Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Sa vezi ca nu se merita sa pui la suflet absolut nimik iti povestesc o faza,la vreun an dupa accidentul meu,cand o femeie binevoitoare mi-a zis ca m-am imbogatit pe spatele oamenilor(tinand cont ca am facut teledon ca sa strang bani pt proteze),ca mi-am luat masina si casa,Sti ce i-am raspuns?Ca ii dau casa,masina si 10 ani din viata si sa-mi dea ea picioarele si binenteles ca i-am inchis gura

no coment merg sa ma imbat ...
... merci mult , m-am uitat de multe ori la albumul tau si esti absolut incredibila pentru forta si vointa ta de a merge mai departe respect sa mergi atat de departe cat poti merge cu visul

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Citat:

soacra-mea iar mi-a mancat un Krant din alea 2 luate ieri de sot .

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

De coma

Mihaela 32+ cu baby Joshua

Si pe mine m-a bufnit rasul cand am vazut, ca ce sa mai fac... Da' mai am una S-o mananc repede

Grasii mei iubiti
hi5

Mey io as pune lacat la frigider

Mihaela 32+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Secretia poate fi si alba branzoasa asa, si multa. Atunci poate fi candida. Chiar si fara alte simptome.
Poti merge la Medlife, eu acolo ma duc ca mi-e jena de fetele de la CMU cu care m-am fraternizat, si cer de la mine putere (dupa ce te programezi, vezi ca ei au deschis si sambata dimineata).

Clau 30+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Nu stiu daca am facut bine copiind ce a scris ca am cam agitat spiritele. DAr sincer am vazut negru in fata ochilor cand am vazut PM-ul. Nici eu n-am vrut sa agit spiritele sau sa ma iau de ea dar m-am socat pur si simplu cand am vazut ce mi-a scris. In plus consider ca daca avem ceva sa ne spunem, o facem pe forum nu pe privat, daca eu am atacat-o pe public trebuia sa faca la fel. Am vrut sa raportez la moderator mesajul dar...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Ba ai facut foarte bine. Trebuia sa si-o ia si ea peste bot. Scuzati expresia. Cum a zis Maria (parca) are nevoie de un psiholog, dar trebuie sa isi dea seama de asta.

Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

eu zic sa va linistiti si sa nu va mai alarmati atat ca va creste tensiunea si nu face bine la copil,nastere usoara si copii sanatosi si mnica ma inclin in fata ta nush ce a fost c mine. iarta ma te rog....chiar imi cer iertare.. si promit jur.. k la urmatoarea spovedanie voi spune preotului ce rautate mi a iesit din gura .. te rog inca o data sa ma ierti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

soacra-mea iar mi-a mancat un Krant din alea 2 luate ieri de sot .

pt linistea si sanatatea ta mintala cumpara-ti un frigider de masina in camera

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

stai ca am si eu o intrebare, de fapt nu e a mea a pus-o x_ggg mai devreme si s-a raspuns da' nu chiar, asa ca mai intreb si eu odata: nu se poate face examen de secretie de capul tau? Adica sa te duci la Medlife (sa zicem, ca stiu ca ei au laborator) si sa-ti recolteze o asistenta de ginecologie si sa platesti sa sa-ti dea rezultat??
Ca medicul meu s-a uitat la mine (acolo jos) ultima data acum 3 luni si am si eu niste paranoia de potolit. Atunci el s-a uitat, a zis ca e normala (leucoreea) si a trecut mai departe. Acuma, eu nu mai stiu ce sa zic, de obicei am incredere in el, da' de vreo 2 luni parca nu mai inteleg nimic.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 25+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Se pare ca daca dr considera ca nu e nevoie nu iti face examen de secretie - mie mi-a spus ceva de genul ca nici nu am secretie abundenta, asa ca nu are rost; cred ca te poti duce la consultatie si sa iti recolteze de acolo sau sa iti dea trimitere si sa iti ia probe o asistenta.

28+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Cred ca mai bine ma duc si intreb direct la receptie si ma lamuresc ei. Ideea e ca nu mai am chef sa dau banii si pe consultatie si pe analiza. Doar pe analiza. (am devenit zgarcita :p)

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 25+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ma bucur ca nu sunt singura pe lume
dar a venit vremea sa ne veselim, facem repede "ammmmmmmm" cu degetul mare si mijlociu impreunate, uitam de toate fufele nesatisfacute, de soacre mancatoare de prajituri necuvenite, de oameni frustrati, de medici care prescriu antibiotice ca nu au mai prescris de mult si era timpul.....vine uichendul, vin soatzele acasa, toti pestii sunt in ordine RELAXAREA!!!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

pe naiba vin soatzele acasa
de ieri de cand am venit si eu acasa nu l-am vazut deloc, am vorbit cu el doar la telefon. ca azi il asteapta pe paleologu (min. culturii)si maine pe basescu si poimaine tot pe basescu. auzi!...sunt frustrata si eu!

cat am fost eu plecata la mama, el era acasa tot de pe la 5-6. acum...poftim, nici macar weekendul...

anco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ma bucur ca nu sunt singura pe lume
dar a venit vremea sa ne veselim, facem repede "ammmmmmmm" cu degetul mare si mijlociu impreunate, uitam de toate fufele nesatisfacute, de soacre mancatoare de prajituri necuvenite, de oameni frustrati, de medici care prescriu antibiotice ca nu au mai prescris de mult si era timpul.....vine uichendul, vin soatzele acasa, toti pestii sunt in ordine RELAXAREA!!!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

nici nu mai trebuie sa ne punem in lotus, ca deja m-ai relaxat

apropo, mimikooooo, da cu nesatula o sa stati si dupa ce vin bebeii?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Alex sa nu te simti exclusa, eu cum crezi ca ma simt cand lumea vorbeste de Krantz eu ii dau cu secretia de la Medlife, lumea de animale eu de glicemii? , daca citesc in contratimp si mai si scriu, pana termin mesajul (ma mai ridic de la birou de vreo 2 ori nu ca tastez incet ) voi deja vorbiti despre relaxare si "ammmmmmmmm"

Clau 30+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput