Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Laurita - toata lumea din Romania :) Am o prietena (RO) care nu vrea sa isi dea cupilul la cresa cand incepe munca, in schimb o lasa cu mamei diabetica, doamna de-abia vede si se misca greoi - noah ... voi stiti ce inseamna sa alergi dupa un copil plin de energie. Io nu le inteleg pe asemenea mamici - aici copiii merg la cresa de la 3 luni - va dati seama ? Si nu au nimic, dupa ce trece perioada de imunizare e usor si merg toate ca pe roate. De asemenea, nu sunt copii mai nefericiti ca altii. Mie una mi se pare suficient de mare.

Tot de la fete din romania am auzit ca mamicile care isi dau copiii la cresa sunt "fara inima" Amice de-ale mele mi-au spus asta cu zambetul suav pe buze, tot cele care considera ca mamicile care dau borcanele sunt printre cele "denaturate" Eh ... ce sa zic :) Sa comentez ? Mai bine nu.

Singura chestie: daca il dai cand incepe toamna, o sa ai in fatza o perioda destul de lunga de boli. Noi l-am dat din ianuarie pe Robert si pana in mai a fost mai mereu bolnavior. Nu chestii grave, dar a fost bolnav.

O chestie buna daca incepi intrarea in colectivitate si tu nu muncesti este ca o sa poti sta cu el linistita acasa cand e bolnav; Mie mi-a fost greu sa tot lipsesc de la serviciu si uneori il lasam la cresa chiar si sub antibiotic, ii dadea tanti tratamentul. Iti dai seama ca as fi preferat in conditiile alea sa stau cu el acasa dar nu se putea.

Iar faza cu dorul de bebe - in timp trece, adica o sa consideri normal sa il duci la cresa si sa il iei dupa amiaza. In fond, tot acolo se va ajunge, mai devreme sau mai tarziu, bebii tot la scoala se duc.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multam Mihaser, Miha, mami de Daria - bine ati revenit!

Iulia eu stiu ca da, e ziua ta Stii de ce zic asa? Ca eu nascuta de sf. Ilie trebuia sa ma numesc Iuliana, dar a schimbat mama macazul si a pus Loredana. Oricum... daca tu nu te simti sarbatorita..hihi..am o nanutza a lui Robert care nu se sarbatoreste de Florii si o cheama Crengutza si mie mi se pare ca ar fi ziua ei, dar ea zice mereu ca nu. So...

Laura raspunsul la intrebarea ta e doar la tine, in suflet si eventual in buzunar; adica am vazut ca se poate copii de la 3 luni cu bone sau cresa, fiecare cum poate si cum este obligat de situatiuni.

Mai, tot uit Mi bebelina felicitari, e minunat cu jobul tau, poti avea un ochi si pe puiul tau, ce mai repet, minunat!

Si bafta mare la fetele cu prima casa

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Laura, Doamne ce zici tu acolo, 250.000 euro???? Bai astia sunt normali la cap??? Pai cu ce bani in puii mei sa platim asa ceva daca in tzara asta salariile sunt cum sunt??? Of...
Sa stapaniti sanatosi maselutele!!!

Uite vad ca ti-a raspuns si Simonix legat de cresa/gradi

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Tot pt Laurita - Aprtamentul nostru de aprox 95 m, cu doua camere, intr-o zona foarte buna (pe locul doi in top , pe locul intai e zona unde stam acum hehe) a costat 225.000 cu garaj cu tot. Daca vrei sa il vezi este aici (in casa sunt mobilele celor care stau cu chirie inca ).

http://www.macnash.com/showobject.asp?type=1&lien=2&goal=0&webid=5,6,7,14&geo=1,2&budget1=200000&budget2=300000&cp=5&objectid=604689&from=showlist

Puteam sa il scoatem mai ieftin la negocieri, dar noi nu prea suntem buni la chestiile astea

Cu taxe cu tot ne duce cam la 260 000. Va trebui sa refacem bucataria - dar asta pentru ca vreau eu gresie si faianta hehe + restul nou noutz.

La Paris am prieteni care stau in Coubevoie (deci nu chiar Paris) care platesc 245 000 - fara garaj, un apartament jumate cat al nostru, bucatarie unde nu incape decat un om in picioare. Deci io zic ca Parisul e (INCA) mai scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Mai, dar care ar fi alt motiv sa spunem Bucurestiului: Micul Paris?

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani! Lorich. Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi

Am o intrebare referitor la analize.Cand am fost la urgente i-au facut Juliei analizele, dar nu au zis daca is bune sau nu si nu scrie nici intervalul in care ar trebui sa se incadreze.Stiti un site unde scrie asa ceva, sau din proprie experienta daca e buna Hemoglobina 12.5, glicemia 12.1, Ca 1.35, VSH 5, Na 142? Mai sunt si alte analize, dar sa stiu macar astea daca is bune.La medicul de familie ma duc doar luna viitoare pt bilant si nu am pe cine sa intreb.Multumesc

mihaser noi suntem bine, multumim de intrebare.Julia a ramas cu o "sechela" din spital, a devenit tare mamoasa.Cum vede ca ma indepartez 5 cm de langa ea incepe sa urle.Inainte nu era asa.In parc pleaca singura inainte ca stie ca eu vin dupa ea, dar daca suntem in casa si plec in alta camera, sau cu caruciorul pe-afara si intru 2 sec intr-un magazin in care poate sa ma vada e tragedie .Am vazut si montajul vostru din grecia.Tare frumoase pozele si peisajele.Noi inca nu ne-am hotarat unde mergem.Cred ca vom amana decizia pana ne intoarcem din germania sa vedem cum se va simti Julia pe masina si-apoi vom decide: avion sau masina.

