Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata soare !!!!!!!!!
Cafele calde pentru toate prietenele mele virtuale

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata cu aroma de cafea!

Am servit una dimineata cu muuult lapte, dar parca ar mai merge una mica ca am inceput sa casc de somn. Eu cum ma trezesc azi??

Am intrat sa va salut...ca urmeaza sa citesc ce ati mai discutat voi ieri.

Ramona

Tudor Gruia 28+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineeeeataaaa si de la noi!

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata fetelor

kiki, felicitari pt fetita. E de vis sa ai gemeni pereche, nu?
Cat despre schimbat scutece de catre tatici...eu fac mereu glume pe seama sotului...ca o sa-i spele si pudreze pasarica si apoi la adolescenta o sa o lase la discoteci...cluburi...chestii...cu baieti...
Si culmea e ca tine...ca sotul devine f serios...argumentand ca fetita lui va fi cuminte...chestii...

Oricum...indiferent de sex, parerea mea e ca ambii parinti ar trebui sa se ocupe de copii inclusiv spalat-schimbat fara sa ia in considerare sexul copilului...ca doar e carne din carnea lor ..

Doamne ce cald e deja...morrr...

Dana 30+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Monica ti-am zis, eu ma consider bizara ca am ajuns sa gandesc asa si tot incerc sa-mi amintesc ce film sau stire m-a putut afecta in halul ala la varsta aia fragila (tot la 9-10 ani mi-a venit ciclul). Si din taticul meu preferat, pe care il alintam (si no, cum sunt toate fetitele cu tatii lor, ca parca nici o dragoste nu-i asa mare...) m-am indepartat imediat de el. Si stiam ca nu-i normal, stiam ca sufera ca nu stie ce se intampla...

Cred ca am o parere foarte proasta despre barbati, din moment ce si la o potentiala fiica m-am gandit la acelasi lucru. Chiar si Woody Allen si-a lasat nevasta si s-a insurat cu fiica pe care o adoptasera. Cred ca mie toti mi se par potentiali bolnavi psihici. Na, ca am spus-o si pe asta... si nici nu stiam ca gandesc asa

Ma simt ca la psiholog, unde cu hipnoza reuseste sa traga din mine niste ganduri ascunse pe care nici nu stiam ca le am...

26+

27+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

O iau si eu incetisor din urma, sa va prind, ca tare imi sunteti drage!

Kiki, felicitari pentru pereche, sa dea DD sa fie sanatosi, eu mi-am dorit din tot sufletul sa am gemeni pereche, mai ales ca tatal meu este din asa sarcina, dar nu a fost sa fie, abia astept sa ii vad pe ai tai!

Aida, eu zic sa le luam la bataitza pe fetele astea cu kilele lor, pai nici in clasa a 8-a nu eram asa de slaba, auzi la ele, 60.....ce vremuri... App, nu vrea nimeni sa ma ia pe post de exponat, asta pentru fetele pe care le cearta doctorii!

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hai Mangulico ca s-a pus pe o ploaie cu bulbuci tocmai azi cand vii si tu

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna dimineataimi puteti spune si mie daca stiti cum se numeste acel test de sarcina care iti spune dupa 5 zile ce si cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Good morning sunshine

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 33+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna,
cred ca cel mai sigur test este cel de sange - beta hcg -iti spune mai repede decat cele de urina daca esti sau nu insarcinata; la mine Surecheck-ul a fost cu doua liniute la o zi de intarziere, dar am facut si testul de sange totusi. Intra la aspirante optimiste si iti spun fetele orice ai nevoie despre obtinerea sarcinii, teste etc

27+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput