Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 12
Andrada79 spune:
Inais ma bucur ca ai scris si ca Iasminuta este mai bine. Sa stii ca si la noi exact asa a fost cand a avut infectia urinara, tot anemie a iesit si la analize si ne-a dat fier dar dupa ce am terminat cu antibioticul. Acum cam la o luna ii repet urocultura si sa stii ca si dupa ce am incheiat cu el tratamanetul de antibiotic vreo cateva zile bune tot ne mai trezeam cu un 37.9, 38. Pupici multi pt Iasminuta!
Miss am vazut pozele de la ziua lui David, ce frumos ai decorat, totul e fff frumos si tortul nu mai zic mi-ai facut si de tort dar di de David sa il iau la pupacit! Legat de mancare eu dimineata ii dau un bibe cu lapte si o felie de paine prajita unsa cu unt pe care o rup bucatele si apoi le mai inmoi cu lapte si cateva bucatele de muschi file, cascaval. De cereale cu lapte s-a saturat asa ca seara ii mai dau o cutie de branza de vaci cu smanatana (Cottage cheese) in care ii pun bucatele de paine, peste cu legume, carne de pui sau vita cu legume. Vreau sa ii fac ca mi-a dat doctora idee cica pizza pt copii. Se pun la cuptor felii de paine inmuiate in lapte peste care bat un ou si cascaval. Eu am sa mai pun si legume un ardei gras, rosie. Mercic de ideea cu piure am sa ii fac diseara!
Reallaura spune:
Doarme. Il astept sa se scoale sa mergem la Targ, la Prima casa. Visez si eu la 3 camere, sa vedem daca va fi posibil.
Miss frumoase poze de la ziua lui DAvid, am avut si eu sa mai intru pe la tine!! Imi pare rau de faza cu casa! poate cumva trebuia sa rupeti matza in doua! Ah, nu am reusit sa las comment la tine, mi-e peste poate!! l-am scris de 10 ori, degeaba.
Legat de mancare, eu ii fac budinca din paste integrale cu branza de vaci, ou, glucoza - dar poti sa nu pui- si stafide. Fierb pastele, amestec ingredientele si o bag la cuptor. Ii place la nebunie lui MIrcea, mai ales ca el e fan stafide!
Inais noi cand am fost cu Mircea in spital tot asa ne-a spus: anemie! Dar doctorita noastra de la Medicover mi-a spus ca intotdeauna pe fond de boala fierul scade si deci analizele nu sunt relevante: ca daca vrem intr-adevar analize relevante sa ii luam sange cand e sanatos! Si eu cred ca de la caldura are temperatura mai ridicata.
Ma bucur ca e vesele si mananca
Lorich distractie frumoasa astazi ca vad ca te serbezi cu o zi inainte
Onyx LA multi ani si sa fiti fericiti!
Sis
Alyshule te astept sa ne vedeeeeem!! Sper ca va simiti bine la mare!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
mihaser spune:
Salutare!
Lorich multumim ptr mesajul de la poveste!
Laurita...io visez la 4 camere...dar programul asta nu e ptr cine nu are deloc proprietati?
Ma bucur ca ti-au placut pozele!
Simo mie din toata familia Jackson decat Janet mi se pare mai normala...chiar m-as bucura sa se ocupe ea de micuti...Iar despre MJ...nici eu nu am fost fan chiar daca are melodii dragute...asa cum scrie si Miss eu cred ca a avut probleme grave...si-a cam batut joc de viata lui!
Va pupez!
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Buna dimi. Noi ne-am trezit cam cu temperatura, 38,3... Oare de la ce? In rest e ok fata. Oricum i-am dat panadol si vad ca i-a trecut. Noi o sa iesim azi pe afara. Desiree, mai ce bunatati si ce idei grozave de papa ai tu! Ma gandeam si eu sa i mai iau avocado, nu i-am mai luat din iarna. Fug sa vad pe ce loc mai suntem in concurs YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Ylari, spre rusinea mea nici eu nu mai iau avocado prea des, nu stiu de ce, ca doar stiu ca-l papa bine; ultima oara cand i-am luat, am amestecat juma de avocado cu o conserva mica (85 grame) de tuna si l-a papat bine.
Suntem pe locul 14 (voi) si 15 (noi), cu 132 puncte... amandoua, adica si Eva si Victoria.
Edit, ca scrisesem prostii...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
MAGDONE,oaaau,vrei bebe3,bafta !!!!! vine el cand vrea,ai sa vezi ! cu alaptatul se pare ca e mai greu.
IULIA eu vad doar prima poza .va sta asa bine !La multi ani !
PRAG bine ai revenit! am citit ce ati tras cu arsura lui Alex cand era mic.
MSBB da,Andrés vine tiptil langa mine Si Sofia venea la fel,o numeam fantoma,ca daca ma trezeam noaptea si mergeam la baie(eram gravida cu Andres si mergeam des),nu aprindeam luminile sa nu se vrezeasca Sofia din camera ei,si cand eram pe wc ma trezeam cu zulufii pe intuneric,ea cu ciuful din cap ,imi statea inima ! Sau ma trezeam cu ea noaptea,pe intuneric,langa patul meu,cu zulufii ciufuliti si cu ochii mari.cand deschideam ochii ca parca simteam ceva,ea era langa pat,la capul meu.
asa ca au amandoi aceleasi apucaturi.
REALLAURA ma bcuur ca Mirci e mai bine !
sper sa reusesc sa scriu mesajul asta,ca e ANdres langa mine si imi da cate o laba la taste de sare mesaju-n sus !!! ca tastele sunt lipsa de mult.
