Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 5
Danicris spune:
Buna dimineata.
Alina_anto, ce isteata este scortisoara mica, bravo, stie deja foarte multe sa spuna si sa faca, felicitari. Legat de olita, si eu am incercat sa-l asez pe Vladuc insa plange asa ca nu insist, cand o sa fie pregatit o sa stea el. Mama, ce bunatati faci ! Sa ne pui si noua niste poze ca astea nu ingrasa ! Spor la treaba si distractie placuta !
Georgiana, ma bucur sa aud ca Teodora este mai bine.
MsBB, saru'mana, eu iau un capucino, este preferatul meu.
Gabitza, drum bun si distractie placuta.
Esme, unde esti ?
Doloress, imi pare rau ca nu mai ai timp sa intri da' macar niste poze cu Patrickut sa ne mai arati si noua.
Cleo, te-am mai intrebat da' probabil ai uitat sa-mi rapsunzi. Cu cine o lasi pe Mara cand incepi serviciul ? Apelezi tot la bona ?
Noi avem doua vesti :
- si-a dat drumu' la mers singurel ; afara inca ii mai pun hamul ca imi este teama de vreo cazatura mai nasoala
- aseara, a papat vreo 200 ml de aptamil cu cereale, iar inainte de culcare, a refuzat sa mai suga la san. S-a culcat singurel, l-am asezat in patut si in 10 minute a a dormit.
Va pup si va doresc plimbari frumoase, copii sanatosi si cuminti.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danicris Buna dimineata. Alina_anto, ce isteata este scortisoara mica, bravo, stie deja foarte multe sa spuna si sa faca, felicitari. Legat de olita, si eu am incercat sa-l asez pe Vladuc insa plange asa ca nu insist, cand o sa fie pregatit o sa stea el. Mama, ce bunatati faci ! Sa ne pui si noua niste poze ca astea nu ingrasa ! Spor la treaba si distractie placuta ! Georgiana, ma bucur sa aud ca Teodora este mai bine. MsBB, saru'mana, eu iau un capucino, este preferatul meu. Gabitza, drum bun si distractie placuta. Esme, unde esti ? Doloress, imi pare rau ca nu mai ai timp sa intri da' macar niste poze cu Patrickut sa ne mai arati si noua. Cleo, te-am mai intrebat da' probabil ai uitat sa-mi rapsunzi. Cu cine o lasi pe Mara cand incepi serviciul ? Apelezi tot la bona ? Noi avem doua vesti : - si-a dat drumu' la mers singurel ; afara inca ii mai pun hamul ca imi este teama de vreo cazatura mai nasoala - aseara, a papat vreo 200 ml de aptamil cu cereale, iar inainte de culcare, a refuzat sa mai suga la san. S-a culcat singurel, l-am asezat in patut si in 10 minute a a dormit. Va pup si va doresc plimbari frumoase, copii sanatosi si cuminti. Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 |
caut gradi.
sau soacra....(sta la scara vecina)
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Andrada79 spune:
Iasmina multi pupici si tie si lui mami!!!!!!
Bjmaryoo am admirat si eu pozele cu voi! Sa ne mai scrii!
Gabitzam sa ai spor la pregatirea bagajelor si distractie la maximum! Te intrebasem de Raducu daca i-au trecut bubitzele de la ce a papat????
Belleane m-ai intrebat de dintisori. Avem 6 dintisori, 2 jos si 4 sus. Ultimii doi de sus abia ne-au dat! Eu ma asteptam sa apara jos, dar.....!!!!
Alina_anto moama ce de cuvinte zice Sara! Noi doar mama si tata ca atat inteleg eu restul ce o mai zice......el stie!
Sunt asa de fericita! Aseara i+am schimbat bandajele si la arsurile de pe burtica si tzatzica se vede o diferenta clar in bine, de maine seara gata cred cu bandajatul. Am reusit aseara dupa ce i+am dat bandajele jos sa il spalam mai bine. Am cumparat apa sterila la 500ml, perfuzie adica si i-am dat calumea si pe corp. Abia astept sa ii putem face o baitza cum ii place lui. La manutza trebuia sa ii las bandajul mai larg ca pe corp, ca sa se si aeriseasca rana. Dar la noapte ii las manutza libera si peste zi o sa ii fac un bandaj larg ca sa nu intre ceva pe la rana sa dam in alte alea.
gabitzam spune:
Andrada, au inceput acum sa nu se mai vada bubitele acelea. I-am dat Zyrtec si ketof.
Alaturi de SEBI
simonacip spune:
Neata si de la noi
Am fost afara, de la 8 dimineata, la 11 eram inapoi.
