Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lorich: exact asa sunt si la noi. Cand merge le indoaie in exterior. Si parca atunci cand e obosita e si mai rau. Daca sta culcata ele sunt drepte.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doarme. Abia abia a adormit, Lorich nu sunteti singurii in cantari!
Micaela bine ati venit si spor la cautat case! Cam asta facem si noi. Ma ingrozesc de preturi, 3 camere, aici langa mine, in bloc nou 250 000 Eur. Frate! Doar nu suntem la Paris!!
Mibebelina bine ai revenit cu vesti!
Danicris, Ylari ms de raspuns cu carnita!
Ylari or fi dintisorii, si eu am vazut azi cand radea cu gura pana la urechi in leagan ca Mircea are 3 maselute iesite, 2 colti si una aproape intreaga!
Adriana mmm, Creta, ce frumooos!!
Belleane ms de link si postul tau a fost interesant!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Reallaura:Am luat si eu tot unul bagless cu filtru Hepa. Un Electrolux. M-am jucat cu el sambata. A fost excelent. Traiam clipe de groaza in trecut cand trebuia sa aspir. Ma voi uita acum la pozele voastre. Sper sa le mai gasesc.

belleane sa-l stapaniti sanatosi! Important e ca am scapat de punga aia mizerabila, nu?? Am vazut acu ca au socrii mei cu filtrare pe apa. Cica e f bun. Dezavantajul e ca e cat un munte.
MA bucur ca sunteti ok cu piciorusele. Jianu asta ridica pietre de pe inimile atator mamici!!!

Mergi la inceput

Mai am o intrebare

Toata lumea spune ca la un an si 4 luni e mic pentru cresa. Voi ce parere aveti??? Ca tare ma simt vinovata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE
Sosetutele cu otet sunt toxice la copilasi asa mici, ne-a spus doctora cand era Elena mica. Noi am probat la cea mare si scadea febra doar in cazuri minore. Impachetarile sunt bune doar daca sunt facute corect. In rest pot duce chiar la pneumonii, convulsii. Corpul copilului nu trebuie racit brusc. Temperatura trebuie scazuta cam cu 2 grade progresiv. Si nici compresele reci la frunte nu sunt bune. Si ele trebuie sa fie caldute. Noi de la cele reci am facut un fel de conjunctivita a 2-a zi.

Vedeti cate mai invata omu' daca vorbeste? In schimb mie dra de la Medicover mi-a zis ca nu-i fac rau sosetele cu otet. Eu stiam asta de undeva si am zis sa o intreb sa vedem ce zice, culmea, mi-a zis ca sunt ok dar n-ar fi foarte eficiente, ar trebui sa pun un prosop ud pe o spurafata mai mare din corp, abdomen+picioruse. Si pe cap o caciulita umeda si stopita cu spirt (cred ca am mai zis) Da, Eva n-a vrut nici una, nici alta. Mai mare efect a avut dusul, calau. Nu rece. Si nu calau din prima. Cald la inceput, apoi racita apa incet incet pana la calau, normal ca nu pana la rece. Dar de unde stiu eu cat e temperatura corecta chiar si ptr dus? In fine. Acum pare ca i-a scazut temp. Vroiam sa va intreb daca aveti careva termometru de ureke? Ca asta numai cand il vede o ia la fuga sa nu i-l bag in fund... Sunt bune? ce stiti? si cum trebuie citita temperatura, se mai scade ceva, la fel ca la rectal? Sarumana

Era sa spal azi, noroc ca m-am uitat in calendar. Pacatoasa de mine...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Referitor la aspiratoare, eu am unul samsung care are pe tija un recipient in care se aduna cea mai mare parte din mizerie......ce nu ramane in vasul asta se duce in sac.....mie imi place asa, pot lua vasul ala, il rastorn, il spal si in acelasi timp ma ingrozesc cat praf culeg de la un aspirat la altul. De ceva vreme insa imi doresc un mop H2O de ala de-i dau mereu reclama la TV, unii zic ca-i bun, altii nu....are o prietena si e multumita de el, l-am incercat si eu cand am fost la ea si e ok......voi ce ziceti? Are vreuna din voi?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Mi_bebelina, nu am mop din ala, nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Avem si noi un aspirator fara sac si sunt multumita de el.

Cleo, pe unde ati venit de la mare? prin Constanta?
Imi imaginez ce era in masina - copii, catei, harmalaie

Laura, intrebarea ta e retorica - sunt o gramada de mamici aici, care si-au lasat copiii cu bona sau dus la gradi de pe la cateva luni.
EU UNA nu l-as da la cresa asa mic, as alege varianta bona - mai rau e cand nu e posibil.
Eu chiar ma gandeam zilele astea cum as reactiona sa trebuiasca sa merg la serviciu si s-o las pe Annika cu mama - mi se pare o hotarare tare greu - Annika e asa o scumpa, o cumintica dulce, chiar ca as suferi sa n-o pot vedea atatea ore

Micaela, bine ati revenit! vreti sa va cumparati casa? sau de apart. e vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Mai am o intrebare

Toata lumea spune ca la un an si 4 luni e mic pentru cresa. Voi ce parere aveti??? Ca tare ma simt vinovata...

Laura eu nu am inteles prea bine...tu vrei sa il dai pe Mirci la cresa ca sa te intorci la munci sau doar ca sa se invete cu lumea, sa socializeze? Oricum ar fi eu zic ca e ok ca experienta....adica in cazul in care vezi ca e prea mic fata de ceilalti sau ca doamnele de acolo nu se comporta cu el cum te-ai fi asteptat...renunti si asta e, a fost o experienta. Oricum trebuie sa te astepti si la eventuale raceli, mai dese decat daca ar fi stat acasa, si atunci trebuie sa il tii acasa ca sa il pui pe picioare. Merita incercat totusi. Eu una nu cred ca as putea-o da pe Delia la cresa asa mica pentru ca ea inca nici nu merge singura la 1 an si 2 luni, merge de o manuta, tinuta de 2 ma alearga...deci n-as putea sa o dau la cresa stiind ca nu are stabilitate mare si cade mereu, in plus nici nu mananca...doar eu pot sa o infrunt la capitolul asta si cu cantec, nu asa. Poate la voi stau altfel lucrurile...

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Mai am o intrebare

Laura eu nu am inteles prea bine...tu vrei sa il dai pe Mirci la cresa ca sa te intorci la munci sau doar ca sa se invete cu lumea, sa socializeze? Oricum ar fi eu zic ca e ok ca experienta....adica in cazul in care vezi ca e prea mic fata de ceilalti sau ca doamnele de acolo nu se comporta cu el cum te-ai fi asteptat...renunti si asta e, a fost o experienta. Oricum trebuie sa te astepti si la eventuale raceli, mai dese decat daca ar fi stat acasa, si atunci trebuie sa il tii acasa ca sa il pui pe picioare. Merita incercat totusi. Eu una nu cred ca as pute-o da pe Delia la cresa asa mica pentru ca ea inca nici nu merge singura la 1 an si 2 luni, merge de o manuta, tinuta de 2 ma alearga...deci n-as putea sa o dau la cresa stiind ca nu are stabilitate mare si cade mereu, in plus nici nu mananca...doar eu pot sa o infrunt la capitolul asta si cu cantec, nu asa. Poate la voi stau altfel lucrurile...

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Subscriu! A mea nici nu papa singura, nici biberonul nu si-l tine. Ok, poate s-ar invata acolo. Dar cum spune si Adriana, e greu. Cand eram la servici ma gandeam la ea nonstop, ma fortam sa nu pun mana pe telefon sa vad ce face, sa o aud macar. Dar dpdv al socializarii sigur le face bine copiilor colectivitatea. Parte cu imbolnavitul intr-adevar devine o problema dupa ce-i bagam in gradi/cresa. Raspunsul numai tu ca mama il stii, vezi ce simti. Noi putem sa ne spunem doar parerea... lui Mirci. Si tie

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Reallaura: La gradi la cea mare au copilasi de 1,5 si 1,6 ani. Au gija de ei. Sunt tare draguti si ceilalti copii ii indragesc. Sper sa fie o cresa buna a ta. Am auzit ca cele de stat sunt mai bune decat cele private. Eu am fost la cresa de la 1,10 ani si-i auzeam pe ai mei ingrijorandu-se si spuneam si eu tot timpul: Nu veau la chesa! Asta inainte de a mergea colo.Dar a fost ok. La gradinita deja eram veterana. N-am avut probleme cu socializarea niciodata.

Mi_bebelina: Felicitari pentru examene si post. Mama mea are mop cu aburi. Nu mi se pare prea rezistent. Si e tare scump. E bun la gresie dar la covoare nu stiu.

Mergi la inceput