FECIAN-LA multi ani!!!
of,s-au adunat toate odata,si raceala si dintii,vai de voi ce trageti !!! sa treaca repede ! nu stiu ce sa zic,da-i ce stii tu,de febra si dureri.ii dai ibuprofen?sau ce e voie la voi acolo.
BJMARYOO,Catalin si Bianca,bine ati venit !!!
sunteti o familie reusita ! si ce prajituri faci !!!si ce miresica frumoasa ai fost !
ANDRADA-
pai hai sa iti zic ce am papat eu: nisip, rame le tineam bine in pumn si muscam di ele, crema de ghete, tutun si cel mai crunt cacatzelul surioarei mele mai mari. |
CLEO-
se lua lumea de mama: de ce dati copil asha mic si slab la scoala? De batranetze cocoana... |
SIMONIX ce bine ca mananca inca mixat !!! eu il mai fac din cand in cand..
multi vor sa scape repede de piureuri ,dar eu consider ca asta e perioada lor cand mananca cel mia bine.pt ca apoi ccand trec la mancare de om mare,pe care toti dorim sa o manance cat mai repede,si mai bine nu ne-am grabi...o sa vedem cum incep copiii sa dea la o parte si sa scuipe ardeiul,rosia,ceapa...si alte legume pe care in piure le mancau !
asa ca profita cat poti,acum mananca cel mai variat !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
gabitzam spune:
Doamne, cat e de cald la Constanta! Nu-mi imaginez cum o fi la Bucuresti !!!
Alaturi de SEBI
iulia83 spune:
buna si de la noi. eu am dus fata la tara la ai mei ieri, aici era saraca distrusa de plictiseala, chiraia intr-una, nu pot s-o scot afara intre 11-17 ca e lesin de caldura...si inauntru, lafel. ieri ca s-o mai racoresc am bagat-o in cada cu jucarii in fundul gol si am lasat apa calduta sa curga firicel asa cat sa se mai racoreasca...s-a balacit, i-a placut, dar cat s-o tin si in baie? am vb cu mama la tel si era asa de vesela, o certa pe bunica-mea in limba ei, dadea ordine, era adunatura de babe acolo la noi la poarta, toate se stransesera acolo de dragul ei si ea se auzea pe fundal cum vocifera. aici, de caldura, nu mananca bine, nu doare bine, transpira la cap de i se uda parul, am zis macar 2 zile sa le aiba si ea la aer curat..da mi-e asa un dor de ea...o aduc ai mei mai tarziu, nu mai mergem dupa ea. azi am vegetat toata ziua, nici n-am avut cum sa fac curat, am stat doar am avzut 2 filme, am mers pe la socrii, am stat..dar parca e goala casa...si m-am plictisit...voi ce invartiti???
YLARI spune:
Iulia... pai noi invartim termometrul, pe la 4 mi-a facut 39,2... Nu stiu de la ce. I-am pus un novocalmin, era asa de plangacioasa, nimic nu-i convenea, nu vroia sa pape, era terminata saraca. Acum e ok, cred ca nu mai are temp, asa la mana o simt ok. Sper sa nu mai revina pe seara. Si habar n-am de la ce e!!! In rest n-are nimic.
Vai Iulia ce povestesti tu acolo, as merge si eu la tzara la ai tai!
Gabitzam, pai mai devreme erau 30 de grade la noi in dormitor. Dra de la Medicover mi-a zis sa scadem temperatura si in casa caci si asta influenteaza temp fetei. Am dat drumul la aer, sa vedem acum cat reusim sa scadem. Oricum bate tooooaaaaata ziua soarele la noi in ferestre, e sera!!!
Miss, vazut poze cu Daviducul sarbatorit, Doamne ce ochi superbi are, si ce gene!!!! Ne rupi inimile cu ele, mai David. Bafta cu casa. Un mare pumn in fata lu' Dl. Sticla din partea mea. Lasa ca o sa va gasiti si voi linistea in casa voastra, va doresc sa gasiti ceva frumos. Si noi vrem sa ne bagam la "prima casa". Doamne ajuta!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Raportam si 2 scaune moi... Sa se mai racoreasca si iesim sa cumparam medicamente. O sa merg pe schema de data trecuta, o bag si pe regim. Chiar nu imi imaginez de la ce e... Of... Fir-ar...
Edit la edit: n-a mai avut scaune, asa ca momentan nu i dau nimic. Mai astept, temperatura n-a mai facut. Sa vedem cum se prezinta la noapte. Macar mi-am luat toate medicamentele (pe care le-am gasit) sa le am in casa, am luat si un lapte fara lactoza, sper sa nu fie totusi nevoie sa-l desfacem. Si pe seara acum i-am dat o banana.
Pupici multi, ce liniste pe aici. Mama, e un vant pe afara am crezut ca ma ia pe sus...
cleo78 spune:
La multi ani elena_q, Onyxq1988!! sa fiti sanatoase, fericite, si copiii senini si viatza implinita!!
am venit de la mare. weekend cu Nashu + 6 fete - drumul e un chin, desi Mara + Eva (cu 5 luni mai mare) fiind 2, s-au jucat, si=-au dat jucarii, biscuiti, au urlat stereo etc.
poze- sa mi le dea nashul.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Cleo, bine ai venit, asteptam pozele de la nashu'
Of, Eva a facut 39,6........... I-am dat Nurofen + dusuri reci... am uitat sa intreb la hot line daca pot sa-i pun sosete cu otet. La mine a functionat ultima data cand am fost racita cu temperatura mare. Dar ma intreb de la ce o fi facut??? Mi-a zis sa i mai iau peste o ora temperatura si daca nu e sub 38 sa-i dau si panadol. Apoi la 4 ore alternativ, ooooooooofffffffffff, iar nu dorm toata noaptea....... Dar macar sa fie ea bine.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png