Apropo de concediu, am cumparat ieri scutece de baie de la Huggies Little swimmers pt septembrie (undeva vom merge noi ).Ati folosit asa ceva? Mie nu mi se par prea impermeabile.Nu le-am incercat, dar asa la prima vedere.

Reallaura eu visez la casa cu o curte mare .Eu fierb carnea separat doar cateodata, dar nu o fierb de tot ci pana se aduna spuma, si-apoi o transfer cu legumele.Am inceput sa pun impreuna carnea si leguimele ca era prea mare bataie de cap cu 2 oale
Referitor la cresa, eu zic ca nu e asa mic.Am fost de 5 ori cate 1.5 ore la un club al juniorilor si tare mult i-a placut Juliei.Eram si eu de fata, dar cateodata uita de mine si se juca cu ce gasea, se mai ducea la copii, ii mai studia, mai descoperea o jucarie, mai asculta ce zicea educatoarea, etc.Tare bine i-a prins.Si eu as da-o pe Julia macar cate 3-4 ore pe zi, dar nu am unde, ca la stat nu aveam nici o sansa si nu am incercat, iar la particular nu am gasit in apropiere.

aelita tot am uitat sa-ti scriu ca am admirat pozele cu 2 copilasi superbi.Imi place enorm ideea cu pat jos din care pot sa coboare copiii.Cred ca la asa ceva ne vom gandi cand ii vom schimba patutul Juliei.

Ylari multa sanatate Evei.Oare de la ce face febra asa mare?Eu zic ca nu e de la dinti, ca e prea mare febra.
Si eu as scadea cu draga inima temperatura in casa, dar cum? Nu avem fraier conditionat (vorba lui Cleo) si alta solutie in afara de tras draperiile sa nu ne bata soarele direct in casa nu am.de la 28 de grade in sus curg toate apele pe mine.Anul asta am avut cel mai mult 29 si sper sa nu ajungem la recordul de anul trecut de 31.

cleo bine v-ati intors de la mare.5 luni intre copii se observa, mai ales la varsta asta.Sa vezi cum va povesti Mara peste 5-6 luni Eu zic ca atunci cand isi vor da drumul copiii la povestit, nu-i va mai opri nimeni.

mi_bebelina felicitari pt reusita.Ce frumos ca vei putea sta cu Delia si dupa 2 ani.

simonix si eu is mai calculata Aveam o lista cu to do inainte de bb1.Am indeplinit-o, am facut si bb1.Pt bb2 iar am ceva similar: o dau pe Julia la gradi, ma intorc la lucru, mai stau putin, si-apoi bb2.Si eu as fi vrut sa avem un ap cu 4 camere(3 nu mi-s suficiente ) sa aiba fiecare bb camera lui, dar in primii ani vor putea sta amandoi intr-o camera, iar apoi mai vedem (sper sa nu fac gemeni , ca atunci va fi mai complicat, dar ne descurcam noi si-asa)

Ma duc sa mai fac niste sauna in bucatarie (am porumb la fiert )

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Lily - Io am analizele piticului acasa, scriau si valorile de referinta - sper sa nu uit sa ma uit pe ele si o sa iti zic.

Noi am folosit deja Huggies Little Swimmers la pisicna - mi s-au parut ok, nu stiu exact ce a facut bb in ei E clar ca nu o facut kkutza hehe ca atunci as fi stiut :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

YLARI......avem noi un termometru mixt si pt frunte si pt ureche, fata de cel normal pt fundic, la asta se adauga 0.5 grade......dar cand avea copilu febra luam si din fundic cu cel clasic, si pot spune ca arata corect.

emycor mami lui RARES-SEBASTIAN

http://picasaweb.google.ro/emycor/RARES1AN#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

beleanne, nu dam cu rosii, normal ca sunt copii care au carente alimentare si au nevoie de suplimente. si nu numai de vitamine, ci si de minerale, solul romaniei fiind sarac in zinc, seleniu si inca 2 minerale care sunt destul de importante.
eu incercam sa incurajez alimentatia pe sucuri de fructe,legumne, care contin o formula mult mai ok pt organism, dar si enzime, celuloza, etc care nu pot fi inlocuite.
pe asta pun accentul in alimentatie - pt ca am vazut-o pe pielea mea cand am inceput sa fiu atenta cu alimentatia rezistenta organismului s-a schimbat, si la boli si la oboseala. cand m-am neglijat - ma simteam ca o carpa...nuf aceam fatza la ritmul zilnic.

reallaura, aprt. din blocurile noi sunt f. scumpe... vreti neaparat in alea de acolo?
mai asteptati, au mai scazut destul de mult.

in cele vechi pretul s-a injumatatit in ultimul an- mi_bebelina parca a luat cu 3 camere cu 71 mii in zona sebastian. si in cele vechi e o down- volutie

despre aspiratoare, despre care vorbiti? am vazut ala cu apa, arata ca un ozn gras, inalt, ridici capacul, pui cam 2l de apa unde gasesti adunata mizeria. Dar are 8-10 kile....unde sa il imping, sa il trag, ascund, ca e cat Mara...
mai sutn si altele?

edit: vazut aprt. lui SImonix. Mooaaaama ce bine arata. io zic ca arata bine. si daca ai acces imediat spre mijloace de trasport - super.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

La multi ani Lorich!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput