Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 6
BoboMom spune:
Laurairina, interesanta povestea cu Mara
Singura Mara pe care o stiu e o fata cu care am fost colega in scoala primara (si pe care n-am mai vazut-o de atunci) si ea era tot creata, avea parul roscat si pistrui si obrajori bucalati
Asa ca o fi ceva cu numele asta... Poate si Mara voastra o sa aiba bucle

Laura
23+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
RamonaCopot spune:
Intr-adevar frumos numele MARA. Si fetita mea pe care o visez de cand is eu mica, si care acum e baiat, tot MAra trebuia sa se numeasca! Dar mai are sanse ![]()
Ramona,
24+ 
Lidia74 spune:
Phuai da' ce de ati mai scris azi. De cand ma chinui sa termin de citit...
LAURA GARNER tu cum iti controlezi singura colul?
KATY ”LA MULTI ANI!”. Iti doresc o sarcina fara probleme si o nastere usoara.
CAMY pupici

Avalon spune:
Helo, fetelor!

Mai primiti gravidute la mijlocul sarcinii? Eu va spionez de mult, dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu aici... ii multumesc Ramonei
cu care m-am intersectat pe la legislative pentru invitatie si pentru ospitalitate!
Cate ceva despre mine: UM 21.02.2009, si astept doi baietei DPN 27.11.2009. Maine am o programare la eco morfologica de trim.2, pana acum baieteii sunt in avans cu 4-5 zile fata de varsta gestationala si la dublul test s-au comportat exemplar. Sper sa se comporte la fel si in continuare![]()
Bine v-am gasit si sper sa ma adaptez repede printre voi 

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
20+ 

Ramonika spune:
hei Avalon, specifica ca e vorba de mine, ca sunt vreo 4-5 Ramone pe aici. ![]()
ma bucur ca te-ai hotarat sa ni te alaturi
mai ales ca ai asa multe cunostinte in domeniu.
sarcina usoara si la termen. o sa te trecem pe listuta. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
BoboMom spune:
Ramona C, super bancul!
Trebuie sa-l copiez sa-l trimit mai departe ![]()
Avalon, ma bucur ca ni te-ai alaturat! Pentru cine vrea sa stie, pe noi ne-a ajutat acelasi barbat sa avem copilasii mult doriti ![]()
Hey, nu va ganditi la prostii! Ma refer la minunatul Peter Kovacs de la Kaali Budapest
Avalon, sarcina usoara, frumoasa si copilasi sanatosi sa-ti dea Domnul! 
Laura
23+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
dienutze spune:
Avalon, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si copilasi sanatosi tun!
20+ astept pe
Vlad Alexandru pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
BoboMom spune:
Lidia, de cand am ramas insarcinata am observat ca mi se ridica din ce in ce colul. Acum abia il mai ating
Dar totusi il ating si imi dau seama ca e inchis. Eu sunt foarte obisnuita cu controlul colului, pentru ca am facut-o timp de 3 ani pentru a sti cand sunt fertila (dupa cum am mai zis, incercam de mult sa avem bebe si am trecut si noi prin 'cateva' tratamente, masurat temperatura, control col pentru a sti perioada cea mai fertila etc.) Deci pt mine e clar cand e colul inchis bine si cand nu. Slava Domnului ca din februarie e inchis bine si asa ii doresc sa mai stea macar 15 saptamani ![]()
Laura
23+ baby
Nicholas James