Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Foarte frumosi bebelasii aia 4 . Oare cum o fi sa ai 4 sufeletele minunate in fiecare clipa langa tine? Bineinteles ca acum invidiez doar partea in care bebelasii rad, zambesc, papa tot, sunt sanatosi, dorm mult noaptea, si eventual de la 1 an macar isi fac nevoile la olita. Mamaaaa ce mai aberez acuma, doar is copii nu roboti .
Doamne ca abia astept sa il tin si eu pe al meu in brate si sa-l vad cum trage din . In familia mea nici un bebe nu a vrut suzeta, si mie imi place asa mult sa-i vad cu sezeta in gura, ca i-as manca!

Ramona,
24+

Mergi la inceput

Deja toate sunteti la ? Somn usor sa aveti! Eu mai pandesc pe aici poate mai apare vreu cucuvea ca mine sa mai cotcodacim putin. Daca nu... asta e.

Ramona,
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Aici sunt Lidia
Abia acum am terminat de citit..adik ce ati scris de ieri dimineata pana acum , si cum nu am rabdare sa deschid 2 pag sa va iau la rand , o sa scriu acum ce-mi aduc aminte
In primul rand:
LA MULTI ANI KATYUSCHA sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos

Camy pt ca ai deschis cap nou!

Monis as vrea sa ma lamuresti si pe mine cu ceva....daca am sal minim pe eco(740 lei) si iau in mana 559 lei(bine zis)...cat o sa am in pre si post natal si cat in CIC??????? eu lucrez in invatamant iar toate primele le-am primit sub forma de tichete cadou....alea se pun la socoteala???

RamonaCopot vorbesti cu atata foc de mancare incat te-as lua la fuga......ai noroc ca acum am citit despre pestele ala , si exact peste am in meniul de maine, ca altfel....

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Uite ca a aparut o cucuvea.... Jay si Katy apar curand....asa ca ai cu cine vorbi

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara fetelor!Citesc din urma sa vad ce s-a mai discutat.
Broscuta felicitari pentru prima steluta,la cat mai multe!

Laurairina asculta medicul si odihneste-te mult .Ai facut ceva mai deosebit astazi sau au aparut din senin?Ai grija de tine,ok?

LauraGarnerfelicitari pentru intrarea in luna a sasea.Ce putin mai e,nu? multumesc de cinste.
De ce nu iei nimic?asa sunt legile acolo sau nu te incadrezi tu ?

Monis ai revenit intr-un moment foarte potrivit pentru a ne lamuri cu concediile astea.Multumim.

Ramona Copot ce tare e intrebarea

Ramonika nu am vazut filmul dar nici nu am rabdare sa il vizionez in engleza.O sa mi-l notez si astept sa apara si traducerea.Inteleg ca te-a impresionat foarte placut.
O sa il descarc oricum ca vad ca ai pus link.La asta te chinuiai aseara?

Mariandreea multumim de lamuriri

Ramona Copot ce tare e bancul

Avalon bine ai venit .Ce super 2 baietei...Sarcina usoara si bafta la morfo

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 19+

Mergi la inceput

Simina ce bine ca ai aparut.Cand plecati in vacanta?

_

Mergi la inceput

RamonaCopot asta chiar ca e ora cucuvelelor.

_

Mergi la inceput

Da da...am vazut si cucuveaua . Tu ce faci la ora asta? Nu ca m-as supara ca esti treaza . S-a pus foamea pe mine iara. Acum cred ca o sa explodez cu kg daca se tine soacra dupa mine sa-mi satisfaca poftele. Azi am balotat ca o sparta, dar ciudat e ca inca nu mi-a venit saliva aia amara inca, nu ca mi-ar fi dor de ea .
Pe Kathy nu cred ca o mai prind acuma pe aici, ea isi desface cadourile, musafiri...ocupata azi si o inteleg. Poate am noroc cu Jay sau mai stii, vreo alta cucuvea de pe la noi. Sper sa nu se supere burticile pe mine ca le/ne zic asa.
Referitor la pestele ala a papat si Stefi al meu azi dimi la 4juma cand o venit acasa si o zis ca nu credea ca poate sa fie asa de bun un peste la cuptor. Eu sper ca nu vorbea numai foamea din el, dar tare m-a bucurat sa-l aud zicand asta, ca rar de tot se intampla sa dea complimente asa gratuite.

Ramona,
24+

Mergi la inceput

La multi ani Miramar!
Sarcina super usoara in continuare ,sa nasti un baietel sanatos care sa va umple vietile de bucurie.Tot binele din lume!

_

Mergi la inceput

Hopa...neatza Sthephy!

Ramona,
24+

Mergi la inceput