Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Multumesc de incurajari, fetelor !
Lutoniana e greu sa gasesti un oras bun intr-o tara pe care n-o cunosti, stiu prea bine. In Connecticut am stat intr-un apartament superb intr-un oras la care toti ziceau "Oh !" cand raspundeam unde stam. Nu intrebam de ce, ne simteam perfect. Era frumusel orasul, safe, o placere. Dupa ce ne-am mutat imi zice o prietena, bine ca ati plecat de acolo, scolile erau groaznice. A-ha, asta era? pe vremea aceea nu-mi pasa de scoli, acum a fost principalul criteriu de cautare a casei. Intr-un final am avut de ales : 3 dormitoare, basement, curte mare intr-un oras cu scoli notate 7 din 10 sau 2 dormitoare, fara basement, curte mica in Plainsboro cu scoli 9 din 10. Eh, ne-am uitat si la Princeton cu scoli 10 din 10, dar casele sunt mult mai mici. Iar agenta care locuieste in Princeton si are 2 fete de liceu imi zice ca lumea e cam snoaba, iar mie imi place lumea normala la cap
Ne-am hotarat sa ramanem in Plainsboro.

[O barfa mica : Ethan Hawke a copilarit aici, a mers la liceul la care in teorie va merge si Peter. Mama lui lucreaza de vreo 7-8 ani la un orfelinat din Bacau , iar fost lui sotie, Uma Thurman e singura femeie despre care sotul a zis ca daca o sa ne sune la usa, o sa-mi zica "Sorry, honey" ] Mi se par amuzante coincidentele astea

Pune intrebari mai multe sau contacteaza un agent imobiliar, o sa-ti raspunda gratis la toate intrebarile in speranta ca-l angajezi, nu? Eu am avut multe informatii de la mamicile din club, dar si agenta ne-a zis niste lucruri foarte pertinente si in 2-3 saptamani stiam ce vrem si unde.

Diana 32 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mooooama lutoniana ce de kg ai fatoooo pai cred ca de 8 ani nu am mai ajuns la greutatea asta , dar sper sa ma dreg acum dupa sarcina asta asta daca vreau sa traiesc si sa nu am complicatii ...

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Eu am 68kg la 1,62m. M-a mustrat dr. ieri la control Am plecat de pe la vreo 53kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am adormit ca valiza-n gara intre csi si dr House M-am trezit la doishpe juma si n-am mai inteles nimic in cheauneala mea...

M-as duce sa ma bag in pat da n-am chef (si n-am cu cine intre noi fie vorba)

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

oh daaaa , si tu esti grasa raaaaau , mai bine merg la culcare ca ma apuca pandaliile cu kg voastre din vremea studentiei mele

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ah, si sa-mi aduceti aminte sa nu mai pun gura pe usturoi

diana, n-am inteles, ma-sa lu Ethan Hawke lucreaza in bacau??? Ce cauta acolo?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna seara
S-a terminat si cheful,s-a lasat cu muulte cadourisi cu burtile pline

Kiki,felicitari pt o asa veste buna

Despre soacre,n-am ce zice,ma inteleg suuper cu ea...ne intalnim aproape zilnic,ori la noi ,ori la ei...dar din moment ce nu stam impreuna,nu prea avem de la ce sa ne certam.

Iar azi,mi-au facut o surpriza minunata (socrii +cumnata&cumnatul)..un expresor de cafea din ala ce-mi doream eu sa faca si capucino si alte cele

By the way,Monica nu imi zici te rog cum ai facut baghetele alea?

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 33+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor eu imi iau burta si plec la nani..vå urez o noapte frumoasa.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Da Monica face voluntariat, cam ca orice american. Cica Ethan vine des la Bacau si nu-l recunoaste nimeni . Auzisem eu barfe prin Bacau, dar le-am dat crezare numai dupa ce am vorbit cu o tipa care lucra la orfelinat cu mama lui. Cica amandoi sunt oameni fara fumuri, politicosi si saritori la nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Cica amandoi sunt oameni fara fumuri, politicosi si saritori la nevoie.

...iar el e si super sexos dupa parerea mea

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput