Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)
Raspunsuri - Pagina 16
madalina84 spune:
In primul rand si cu scuzele de rigoare 

tuturor sarbatoritelor,sotilor si copilasilor din dotare

felicitari tuturor fetelor care au venit cu vesti bune de la eco si cu perechi![]()
Ionika mie mi-a zis sa stau mai mult in pat si sa incerc sa pun o perna sub
ca sa se lungeasca colul,insa sincer nu stiu ce implica colul scurt,la ce poate duce
Mimika pana acum mi-a dat pt infectie urinara,augumentin,acum cred ca tot pt asta dar a schimbat mi-a dat zinat,insa astept sa iau marti rezultatele la urina si urocultura si ma hotarasc daca sa iau sau nu
Monica tu esti o duamna (cum zic fetele) cu capul pe umeri si sigur nu o sa pui la suflet ce zice Alesicco care nu inteleg ce mai cauta aici pe forum si plus d-asta mai face si niste afirmatii rautacioase
Sa vezi ca nu se merita sa pui la suflet absolut nimik iti povestesc o faza,la vreun an dupa accidentul meu,cand o femeie binevoitoare mi-a zis ca m-am imbogatit pe spatele oamenilor(tinand cont ca am facut teledon ca sa strang bani pt proteze),ca mi-am luat masina si casa,Sti ce i-am raspuns?Ca ii dau casa,masina si 10 ani din viata si sa-mi dea ea picioarele si binenteles ca i-am inchis gura![]()
Gandeste-te ca bebicu tau e mai important(caci presimt ca acum stai si plangi) decat vorbele unei persoane fara cap.Nu vreau sa fiu rautacioasa dar asa ceva nu se face
Mai vroiam sa-i spun si AIDEI ca o apreciez f mult pt incercare prin care a trecut si sunt sigura ca isi va primi rasplata de la D-zeu,o sa fie o mamica fericita,implinita si cu un copilas sanatos,si mai ales o sa existe tot timpul un ingeras care va veghea asupra lor 
Pup
toate burticutele si bebelici din dotare
27+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
mimika spune:
soacra-mea iar mi-a mancat un Krant din alea 2 luate ieri de sot
.
32+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
MariaG spune:
stai ca am si eu o intrebare, de fapt nu e a mea a pus-o x_ggg mai devreme si s-a raspuns da' nu chiar, asa ca mai intreb si eu odata: nu se poate face examen de secretie de capul tau? Adica sa te duci la Medlife (sa zicem, ca stiu ca ei au laborator) si sa-ti recolteze o asistenta de ginecologie si sa platesti sa sa-ti dea rezultat??
Ca medicul meu s-a uitat la mine (acolo jos) ultima data acum 3 luni si am si eu niste paranoia de potolit. Atunci el s-a uitat, a zis ca e normala (leucoreea) si a trecut mai departe. Acuma, eu nu mai stiu ce sa zic, de obicei am incredere in el, da' de vreo 2 luni parca nu mai inteleg nimic.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou
25+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
alex25 spune:
Imi aduc aminte (acum, ca incep sa ma mai linistesc cand citesc din urma si vad ca problemele pe care le au unii sunt mult mai grave decat am crezut eu) cand m-a intrebat pe mine soacra: "Si ce o sa faci cu cainii cand vine bb?"....dupa o privire de a lasat capul in jos, ii raspund calm "M-am gandit sa ii tai bucatele si sa ii pun in valize, ca ar fi mai simplu sa scap de ei - asta m-am gandit de cand i-am luat si stiam ca o sa faca parte din viata mea minim 15 ani"
....de atunci nu m-a mai intrebat!
Oare de ce?
----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimika soacra-mea iar mi-a mancat un Krant din alea 2 luate ieri de sot 32+ Matei Aram si Luca EzramGrasii mei iubiti hi5 |
Te superi daca
?KIKI
29+
si 
Poze KIKI
techila spune:
ma bucur ca nu sunt singura pe lume
dar a venit vremea sa ne veselim, facem repede "ammmmmmmm" cu degetul mare si mijlociu impreunate, uitam de toate fufele nesatisfacute, de soacre mancatoare de prajituri necuvenite, de oameni frustrati, de medici care prescriu antibiotice ca nu au mai prescris de mult si era timpul.....vine uichendul, vin soatzele acasa, toti pestii sunt in ordine 

RELAXAREA!!!!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze
si 
alex25 spune:
| citat din mesajul lui mimika soacra-mea iar mi-a mancat un Krant din alea 2 luate ieri de sot 32+ Matei Aram si Luca EzramGrasii mei iubiti hi5 |
Tot nu se potoleste, ca venim peste ea!

----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
kawaichan spune:
De coma

Mihaela
32+ cu
baby Joshua
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui techila ma bucur ca nu sunt singura pe lume ![]() dar a venit vremea sa ne veselim, facem repede ammmmmmmmcu degetul mare si mijlociu impreunate, uitam de toate fufele nesatisfacute, de soacre mancatoare de prajituri necuvenite, de oameni frustrati, de medici care prescriu antibiotice ca nu au mai prescris de mult si era timpul.....vine uichendul, vin soatzele acasa, toti pestii sunt in ordine ![]() ![]() RELAXAREA!!!!!Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si ![]() |
Amin!

KIKI
29+
si 
Poze KIKI
mimika spune:
Bineinteles ca se poate face examen de secretie fara trimitere, ca oricum o platesti. Cam oriunde. Eu am facut o data la medsana (cred), pe la Cotroceni si se poate si la Institutul Cantacuzino sigur. Dar nu cred ca te da nimeni afara, de vreme ce iti ia banii..
32+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5