu sunt monti ce fac? trec totul sub tacere?
maya_m spune:
PUISORULE am rezistat cu stoicism si eu ma mir cum am reusit..mancarea asta e delicioasa si rapida ,mai mult iti ia pana cureti si tai cubulete legumele-ceapa vreo 4-5,gogosari, ardei de toate culorile vreo 4-am pus eu,rosii cubulete sau blenderuite verdeata, usturoi....se calesc toate astea impreuna la sfarsit se adauga carnea de pui macinata, se mai lasa un pic sa fiarba in zeama pe care o lasa carnea si sa se amestece aromele..asezonezi dupa gust cu sare si piper si umpli cu aceasta compozitie dovleceii decojiti despicati de-a lungul si curatati de samanta...eu am oparit putin dovlecei pt ca al meu a fost din ala urias si era destul de groasa pulpa aia ..mi-era frica ca nu cumva sa ramana crud...dovleceii umpluti ii introduci la cuptor si-i mai stropesti din cand in cand cu zeama care se lasa in tava...e pt prima data cand mananc si fac asa ceva dar la ce succes au avut aseara la ai mei o sa fac si saptamana viitoare .. sa-mi dai de veste daca ti-a placut
melany72 spune:
Ei, ma laud si azi cu sport.Poate va vine si voua cheful.Azi numai cardio insa. Maine mai vedem...
Si am mancat binisor...mai putin pepenele rosu..
O seara placuta.
andanii spune:
buna dimineata
asa , asa melany zinic sa ne spui de sport ... ca poate poate , in fiecare zi imi zic ... cand merg acas fac tae bo , da zilnic apare altceva .... sunt o neserioasa ,,,,,stiu
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
melany72 spune:
M-am eliberat putin la servici si zic, hai sa vad ce faceti...nimicaaaaa....
Hei, fetelor.Eu plec in weekend, sper sa nu va gasesc tot in starea asta.
Azi nu garantez ca fac sport.Va tin la curent..
ymca spune:
eu azi fac sport...merg la aerobic dance...poate ajung si la abs and legs, daca-mi termin treaba mai repede...dar e multa
luni plec in vacanta si ma intorc dupa 10 zile si 5 kile(in plus of course).
somleac, am vazut ca ai fost La Dinamo si as vrea si eu sa merg acolo...scriai parca de bine, dar cred ca o sa-ti dau un pm la obiect.
andanii super vinetele alea ale tale...
latrishia, te-ai intors din vacanta? cum a fost?
adinag spune:
Rusine sa-mi fie. Am trecut doar o data pe aici si am disparut din nou. Scuza este ca am avut muuulti musafiri si clar mult stres. Si bineinteles ammancat si eu aiurea si mult prea mult, desigur am pus ceva si mi-am deranjat si stomacul de atatea prostii mancate.
Deci ma intorc si eu de maine la Monti suta la suta de maine (initial vroiam de azi - a propos Pattern).
Ymca, si eu te-am mai vazut si imi tot faceam curaj sa mai trec pe aici. La mine e invers, iarna si daca nu mananc ma ingras, cred ca ma misc mai putin si de aia. Si mananc mai putine legume. Vezi, toti sunt diferiti. Iar eu mananc vara mai multa care, pentru ca se fac gratare. Noi nu suntem de altfel asa mari carnivori. Si din cauza frigului mi-e pofta iarna de chestii mai grele, mai... calorice.
Problema ce-o am acum este ca m-am obisnuit cu musafirii sa mananc cantitati mari si mereu mi-e foame :(.
OK, iesiti din butoaie, abateri mai putine si la treaba, ca nu slabeste nimeni pentru noi!