Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Cleo, bine ai venit, asteptam pozele de la nashu'

Of, Eva a facut 39,6........... I-am dat Nurofen + dusuri reci... am uitat sa intreb la hot line daca pot sa-i pun sosete cu otet. La mine a functionat ultima data cand am fost racita cu temperatura mare. Dar ma intreb de la ce o fi facut??? Mi-a zis sa i mai iau peste o ora temperatura si daca nu e sub 38 sa-i dau si panadol. Apoi la 4 ore alternativ, ooooooooofffffffffff, iar nu dorm toata noaptea....... Dar macar sa fie ea bine.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Ylari, pune-i sosete inmuiate in apa rece si otet. Ii va face bine. Poate ca are rosu in gat..
Panadolul e mai bun ca nu irita stomacul asa tare ca nurofenul.. E bine dak nu mai face k moale. Atunci poti sa-i pui si supozitor.
Off, mititica
Sanatate !

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

uuuf, ca n-am somn.
Am vrut sa ne uitam la Columbo - a descarcat Bogdan mai multe asa ca asta e placerea serii. DIn pacate am adormit cand il culcam pe Mircea, m-am sculat sa spal vasele si acum nu mai reusesc sa adorm...
Ylari sanatate multa Evei!!Vorba Alinei, o fi rosu in gat!
Mihaser da, ai dreptate, insa casa unde stam e a socrilor. O sa o vindem sa dam un avans mai mare si facem creditul de 57 ooo eur. Sa vedem ce gasim ca vreau bloc nou si sa nu fie afara din Bucuresti. Si eu ma gandesc la 4 camere daca diferenta intre 3 si 4 nu e foarte mare, in fine.
Cleo asteptam poze de la mare. MA bucur ca v-ati simtit bine.
Iulia ai dreptate, e asa goala casa fara ei, parca nu ai nici un rost. Dar bine ca v-ati relaxat nitel! Ca sa nu mai zic de Mufi ca a dat show la babe!!
Aelita ce simpatici sunt puii tai cum se furiseaza ei langa tine noaptea, pe tacute!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Miss, Felicia, iaca inca o idee de masa de seara; mamaliga cu smantana. Usor la stomacel mic, rapid de preparat si gustos. Victoria a papat bine. Acum am terminat de papat.

Am fost azi la un restaurant care e intr-o biserica veche, renovat totul si schimbat, desigur. A comandat daddy peste si cartofi prajiti si l-a intrebat chelnerita daca vrea 1 sau 2. Daddy szice 1. Bine ca... ca i-a adus un peste intreg!!! Ce s-a mai luptat daddy cu el, dar l-a invins in final!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

ce plictiseala dom"le..vremea asta e de toata rusinea. n-am avut si noi o saptamana intreaga de vara anul asta...sunt alba-branza, nu m-am balacit defel si la cum se prezinta nici nu cred c-o vom face anul asta. mai iesim pe-afara..10 minute ca apare ploaia din senin si ne alunga..cu masina nu ne putem deplasa prea mult ca nu0i place lu fi-miu...el vrea liber, sa se catere si sa stea pe scaunul soferului..
Ylari, cum e Eva? mai are si altceva in afara de febra?
Desiree, la voi cum e? tot toamnaa?
Doloress, ..haine negre si nas mare? pai l-am vazut 2-3 secunde mai...cine-a avut vreme de amanunte? dar semana izbitor cu cel din poze
Cleo, baga poze si nu mai rasuci cutitu' in rana...auzi..mare, soare...vise taica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Lorich, La Muuulti Ani!!!!!!!! Cu multa dragoste, sanatate si bucurii si mai multe!

Pupici pt toate fetele si puiutii lor!

Noi inca nu avem dinti

PS LA MULTI ANI, cu intarziere pt Fecian si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

mai Lorich, stai ca m-ai izbit in moalele capului...adica n-ai citit povestea lu fi/miu?dupa un an de zile vii si-mi declari asta verde-n fata? aud cum mi se urca tensiunea si-mi iese un cos pe fond nervos...iti las link aici..citesti frumos si faci rezumat///ai tema...'ntzeles?La multi ani si tot binele din lume!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124031

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Desiree, la voi cum e? tot toamnaa?

Toamna, primavara, mai o zi-doua de vara... si iac-asa trece si vara...

_

Mergi la inceput

Ylari, multa sanatate va dorim!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza, ca

da Lorich. Astazii e ziua ta
Zi frumoasa ca tine
ti-am adus ghiocei
ca sa-ti murmure ei...

sa fii sanatoasa, si fericita, si implinita

Si sanatate la IAsminutza+ Eva lui Ylari.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

multi ani traiasca
multi ani traiasca
laaaaaa muuuuuuuuulti aaaaaaaaaani ...

pai cum cine sa traiasca ?!?
LORI sa traiasca
LORI sa traiasca
laaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaaaani ...

Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familie.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput