Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

neatza...luati de aici un filmulet sa va stimuleze sa beti apa http://www.rimel.ro/2009/07/filmuletul-zilei.html

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Acum l-am vazut!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

Edit: Laura, pai deja am bagat un oloi de ciorba si "niste" chiftelite (adica un castronoi mare) din care deja am bagat cateva si la ghiozdan!!!

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna, intram si noi scurt. Va pupam pe toate am citit tot nu prea putem sa scriem acum dar revin diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Azi am vazut in gurita lui Raducu, are o maseluta nou-nouta, un premolar. Astia stiu ca ies inaintea caninilor, Desiree!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Multumesc, m-ai linistit.

Multumim tuturor ptr. voturi!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Laurita, multumesc di tie de raspuns si de vot.

_

Mergi la inceput

Fetelor, unde sunteti??? Toata lumea a fugit???
Nici prin parc nu era lume, nici pe dig...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nu mi-a placut niciodata Michael, sau ma rog nu m-a atras, tentat etc...Acum stau si tot rascolesc netul de citeva zile, am deja melodii preferate si sunt curioasa de viata lui , etc...
Nu-s sanatoasa!

Ylarii, eiiii, bravo! Ma bucur tare pentru decizie! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Nu am putere sa fac conspect, dar va pupez. PE TOATE.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Miss Felicia special ptr. tine am intrat, sa las un mesaj: Fiecare sut in f..d e un pas inainte, nu-i asa?! Ai dreptate, tot raul spre bine. Uite, in toti anii astia, plateai 45000 la ap., dar tot e bine si de-acum incolo.
Eu i-am facut Victoriei asa ptr. masa de seara (am mai postat, dar probabil nu ai citit) (Victoria nu mananca carne, daca o simte o scuipa) carnita fiarta, cartofi fierti, unt, lapte si branza feta cu verdeturi si usturoi, le-am bagat pe toate la food processor (parca in Germania le-am vazut numite Kuche Machine, sau ceva de genul) si a iesit asa o pasta faina ca Victoria nici nu a stiut ce papa, dar a ras tot!
Aseara i-am dat branzica dulce de vaci (pe care Victoria a inceput sa o pape in Germania... nu mai stiu cum ii zice in Germana, dar tradus e Branza de Cabana sau Cottage cheese, la noi) cu zmeura, am pasat 2-3 furculite de branzica cu vreo 7-8 zmeure (???) si a papat iara tare bine. Ah, ai zis fara fructe... atunci incearca cu putin marar. Azi, facem canelonni (cumparati...) cu piure de cartofiori. Sa vad ce-mi mai amintesc... snitele de vitel... piept de pui cu orez, painica prajita cu ou si scortisoara, sos de marar, chiftea la cuptor (meatloaf). Daca imi mai amintesc, editez si iti mai scriu. Pana atunci te pup si un dulce ptr. David.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

neata!

Vreau sa urez cu intarziere celor care s-au sarbatorit cat eu nu am postat:

Getutza, MsBB, Fecian, elena_q

De asemenea pentru onixq pentru azi.

Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de cei dragi voua! Si ei de voi!

celor care au mai intrebat de noi. Doar pentru asta recunosc ca m-am decis sa scriu...ca am mai vazut intrebari.

De vineri am scapat de branula si de mers la spital. Ne-au externat. Analizele nu sunt stralucite deocamdata (le-am repetat vineri), insa le vom reface dupa vreo luna. Mi s-au dat asigurari ca infectia e pe trecute, insa organismul nu e complet refacut si de aceea are inca valori modificate. I s-a descoperit si anemie...urmeaza sa o tratam dupa ce vedem analizele de peste o luna. Tot atunci speram sa reusim sa facem vaccinul de 1 an. Urmeaza apoi si optionalele...speram sa fim sanatosi sa le putem face.
Iasmina a inceput sa manance excelent. Imi confirma pt a 2-a oara ca atunci cand nu mananca este din pricina de boala si nu de fitze. Este f vesela si asta ne incurajeaza. Pe de alta parte in continuare are spre 38 minim o data pe zi...insa ne incurajam ca-i de la caldura!

Vroiam sa urez succes mamicilor ce lucreaza la proiectul bb2 sau bb3.

Sa urez nastere usoara celor 2 mamici ale grupului: alex@sara si anisiap

Am vazut (pe fuga) pozele tuturor copilasilor si cele din vacantele la mare. Toate-s frumoase si copilasii fericiti si reusiti.

Sanatate multa va dorim!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Buna dimi.
Noi ne-am trezit cam cu temperatura, 38,3... Oare de la ce? In rest e ok fata. Oricum i-am dat panadol si vad ca i-a trecut. Noi o sa iesim azi pe afara. Desiree, mai ce bunatati si ce idei grozave de papa ai tu! Ma gandeam si eu sa i mai iau avocado, nu i-am mai luat din iarna.
Simonacip, eu mai ascultam Michael cand eram de 15-16 ani, am si eu cateva melodii preferate. Ieri erau niste pusti in parc care discutau despre moartea lui Michael, am fost uimita sa aud ca unul dintre ei zicea ca a plans cand a auzit de moartea lui. La mare erau niste pustoaice care isi intrebau parintii cine este Michael. Merci ptr felicitari Sincer imi e mai teama decat cu Eva... sa vedem... ma incurajez mereu singura! Iuby e increzator.

Fug sa vad pe ce loc mai suntem in concurs

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Onyx! Ne este dor de voi!

Dani vad ca ti-a raspuns Gabi, sticla de tedy water, are un tzutzuroi pe care il suge Robert cu pofta. Insa NU continutul, care are arome, acid citric ... si pe care l-a baut mandea. nici Rasfatel nu bea apa?

Ylari o fi de la caldurici!

Gabi wow, masele?!!

Un pupic special pentru draga noastra Iasminutza si pentru mami si tati ei, care au avut o perioada mai grea. Ma bucur ca e mai bine, of dragul pui mic!

Simona eu iubesc vocea lui Michael si ce melodii a compus sau cantat; poti sa zici ca-s un fan mai ... veteran. Asa ca... eu nu am curaj sa incep sa-i ascult melodiile ca nu ma mai opresc.

Laura sa poarte sanatos ochelarii si blugii, asteptam pozici cu Mirci smecheru'

Va las, incercam un program artistic azi, cu tort, ceva chinezarie, shopping... desi sunt cam sleita de puteri, nu stiu de ce, cred ca mi-ar trebui neste vatamine

Va pup, sa aveti un weekend minunat! Imi placea jingle-ul ala de la Europa FM mai e muuuult pana luni !

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput