Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)
Raspunsuri - Pagina 7

lutoniana spune:
lutoniana spune:
 Iulika si Aida noapte buna, usoara si frumoasa !!!!!
ne vedem dimineata la cafea 
 Cea mai fericita    31 +  cu
    31 +  cu    

lutoniana spune:
lutoniana spune:
 Pt ca la voi deja e trecut de 12 am schimbat si eu semnatura ...ca la mine e abia 10  ...dar ca sa nu uit .....
...dar ca sa nu uit .....
 Cea mai fericita    32 +  cu
    32 +  cu    

lutoniana spune:
lutoniana spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui diana_n Bun, s-o tot schimbi pana la 40  | 
draga mea, si tu la fel....dar observ cu placere ca suntem de-o seama in ale burticilor

Pe cat ai tu DPN ?
Cea mai fericita
 32 +  cu
    32 +  cu     

Dana15 spune:
Dana15 spune:
 Buna seara fete dragi!
m-am intors si eu de la cheful lui nasu'..cam obositor, mai ales ca astazi am mai parcurs si vreo 300 km cu masina (din pacate, numai in partea dreapta )
)
raluk sunt tare frumoase pozele tale , iar cadoul vostru aniversar mi se pare minunat! te imbratisez
, iar cadoul vostru aniversar mi se pare minunat! te imbratisez ..incearca sa nu te gandesti la lucruri rele; totul va fi bine!
 ..incearca sa nu te gandesti la lucruri rele; totul va fi bine!
Kiki felicitari mami ! sa fie sanatosi puiutii! cred ca sunteti incantati ca veti avea o pereche!
! sa fie sanatosi puiutii! cred ca sunteti incantati ca veti avea o pereche!
maine dimineata (de fapt, astazi) plecam spre ungaria, unde vom sta tot we..abia astept sa fac cumparaturi pentru puiut! (nu am cumparat absolut nimic pana acum ..am 2 costumase primite de la cumnata mea). Sper sa fie totul bine (drum intins, fara gropi si daca se poate sa ploua macar cateva ore pe zi..nici nu sunt pretentioasa, nu?
..am 2 costumase primite de la cumnata mea). Sper sa fie totul bine (drum intins, fara gropi si daca se poate sa ploua macar cateva ore pe zi..nici nu sunt pretentioasa, nu? ), sa ne intoarcem sanatosi si imi promit ca nu mai fac drumuri din acestea lungi..cred ca am exagerat putin in ultimele zile..sper ca fetita noastra sa ne ierte
), sa ne intoarcem sanatosi si imi promit ca nu mai fac drumuri din acestea lungi..cred ca am exagerat putin in ultimele zile..sper ca fetita noastra sa ne ierte
imi este dor de voi toate (zilele acestea cat nu am avut acces la internet, mi-am dat seama cat sunt de legata de acest forum) si abia astept sa mai povestim in timp real; sa aveti un weekend linistit!

Dana 28s  mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 da , da ,  usor si de la mine , fug in pat ca am adormit in canapea ...
 usor si de la mine , fug in pat ca am adormit in canapea ...
 Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC  
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine 

lutoniana spune:
lutoniana spune:
 Dana15 spor la shoping si sa cumperi tot ce va doriti pentru zana ....drum bun si te asteptam cu drag la povesti 
    32 +  cu    

diana_n spune:
diana_n spune:
 Lutoniana eu am avut de-a lungul timpului 3 DPN : 5 sep, 9 sep si 10 sep. Am hotarat sa raman la cel pus initial de dr. la prima vizita (9 sep), restul le-au tot dat inainte inapoi in functie de ecografii si masuratori de burta.
Maine aflu sigur data cezarienei.
Diana  32 saptamani si Peter  (3 oct 2005)
 32 saptamani si Peter  (3 oct 2005)

lutoniana spune:
lutoniana spune:
 Diana asa devreme afli ? adica de e acum ? 
Multa bafta.
La mine intial a fost 13 sept si apoi a ramas fixat la 11 sept 
sa vedem si personajul principal cand crede ca vrea sa iasa sa facem cunostinta 

32 +  cu    

vik-cj spune:
vik-cj spune:
 Buna fetelor...lipsesc doua zile si iara am de recuperat 2 capitole....aveti spor nu gluma! 
Incep prin a felicita sarbatoritele din ultimele zile: mary-07, andra-iulia si restul (scuzati neuronul gravid)!
Am vazut ca marea majoritatea vin cu vesti bune de la eco...cea mai tare spun eu ca e Kiki...bravo, ce bine de tine ca ai pereche!  sa iti traiasca!!!!
Dana 15 bine ai venit si drum bun..
Am vazut ca s-a discutat despre Ca,Mg si Fe. Ca si Mg nu se iau impreuna ca se concureaza, Ca se ia in cure de 10-20 de zile cu vitamine D3 (vedeti ca au cei de la Bayer o combinatie buna CalD Vita) dupa care se alterneaza cu 10 zile de Mg cite 3 /zi. Eu iau in paralel fie Ca si Fe fie Mg si fie dar spatiate (adica dimineata si la ora 5).
Cu otita nu e joaca, trebuie sa ii dreneze puroiul sotului tau Cristina...chiar duce la complicatii nasoale...
Ah...si incep si eu sa simt "binefacerile" sarcinii...am niste glezne butuci de doua zile dureroase horror...si dupa cum vedeti insomnii. Dar ce conteaza ...important e sa fim sanatoase si sa ajungem cu bine la final. Noroc ca am cu ce sa imi umplu noaptea...mai am de corectat lucrari de diploma...ca nici stare de TV nu am.
Va pup si promit sa intru mai des. 27+ cu
 27+ cu