Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)
Raspunsuri - Pagina 15
techila spune:
continuand subiectul, eu nu am nimic cu cei care nu vor animale, pe mine ma omoara cei care au ceva impotriva mea ca am.....adica daca eu nu ii judec pe ei, ei de ce sa o faca? casa mea, copiii mei, cainele meu, alegerea mea. plus ca am demonstrat pana acum ca sunt o persoana responsabila, asa ca sa ma lase naibii in pace. am noroc ca soatza e de acord cu mine.
si aveti cuvantul meau ca de ceva vreme (destul de lunga) asa s-a nimerit incat cainele asta e cea mai buna prietena a mea...chiar nu mai am prietene, ma gandeam la un moment dat ca o iau cu musca la arat....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze
si 
liliac1 spune:
Bre, eu ma abtin la muuulte, dar alesicoo asta e prea mult mai ploado! Se pare ca mintea ta sta mai mult in... decat in tartacuta. Chit ca mi-o pot fura de la moderatori, dar nu ma pot abtine
Ai grija ce spui ca este posibil sa se intoarca asupra ta. Ce ziceai?? Ca ramai usor insarcinata?? Vezi ca nu se intampla de 2 ori la fel!! Vrei sau nu bebe?? Daca nu...atunci plimba ursul!! Daca da, cauta-ti locul, nu astepta mataluta para malaiata in gura lu' natafleata.
Hai, mult pa si lasa fetele in pace!!
Fetele mele gravidoase, va 
Voiam sa mai zic ceva...da' m-am "nerfat cu nervii" si-s 35 de grade la umbra asa ca stau un pic sa-mi revin! Tensiunea nu mi-a luat-o razna..da' pulsu sta pe pozitie de start spre 100.
Liliana,
Andra-Maria &
cu
26+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
MariaG spune:
Na, de obicei nu ma bag in discutii care n-au sum sa se termine bine da' azi sunt mai suparata pe lume asa si vad ca zic pe unde apuc ce am pe suflet, asa ca:
Alessicoo fara nici un gand rau si fara nici un repros: fa-ti o programare la un psiholog care sa te ajute sa treci peste pierderea pe care ai suferit-o. Poate tu nu iti dai seama dar atitudinea pe care o ai nu este una sanatoasa si pe de o parte dai in oameni pe care nu-i cunosti, nu stii prin ce au trecut, iar pe de alta parte ti-o iei inapoi poate mai mult decat meriti. Nu e niciodata intelept sa intri intr-un cuib de albine si sa incepi sa le ataci. Rau se termina pentru tine.
Tu spui ca ramai fff repede insarcinata si asta e asa o afirmatie aruncata in vant, pentru ca de vreme ce ai pierdut o sarcina la varsta mica inseamna ca ea nu a putut sa se dezvolte normal. Pe de alta parte daca ai ramas odata insarcinata cand nu te asteptai nu inseamna ca ramai repede.
Ai intrebat ce sanse ai acum cateva zile, fetele ti-au zis ca-s sanse 0 si ca tot ce poti face e sa astepti urmatoarea menstruatie: daca vine, nu esti gravida, daca nu vine, poti incepe sa faci teste. In ambele cazuri, tot ce poti face este sa astepti.
Acesta este un subiect de forum deschis pentru gravide care sunt deja in luna a 6 (cel putin) => esti off-topic. Senzatia mea este ca nu reusesti sa treci peste pierderea sarcinii si ceri atentie. Esti tanara si acest fel de a trata problemele iti vor aduce prejudicii pe termen lung.
Parerea mea.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou
25+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Din cauza ca sunt in continuare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nici nu ma mai pot concentra sa raspund la subiectul cu animalele in casa! Doamne fereste!![]() |
ok si eu cu aceeasi problema

merg sa ma calmez si poate imi scade tensiunea 
...revin
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
Offf, Madalina, tinem pumnii sa se faca bine, tare greu este cand sunt bolnavi!
pentru ce antibiotic?
----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
uve_got_mail spune:
Alesicoo,, cred ca nu e cazul sa trimiti PM-uri de "multumire". Ti-am raspuns asa cum am considerat de cuviinta la intrebarea ta si te-am trimis la un alt capitol pentru ca si eu la randul meu am avut o sedere, destul de scurta, e adevarat, acolo. Daca nu esti multumita de raspunsuri, cauta-ti raspunsurile in alta parte!
Eu chiar am ce sa caut in forumul asta din moment ce o sa nasc in octombrie; si de multe ori citesc ce scriu fetele si nu ma bag in seama degeaba, mai ales ca unele din ele chiar au experienta ca si gravidute si mame. Si mai ales pentru ca ai avut o experienta neplacuta cu sarcina, fetele au fost dragute si au incercat sa iti aline durerea cum au putut, nimeni nu iti da dreptul sa fii rautacioasa cu oamenii care au suferit si nu din vina lor. Asa ca din punctul meu de vedere nu mai existi pe aici. Am vrut de prima data sa iti raspund un pic mai dur, dar am considerat ca nu e cazul sa creez conflicte aici; se pare ca nimic nu te multumeste. Du-te si fa sex cu partenerul tau si in mod sigur vei ramane insarcinata, probabil repede de tot asa cum te lauzi - mult succes iti doresc!
28+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
raluk16 spune:
Madalina pentru ce ti-a dat antibiotic?
La "bolnavele" de pe forum nici nu vreau sa ma obosesc sa ma gandesc, asa cum nu m-am obosit niciodata nici sa raspund.
Mai, in legatura cu animalutele, eu sunt super mare fan. DAR mi-ati amintit de o drama la care am fost martora azi
. Eu veneam de la analize, si trece prin fata mea o pisica. Eu, ca de obicei, nebuna, vorbesc cu toate animalutele din jurul meu, ca mi-am mai capatat priviri din cauza asta pe drum... Si incep "ce faci, pisi? ...". Si sare la un metru de mine pe o mierla, si o ia in bot si fuge cu ea
. O alta mierla (mama, sotie, habar n-am) a inceput sa planga si sa tot zboare pe langa ea, mi s-a rupt inima
. Mi-a fost ciuda ca n-am apucat sa fac nimic, ca matza era deja departe... Vai, mi s-a facut un rau de la stomac si am inceput sa bocesc pe strada, nu m-am putut opri pana am ajuns acasa. Cred ca am socat multa lume pe drum... 

Deci azi nu vreau sa fiu intrebata de matze... 

Dar o sa-mi treaca. Banuiesc. Ca si pe cateii mei m-am suparat vara trecuta ca au omorat un arici. Si dupa ce cateva saptamani nu am mai putut pune mana pe ei, treptat am uitat. Dar oricum, ai mei saracii plangeau cand scoteau ariciul facut praf de la ei... 

26+ 
mimika spune:
Fete, calmati-va ca nu merita! S-a dus la aspirante sa se prezinte, poate gaseste acolo subiecte comune.
32+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
alex25 spune:
Doamne, Aida, bine ca nu am probleme cu tensiunea, dar pulsul meu bate 90 acum!
Techila, sa ne luam mama de mana, ca gandim cam la fel!
----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
raluk16 spune:
Techila exact asa gandesc si eu in multe aspecte ale vietii, de la alimentatie, la religie, la cresterea copiilor, la orice. Atata vreme cat fiecare crede ca are dreptate, nici eu nu ma bag peste altii sa le dau lectii, dar nici nu-i inteleg pe cei care se cred destepti si vor sa-si impuna ideea asupra celor din jur.
Vrei sa facem o petitie pentru banarea soacrei? ![]()
26+