Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
cum am mai spus , de cainii mei feroce
, animalele mele sunt foarte teritoriale si daca cineva le incalca proprietatea atunci ataca.
De exemplu am 3 matze mari si 7 puiutzi , nu este nici o problema se fugaresc , se joaca , stau la umbra si dorm impreuna ... dar cand un cotoi strain a intat in curte dupa una din matze , eu am fost socata in prima faza cum de a indraznit , dar nebunele astea de catzele erau pur si simplu in delir ca l-au incoltit. Se vedea pe fata lor cat sunt de fericite si saracu cotoi nu mai stia in ce parte sa se apere. Am iesit repede din casa si le-am gonit pe nebune , dar din cauza sperieturii s-a bagat intr-un colt al casei dupa niste lemne in loc sa sara gardul ...
Nu va pot povesti mai departe cat a stat acolo , am inchis catzelele si a trebuit sa il gonesc cu o matura ca sarea la mine si imi era si mie frica de el , sotul a dat lemnele la o parte ca sa pot sa il gonesc ... mi-a parut f rau de el , dar nici nu il puteam lasa sa il matraseasca astea
ca vaneaza tot ce prind ...
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monica_dicut spune:
Nu stiu daca am facut bine copiind ce a scris ca am cam agitat spiritele. DAr sincer am vazut negru in fata ochilor cand am vazut PM-ul. Nici eu n-am vrut sa agit spiritele sau sa ma iau de ea dar m-am socat pur si simplu cand am vazut ce mi-a scris. In plus consider ca daca avem ceva sa ne spunem, o facem pe forum nu pe privat, daca eu am atacat-o pe public trebuia sa faca la fel. Am vrut sa raportez la moderator mesajul dar...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MariaI stai ca am si eu o intrebare, de fapt nu e a mea a pus-o x_ggg mai devreme si s-a raspuns da' nu chiar, asa ca mai intreb si eu odata: nu se poate face examen de secretie de capul tau? Adica sa te duci la Medlife (sa zicem, ca stiu ca ei au laborator) si sa-ti recolteze o asistenta de ginecologie si sa platesti sa sa-ti dea rezultat?? Ca medicul meu s-a uitat la mine (acolo jos) ultima data acum 3 luni si am si eu niste paranoia de potolit. Atunci el s-a uitat, a zis ca e normala (leucoreea) si a trecut mai departe. Acuma, eu nu mai stiu ce sa zic, de obicei am incredere in el, da' de vreo 2 luni parca nu mai inteleg nimic. Maria Alex (5 mai 2004) si BB nou 25+http://cealalta-realitate.blogspot.com/ http://www.copaculdehartie.ro/ mare 2009 |
Ba da, te poti duce de capul tau sa iti recolteze pentru secretie, si e bine sa ceri din start si antibiograma....daca iese infectie stii exact ce sa iei, daca nu ai nimic iti da banii inapoi pe antibiograma ca nu a fost facuta!

----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
mimika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kawaichan
De coma ![]() Mihaela 32+ cu baby Joshua |
Si pe mine m-a bufnit rasul cand am vazut, ca ce sa mai fac... Da' mai am una

32+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
claucia spune:
Ha, am scris mesajul inainte de a vedea PM-ul primit de Monica!
Alesicooo, nu mai scrie la noi! Nu te vrem si nu te potrivesti nici profilului subiectului. Cum poti sa jignesti si sa aduci aminte de asa rani cuiva care nu ti-a facut nimic? si pe care nu o cunosti! 
Clau
30+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui MariaI stai ca am si eu o intrebare, de fapt nu e a mea a pus-o x_ggg mai devreme si s-a raspuns da' nu chiar, asa ca mai intreb si eu odata: nu se poate face examen de secretie de capul tau? Adica sa te duci la Medlife (sa zicem, ca stiu ca ei au laborator) si sa-ti recolteze o asistenta de ginecologie si sa platesti sa sa-ti dea rezultat?? Ca medicul meu s-a uitat la mine (acolo jos) ultima data acum 3 luni si am si eu niste paranoia de potolit. Atunci el s-a uitat, a zis ca e normala (leucoreea) si a trecut mai departe. Acuma, eu nu mai stiu ce sa zic, de obicei am incredere in el, da' de vreo 2 luni parca nu mai inteleg nimic. Maria Alex (5 mai 2004) si BB nou 25+http://cealalta-realitate.blogspot.com/ http://www.copaculdehartie.ro/ mare 2009 |
Se pare ca daca dr considera ca nu e nevoie nu iti face examen de secretie - mie mi-a spus ceva de genul ca nici nu am secretie abundenta, asa ca nu are rost; cred ca te poti duce la consultatie si sa iti recolteze de acolo sau sa iti dea trimitere si sa iti ia probe o asistenta.
28+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
monica_dicut spune:
Vaaai mimika, dementiala soacrata cu Krantzul
Cred ca faceam crima de om. Sunt convinsa ca a avut si ea portia ei, da chiar sa atace si pe a ta...
Ru-si-ni-ca![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Nu stiu daca am facut bine copiind ce a scris ca am cam agitat spiritele. DAr sincer am vazut negru in fata ochilor cand am vazut PM-ul. Nici eu n-am vrut sa agit spiritele sau sa ma iau de ea dar m-am socat pur si simplu cand am vazut ce mi-a scris. In plus consider ca daca avem ceva sa ne spunem, o facem pe forum nu pe privat, daca eu am atacat-o pe public trebuia sa faca la fel. Am vrut sa raportez la moderator mesajul dar... ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 31+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Monica, ai facut f bine ca l-ai copiat...si mie mi s-a parut ceva in "neregula" cu fata asta...ba vroia sa ramana insarcinata...ba nu...ba ca e prea tanara...pai daca esti prea tanara pt bebe...pt sex nu esti?
Si daca ramane asa usor gravida...atunci e clar ca E GRAVIDA.(ca nu suntem Nostradamus sa stim daca e sau nu...dar daca tot insista si intreaba asta e raspunsul).Multe fecete de aici au avut multa rabdare ea ea..i-au trimis si linmk sa isi calucleze data ovulatiei...etc...si tot insista cu inttebarile
PULS ca habar nu are sa scrie...in limba romana nu exista cuvintele "dak""aks" sau cum o mai fi scris ...iti trebuie multa rabdare sa descifrezi ce a vrut sa scrie. asa ca pe langa recomandare de a citi cartea de anatomie clasa a 7-a ii mai recomand sa invete si limba romana.Gata..m-am descarcat si eu

KIKI
29+
si 
Poze KIKI
techila spune:
xxxxxxgggggg
si maria, eu as pune mana pe telefon la cateva clinici/cabinete particulare si as intreba cu nesimtire:cand se poate face, ce se poate face, cat costa si asa mai departe. banutii vostri, voi sunteti stapane
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze
si 
alex25 spune:
Techila, ca bine zici!!!!

Monica, te rog sa nu simti vinovata de pomana, multa lumea s-a abtinut in a raspunde la ce tot intreba ea chiar daca eram deranjate, dar acum chiar s-a intrecut orice fel de limita, e de necrezut....eu uitasem ca a mai fost pe la noi la inceputul odiseei si acum mi-am adus aminte ca a mai iscat si atunci discutii, deci....sa ma ierti, dar ceva probleme tot exista!
Eu care m-am simtit de cateva ori exclusa din grupul vostru, in sensul ca voi v-ati facut asa niste prietenii virtuale, tot nu pot intelege cum cineva poate sa scrie asa ceva, nu pot concepe si gata!
Aida, ce periculoase ai tu mama acolo, kamikazeeee!!!!![]()
----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25+