Caldura mare, tzatzo!
Adriana, mai sa stii ca si eu tare ma temeam d eintarcat, dar Mati a fost farte intelept, imediat a inteles ca nu e buna tzitzi cind i-am pus sare...Apoi doar ca sa-i arat i-am mai pus, el nu s-a mai atins, dragutzul de el!In schimb NU BEA deloc APtamil...si nici Milli de vaca...Sper totusi sa-si dea drumul in citeva zile..nu se poate sa stea fara lapte.Nu mai stiu d emult timp cite kg are Mati, dar e tot grasunel asa cum a fost dintotdeuna. Sa aiba deja vreo 12, poate si mai bine...La un an avea 11400.Nici eu nu reusesc sa vad toate pozele in webshots, unele nu vor sa se incarce pur si simplu
Danicris, felicitari pentru mergaret!!! SI pentru ca bea laptic, gata deja e din ce in ce mai bine la voi. Ma bucur pentru voi!
MsBB, bine ca nu ai indopat-o cu calciu, uite analizele i-au iesit bune, stiu ca si excesul de calciu e periculos, ca se depune pe oase..In ce priveste fluorul nici eu nu vreau sa-i dau, ca cine-mi garanteaza mie ca de ex dc pleaca in excursie sau tabara el va lua singur fluorul...Mi se pare prea mult sa ma bag la asta...Eu stiam 12 ani, in loc de 18, dar oricum tot e mult timp.
Andrada, ma bucur ca Tiberiu e bine. Uuuf!
CLeo, e bine ca o ai pe soacra acolo, chiar dc va merge la cresa/gradi, tot vei avea nevoie sa o tina cineva cind va primi fel de fel de virusi de pe acolo...
Desiree, asa e mereu cind e si tati acasa e mai putin timp si ne da si programul peste cap..Asta nu inseamna ca nu e mai bine insa...
Hai ca va pupez, ma duc la trebi
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mihaser spune:
Neata!
Claudia bine ai venit printre noi!
gabitza si eli a avut bubitze dar la mare au trecut...ii zisesem sptului sa-i ia stelatopia si n-am mai apucat sa luam...am dat cu weleda de 2 ori
dani si mie imi place capuccino...mi-am adus o cutie mare din croatia...dar cum sunt la dieta...beau mai rar...Ptr mine are si rol laxativ!
Ma gandeam cum as fi reactionat eu daca un copil ar fi lovit-o pe Eli...cred ca-l mancam!Eu nu prea pot sa tolerez comportament violent...probabil din copilarie mi se trage!
Andrada ma bucur ca sunteti ok...si varul meu a patit-o cand era mic...eram 3 in camera si a cazut cu manuta pe un radiator...si acum mai am in cap manuta aia ranita...desi a facut 18 ani anul asta!
Lilly voi ce mai faceti?
Sanatate Iasminutei! Cleo astept vesti daca suni azi!
Va pup!
Lorich spune:
Buna!
Simona da! Caldura mare; la 10 si un pic am fugit din parc ca nu se mai putea respira nici la umbra.
Simonixof, oare ce-o fi cu micul Robertel? Sa ne tii la curent, chiar ma intrebam pe unde sunteti, credeam ca esti la vreo bucatareala de esme
MsBB stiu ca apa Dorna e indicata pt bebei (mai ales cei sub 1 an, ca de fapt aia sunt bebei) tocmai pt ca e cea mai saraca in saruri. Eu nu stiu ce sa zic de fluor... vorba Adrianei mai bine fara dulcuriri, zaharuri...
China bine ca Gogo e mai bine si a luat-o si la fuga prin parc!
Dani nici Robert nu vrea sa stea pe olita, poate si din cauza ca nu a stat pe nimic, adica scaunel etc. Am incercat, n-a vrut... o lasam asa. In schimb face pipi in ea d-anpicioarele
Despre vitamine si minerale date fara analize de medici... eu Fe nu am putut sa-i dau ca se constipa raaaau... si am piticul asta pe creier, el fiind alaptat, iar Ca+vitD mi-a zis sa-i dau pt a evita cracanarea, ca e greutz si a mers si repede. Imi patre bine ca i l-am dat, avand in vedere ca merge un pic cracanat... cred ca ma impuscam daca nu i-l dadeam. Analizele sunt ideale, dar...of... nu ma indur, nu se vede nicio urma de vena, mi-e groaza si de el si de mine. Ma mai gandesc la sub asta
Cleo cauti gradi sau soacra, dar pisica? O mai dai? Aaaa..sa-ti raspund aici la mesajul de pe blog - ..... - ce sa raspund??? Vreau si eu MACAR O NOAPTE de somn, da? Dar pana atunci... fac ca vulpea, zic ca-s acri. Deci, am clubul meu, sunt smechera!
