Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 6
BoboMom spune:
Laurairina, interesanta povestea cu Mara Singura Mara pe care o stiu e o fata cu care am fost colega in scoala primara (si pe care n-am mai vazut-o de atunci) si ea era tot creata, avea parul roscat si pistrui si obrajori bucalati Asa ca o fi ceva cu numele asta... Poate si Mara voastra o sa aiba bucle
Laura 23+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
RamonaCopot spune:
Intr-adevar frumos numele MARA. Si fetita mea pe care o visez de cand is eu mica, si care acum e baiat, tot MAra trebuia sa se numeasca! Dar mai are sanse
Ramona,
24+
Lidia74 spune:
Phuai da' ce de ati mai scris azi. De cand ma chinui sa termin de citit...
LAURA GARNER tu cum iti controlezi singura colul?
KATY ”LA MULTI ANI!”. Iti doresc o sarcina fara probleme si o nastere usoara.
CAMY pupici
Avalon spune:
Helo, fetelor!
Mai primiti gravidute la mijlocul sarcinii? Eu va spionez de mult, dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu aici... ii multumesc Ramonei cu care m-am intersectat pe la legislative pentru invitatie si pentru ospitalitate!
Cate ceva despre mine: UM 21.02.2009, si astept doi baietei DPN 27.11.2009. Maine am o programare la eco morfologica de trim.2, pana acum baieteii sunt in avans cu 4-5 zile fata de varsta gestationala si la dublul test s-au comportat exemplar. Sper sa se comporte la fel si in continuare
Bine v-am gasit si sper sa ma adaptez repede printre voi
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 20+
Ramonika spune:
hei Avalon, specifica ca e vorba de mine, ca sunt vreo 4-5 Ramone pe aici.
ma bucur ca te-ai hotarat sa ni te alaturi mai ales ca ai asa multe cunostinte in domeniu.
sarcina usoara si la termen. o sa te trecem pe listuta.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
BoboMom spune:
Ramona C, super bancul! Trebuie sa-l copiez sa-l trimit mai departe
Avalon, ma bucur ca ni te-ai alaturat! Pentru cine vrea sa stie, pe noi ne-a ajutat acelasi barbat sa avem copilasii mult doriti Hey, nu va ganditi la prostii! Ma refer la minunatul Peter Kovacs de la Kaali Budapest Avalon, sarcina usoara, frumoasa si copilasi sanatosi sa-ti dea Domnul!
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
dienutze spune:
Avalon, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si copilasi sanatosi tun!
20+ astept pe Vlad Alexandru pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
BoboMom spune:
Lidia, de cand am ramas insarcinata am observat ca mi se ridica din ce in ce colul. Acum abia il mai ating Dar totusi il ating si imi dau seama ca e inchis. Eu sunt foarte obisnuita cu controlul colului, pentru ca am facut-o timp de 3 ani pentru a sti cand sunt fertila (dupa cum am mai zis, incercam de mult sa avem bebe si am trecut si noi prin 'cateva' tratamente, masurat temperatura, control col pentru a sti perioada cea mai fertila etc.) Deci pt mine e clar cand e colul inchis bine si cand nu. Slava Domnului ca din februarie e inchis bine si asa ii doresc sa mai stea macar 15 saptamani