Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La mine a functional Clear Blue, din a 2-a zi de intarziere, dar cel de sange stiu ca e sfant.

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Kiki, esti o graviduta binecuvantata, sunt destul de rare cazurile cu gemeni fetita si baietel; Sa va dea Dumnezeu sanatate si voua si lor si sa va bucurati unii de altii

Azi am donat din nou sange.... si pipilica, de data asta la Medicover

27+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

alexutzamie nu mi-a intarziat iubita eu in iunie am avut menstra pe 26 iar in mai pe 17 , si contact sexual neprotejat pe 11 si 12 park.. si imi fac si eu asa ganduri ca poate as fi insarcinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

alesicoo, mai asteapta putin ca niciun test nu-ti spune asa repede. SI mergi de vorbeste cu fetele de la aspirante ca te pot ajuta.

Neatza, ce fac fetili?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata, cocoanelor!
cum va simteti azi?
eu sunt la mama de ieri asa ca ma duc sa imi fac de mancare si sa imi fac si o cafea ca nu mai trebuie sa cobor scarile pentru o asa actiune, lenea nu mai e o scuza. dupa care vin si stau numai pe forum.
al meu gras e plecat prin bulgaria azi....da' am de spalat, poate si de calcat (dar nu cred, doar ma laud acum). noroc ca aici la mama am aer conditionat ceea ce ma face foaaaarte fericita.
ce ma oftic ca e asa departe ungaria, ce as fi tocat si eu ce e pe card prin brendon, ravagii faceam. asa o sa ma multumesc de tex de la carrefour (care acum sa situeaza in topul preferintelor mele, ieftin si bun).
alessicoo, ca sa ramai gravi presteaza si tu amor mai des si urmareste cat de cat ovulatia. adica....sex fara frontiere

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata!!!!Luto bunå-i cafeluta..Eu am intrat så va spun ca azi voi fi plecatå la cumnata, la curte..un gråtårel, un pepenel..Voi intra pe telefon så va citesc cå nu vreau så va fugaresc disearå...

Lutoniana ultima zi...Iti doresc så ai o zi frumoaså si scurtå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata fetele!!!Am luat si eu o cafeluta cu mult lapte si mmmmmm ce buna a fost.

Dana, drum bun in Ungaria si sa vi cu multe lucrusoare frumoase pt bebelinasi apoi asteptam poze sa ne areti si noua ce ai achizitionat.

Iulika, ce fidela esti tu forumuluiOricum disctractie faina la cumnata.

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Neata Monica, eu sunt pe la servici, multi pupici!

Techila, si eu tot fana Tex am devenit!

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna dimineata!

O femeie se duce la spital sa nasca insotita de sotul ei. Doctorul le spune ca a fost inventata o masina care poate transfera durerile nasterii de la mama la tata si ii intreaba daca vor sa incerce. Cei doi sunt de acord. Doctorul seteaza masina la un transfer de durere de 10% - sotul se simtea excelent si ii spune doctorului sa mai urce un nivel. Doctorul seteaza la 20% dar tatal se simtea la fel de bine. Doctorul ii controleaza tensiunea si seteaza masina la 50%. Sotul se simtea bine in continuare si ii spune doctorului sa seteze nivelul la 100%. Doctorul se conformeaza si femeia in final da nastere unui copil practic fara sa simta nici o durere. Sotii erau in culmea fericirii. Cand au ajuns acasa,postasul zacea mort pe treptele casei.....

Gianina 29+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

techila eu nu tin neaparat sa raman gravim-am tot interesat pe aici dak exista un test care sa ti confirme sau sa ti infirme o posibila sarcina la 72 de ore dupa contatul sexual. app... nu am nevoie de teste sau de tratamente pentru a ramane insarcinata k raman fff repede

Mergi la inceput