M-am lungit si eu.... e jale azi, canicula. Cred ca dupa 6.30-7 mai iesim.
Gabi distractie maxima la mare!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
belleane spune:
salutare,
Intru acum sa spun parerea mea despre vitamine, fier, altele. Si eu eram de parere ca daca nu exista un deficit sa nu-i dau. Si nu i-am dat desi mi-a prescris pediatra i-am dat din an in paste. Si Lorich are dreptate. Asa ma simt si eu acum cand trebuie sa-i dau 2 tablete de viganotletten 1000+ 1 tableta de fluorvigantoletten 500. (DECI FLUOR pentru fetele care intrebau de apa cu fluor sau zimafluor.)
Doctora mi-a explicat asa: Cat este copilul in crestere este nevoie de suplimente de toate tipurile: ca, mg, fe, vitamine, vit c
Nu pentru ca n-ar avea, dar el creste mult. Si de multe ori nu reusim sa-i acoperim prin alimentatie asta. Cantitatile pe care le administram sunt minime deci nu pot fi incriminate. Deci eu de acum ii voi da. Ati vazut voi un taran care mananca toata ziua numai : branza, lapte, oua sa sufere din cauza unei mari cantitati de calciu? Si oricum noi fierbem mult alimentele siatunci se pierd aproape toate vitaminele.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
MsBB spune:
Relatari din casa groazei!
Ora 11 am : Io gospodina hacuiam de zor la legume. Normal cu asistenta. Mandra printre picioare si ta-su la fel de incurcacios.
Preocupata nevoie mare sa nu-mi las unghiile, ca in fam Bundy, prin mancare eram scufundata adanc in procesu de transare.
La un mom ma uit cu coada ochiului la fie-mea cum se inrosea pe umar si pe spate . Barbata-miu, pe blatul de la bucatarie, se gospodarea ca un adevarat gospodar. Punea dintr-un bidon de 5 l vin roshu intr-unul de 2 l.
Abosorbit de importanta operatiunii nu vedea ca de pe fundul bidonului picura direct pe mandra - iar mandra arata de parca tocmai fusese injunghiata in spate .
Fie-mea nici o treaba, cred ca invaluita de aburii alcoolului isi vedea de treaba tragand de oale, bidoane si ce mai gasise prin dulap.
Strig la barbata-miu : garaaaa, curgeeee! De emotia evenimentului, ori de durerea pierderii produse mai face si un vant la bidon si mai toarna ceva vin si de parca asta nu era destul din palnie sarea numai vin ca la tasnitoare . Nu se mai pune ca tocmai stersem prin bucatarie si gresie si cuptorul .
Mda ii zic sa-i dea body-ul jos sa ma duc sa-l spal.
Gentil, ca intotdeauna, se ofera sa-l spele el si eu sa-mi continuii treaba in bucatarie.
Si se duce la baie ... dupa vreo 15 min, timp in care am si uitat de ce au disparut amandoi ( cred ca-mi placea linsitea ) apare si-mi zice ca acum nu mai e roshu.
Zic aleluia ce barbat descurcaret am
" E albastru acum "
Reactia mea : si ma duc la baie sa vad minunea.
In baie ma loveste un miros - a ceva tare, solutii de dezinfectat ceva , a solutie de curatat covoare...
Il intreb cu ce a spalat la care el mandru tot imi zice : pai am incercat cu de toate , da' mai mult de atat n-a iesit"
Si anume cu ce? "pai cu Vanish din ala care curata toate petele, am dat si cu detergent si cu sapun si cu de toate "
- normal, ca un barbat ce se respecta n-a citit eticheta pe care scria Vanish pt covoare si canapele
In fine, in spumele marii , ii spun ca de alta data sa ma lase pe mine sa curat - la care el , nevinovat, imi spune : "daca avem niste clor sigur scoteam pata "
Mda - ii zic bine de stiut ca pot sa am baza in tine si dau sa plec , iar el, serios, ma incurajeaza : " Lasa, ii punem pantaloni albastri si se asorteaza "
N-are rost sa spun ca odata l-am rugat sa dea cu in baie si-n apa a pus detartrant . Cand am simtit mirosul si l-am intrebat ce a pus a zis ca dintr-o sticla, asa cum pun si eu
Barbatii ! Cum sa nu-i iubesti?
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
belleane spune:
MsBB: Ce treaba la voi acolo in familie. Toata lumea ocupata.HA HA HA!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959