Burtici fericite de septembrie-octombrie (102)
Raspunsuri - Pagina 10
iuliapapusa spune:
Buna dimineata si de la mine fetele.Azi noapte a fost cea mai groaznica din viata mea.Toata noaptea m-a durut burta.Si in somn ma vaitam, saracul riluta a stat sa ma pazeasca toata noaptea de teama sa nu patesc ceva, m-ar fi dus la spital dar am inceput sa plang si sa ma sperii apoi iar adormit si tot asa.A plecat al meu chiaun la servici.Acum vad ca sunt bine sper sa fie si bebelina bine oricum de miscat misca mai incet cei drept dar peste o sapt si un pic am eco si atunci vad ce si cum.Va 
.
Kiki felicitari pentru pereche.
Cat despre faptul ca o sa avem fetita sotiorul nu este ingrijorat ca nu o poate schimba.Insa, de trebuia sa existe un dar cum a aflat ca este fata stiti care a fost prima lui expresie? "NU O SA-I DAU NICIODATA MASINA PE MANA.Absurd.Mama ei va avea grija sa faca ce vrea ea
+27 cu
Stefania Gabriela
x_ggg spune:
Cam lipsa de activitate azi pe aici...
Aseara am aplicat un clotrimazol...cam greu de introdus
...m-am spalat inainte cu ceai de galbenele, dar nu m-am incumetat sa bag degetul inauntru si sa curat pe acolo cum a zis dr...
Nu mi-a facut nici o analiza de secretie, secretia mea era albicioasa, nu galbena sau verzuie cum citisem pe net ca ar fi daca ar fi infectie...m-as duce sa fac o analiza de secretie dar nu stiu exact cum se face...imi recolteaza un medic ginecolog sau exista vreun dispozitiv pe care pot sa o aduc eu de acasa.... ca as avea 12 zile de tratament cu clotrimazol
...si sa bag asa degeaba...
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
27+ cu
- Rares Alexandru
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Buna dimineata soare !!!!!!!!! Cafele calde pentru toate prietenele mele virtuale ![]() ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
iuhuuuu , merci
am plecat cu noaptea in cap si am rezolvat destule.Sa va lamuresc cu prenatalul meu , deci chiar daca sunt in somaj se face intrerupere si intru in prenatal si dupa cei 2 ani pot sa continui somajul fara sa am pe cartea de munca intrerupere ... este destul de complicat si putina lume stie
... deci e clara treaba , ca prima oara m-a lamurit un moderator
de suflet de aici si din cauza asta stateam eu asa linistita , se poate
AAcum merg sa va citesc ca vad ca ati luat avant
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui alex25 Aida, eu zic sa le luam la bataitza pe fetele astea cu kilele lor, pai nici in clasa a 8-a nu eram asa de slaba, auzi la ele, 60.....ce vremuri... ![]() ![]() App, nu vrea nimeni sa ma ia pe post de exponat, asta pentru fetele pe care le cearta doctorii!![]() |
auzi hai sa le iertam , ca sunt gravide , cica , oricum nu si la kg , dar cum le prindem la cotitura eu iau
si tu
si le altoim sa le treaca pana ne ajuta sa slabim 
alessicoo asculta la techila ca ea asa a prestat si uite ce poarta in pantece

iuliko sa iti fie de bine gratarelul

kemsy

bun bancul
o sa il dau mai departe iuliapapusa

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
ramsan spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo fetele unde gasesc sieu forumul acela de kre ziceati voi de aspirante? ![]() |
Uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139814
Nu prea inteleg de ce tot insisti cu intrebarile daca nu tii neaparat sa ramai

Ramona
Tudor Gruia 28+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
aleesicoo spune:
ms de sfat aida dar in cazul meu nu e nevoie sa "muncesc" atat
pt k raman ff repede insarcinata
Ellenuta spune:
neata burtici
aveti un ritm ametitor .. las treburile de serviciu ca sa va prind din urma .. 
clodute ma bucur ca printesa s-a intors cu capul in jos. cat despre circulara .. dr o sa monitorizeze si o sa stie ce e de facut.
uvegotmail eu stiu ca analiza de toxoplasmoza nu se repeta daca ti-a iesit la prima analiza ca ai avut. eu am facut analiza in sarcina cu eva si acum nu am repetat=o. cat despre compensarea de 15% .. primele 6 saptamani si atat.
aida felicitari pentru cele "numai" 200g .. esti tare. despre ce masinuta e vorba ca prea o lauzi ..
cristina sanatate multa lui andrei si sotului.
kiki ce frumos! felicitari pentru pereche! sa fie sanatosi si sa stea cat mai mult in buritk!
diana mult succes cu casa!
| monica_dicut: Iete ca nu mi-am pus niciodata problema cu tatal sa dezbrace/imbrace copilul sau sa-l spele (in caz ca e fata). Pai daca ne gandim logic si reciproca e valabila. Adica atunci si o mama e aiurea cand imbraca/dezbraca sau schimba baiatul, nu??? Mie chiar mi se pare ceva natural si nicidecum nefiresc sau cu alte conotatii... Acum pe bune... |
ai perfecta dreptate! mama si tatal trebuie sa se poarte in orice imprejurare (spalat, plimbat, imbracat, mancare etc) ca mama si tata indiferent de ce sex au copiii lor .. nu l-am privit niciodata ciudat pe sotu' cand o spala la fund sau o imbraca .. iar cei care fac asa ceva, au o problema (ori prea multe filme vazute, ori prea multe stiri de la ora 5 .. ori un abuz in copilarie, poate neconstientizat) .. parerea mea!
alesicoo esti de groaza, mama .. nu te mai gandi atat ca o sa ramai mai greu insarcinata .. subconstientul actioneaza, sa stii ... rabdare si sex la greu ...
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
29+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
aleesicoo spune:
ramsan eu nu inteleg implicarea ta in aceasta discutie deloc.. dak ai fi citit tot despre ceea ce s a discutat ai fii inteles... eu am povestit toate cele o data ..si am pus o simpla intrebare... dak se va intampla sa raman ..asta e...dak nu nici nu fac o tragedie
alex25 spune:
X_ggg, nu te supara pe mine, dar doctorii in general dau tratament dupa ureche, ca li se pare lor ca le stiu pe toate din ochi, fara analiza.....e mare pacat, dar asa se intampla, am patit-o si eu de nu stiu cate ori....DAR mai ales acum in sarcina, nu face tratament aiurea, doar de dragul doctorului, fa analiza de secretie cu antibiograma, sa stii exact la ce reactioneaza, sau daca chiar exista vreo infectie....e pacat!
----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase