Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
RamonaCopot spune:
Laura am inteles si eu cum iti faci tu autocontrolul. La noi aici medicii nu recomanda deloc asa, sa nu mai zic cum fac de urat daca aud despre asta. Zice ca odata ramasa insarcinata sa iti iei adio de la curatarea cu degetul inauntru, ca au si secretiile alea rolul lor si ca nu e bine sa bagi degetul acolo. Acuma eu ma gandesc ca si daca as face sex in fiecare zi oricum ar fi mai rau, ca un deget e mai micut, mai subtirel si clar il tin mai putin acolo...si ce poate sa faca rau?
Sa nu mai zic ca am fost la niste medici, anii trecuti care ziceau ca fac candida ca sunt prea obsedata cu spalatul. Cica sa ma spal doar o data la 5 zile intravaginal sau doar dupa sex. Pai cine rezista frate atata? si atunci l-am blocat eu cu o intrebare la care doar a rosit si nu mi-a mai raspuns. L-am intrebat ca daca fac sex de 2-3 ori pe zi, cand ar trebui sa ma spal ? Acuma sa nu va inchipuiti ca asa si faceam, era doar o intrebare.
Ramona,
24+
Ramonika spune:
fetelor, ati vazut filmul "The business of being born"? daca verti va dau linkul sa-l descarcati de pe torente, insa n-are traducere, tre sa intelegeti in engleza.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
BoboMom spune:
Ramona, misto intrebare i-ai pus! Nici doctorul meu nu stie ca fac asa Dar practic nu ma curat, bag degetul f curat fireste o data si-l scot Adica mult mai putin fata de cum fac cand nu sunt gravi. Poate ar trebui sa-i zic si eu...
Laura 23+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
RamonaCopot spune:
Masajul ala pt evitarea epiziotomiei ai avut curaj sa ti-l faci Laura? Ca eu ma tot gandesc la el...dar mi-e oarecum frica. De cate ori bag mana acolo, ca si eu mai fac chestia asta din cand in cand , parca mi se pare ca e asa putin loc fata de cat era inainte...si mi-e frica. Dar si cand ma gandesc la ditamai taietura..... Aici la noi la spital am auzit ca nu scapa nici una netaiata . M-ar ajuta daca as vedea si imagini despre masajul ala..dar asa numai cu teoria, si in engleza...nu prea am inteles eu tot, sau ma rog nu sunt sigura daca am nteles.
Ramona,
24+
RamonaCopot spune:
Ramonika eu nu l-am vazut. Da-mi si mie linkul, daca nu e filmat in cinema si o sa incerc sa caut pe subtitrari.ro sa vad de subtitrare. Unele expresii nu le prea inteleg si parca ma uit degeaba, daca nu am inteles o faza la care aia rad sau mai stiu eu ce fac .
Ramona,
24+
BoboMom spune:
Ramona, inca nu mi-am facut masajul respectiv si nu stiu daca o sa am curaj sau nu O sa ma documentez si o sa incerc sa vb si cu dr despre asta, desi parca vad ca o sa-mi zica ca nu ajuta... L-am intrebat daca am ce face sa fie mai usor atunci si mi-a zis sa stau activa si atat, a zis ca nu sunt exercitii speciale, desi eu am tot zis sa incep sa fac Kegel. Dar tot uit
Laura 23+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
laurairina13 spune:
Bnaseara si de la mine!
Dienutze, ma bucur ca iti place numele Mara, si mie imi place tare mult si asta dupa ce am vazut acu cateva saptamani pe plaja o fetita a unor cunoscuti, are 9 luni, grasunica, bucalata, si creata si rade non stop!! Pana la ea nu prea auzisem de numele Mara, da acu mi-a picat cu tronc. Si am dus ceva munca de lamurire cu al meu sa ii punem numeleee,da am reusit!
Ramonacopot tare m-ai amuzat cu intrebarea incuietoare fata de domnu doctor.. Bine i-ai mai zis! O situatie de genu am patit si eu anu trecut cand mi se pusese mie pata sa scap de candida-care mi-e chiriasa de ani de zile, desi..am mai tinut tratamente inutile de-a lungu timpului! Si tot asa doctorita, ''ca sa nu ma mai spal asa des, sa nu fol irigator pentru ca e mucoasa vaginului iritata'', si sa o las mai moale cu spalatul pe dinauntru! Dar eu eram toata iritata, dupa ce aproape 2 luni tinusem tratamente cu ovule si tot felu de creme , tot de ea prescrise.Si in momentul ala am renuntat sa mai merg la ea la control!
Mai fetili, dar daca tot ati stabilit cum sta treaba cu concediile astea si de risc, si medicale, si pre si post natale si cic, de ce nu se pune un link la inceputul capitolului cu toate discutiile noastre(eventual se poate spune, vezi cap60/pag4) ca sa nu mai revenim asupra discutiilor! Si daca tot vrem sa le stresam pe fetili noastre de la HR/conta-monis,mariaandreea,si mai sunt si poate le scap cu vederea, , sa ne faca un exemplu de calcul pt un salariu oarecare, ca sa fie mai simplu pt toate muritoarele-adica eu Dau zece pupici cui vrea sa imi sustina ideaa!
Proaspata Doamna!
Laura, 23+ Mara Teodora
poze
Ramonika spune:
cine vrea sa vada filmul "the business of being born" trebuie sa-l descarce cu Torente de aici: http://isohunt.com/torrents/?ihq=tbobb
aveti grija ca este un film care militeaza pentru nasterea naturala, acasa, eventual in apa. arata nasteri, sa nu va socheze si e in engleza, am mai zis, n-am subtitrare.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
RamonaCopot spune:
Merci Ramonika. O sa am si eu la ce sa ma uit la noapte cand se termina DR House . Nici eu nu am gasit subtitrarea, dar sper sa ma descurc si asa.
Ramona,
24+
RamonaCopot spune:
Ia uitati si voi ce banc am furat de la burticile de sept. Eu de juma de ora l-am citit si rad inca la el. Si ma gandesc ca ar fi o investitie buna cand o sa ne mutam noi singuri la casa noastra, un frigider extra pt sot. Sa nu mai aiba motive de "fuga" .
"Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani.
Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu
vechii lui prieteni sa petreaca.
Asa ca ii spuse sotiei: "Scumpa mea, vin repede."
"Unde mergi iubitel?" intreba sotia.
"Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere."
Sotia spuse: "Vrei bere dragostea mea?" Deschise usa de la frigider si
ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania,
Olanda, Japonia, India...
Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il
spuna a fost: "Da, acadeaua mea... dar la bar... stii tu... au halbe
inghetate..." Nu a apaucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse:
"Vrei halba inghetata iepuras?" si scoase din congelator o halba atat de
inghetata ca abia putea sa o tina in mana.
Sotul devenise cam palid, dar spuse: "Da, motanel, dar la bar au tot
felul de gustari delicioase... Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?"
"Vrei gustari papusel?" Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse
gustari aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc...) "Dar draga
mea... la bar... stii, se mai injura, se vorbeste urat..."
"Vrei vorbe urate draga?" ..."AUZI BA P**A! BEA-TI IN P**A MEA BEREA IN
NENOROCITA AIA DE HALBA INGHETATA SI MANCA-TI CACATELE DE GUSTARI,
PENTRU CA ESTI INSURAT, SI NU MERGI NICIUNDE!!! CLAR NENOROCITULE?!!!"
Ramona,
24+