Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
Draga noastra Lorich, La Multi ANi!!!!!, Sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de Robi!
Cleo, multumim de cafea
Ylari, cum mai e Eva? kkuta cum mai face? Sa speram totusi ca n-are iar vreo enterocolita...Pupam fetee, sanatate multa!
Desiree, ce nasol suna restaurantul asta intr-o biserica...Vazusem la un moment dat un documentar cu profanatori dintr-astia, faceau fel de fel de nebunii pe locul unde erau biserici, chiar si o inchisoare unde WCurile erau pe locul altarului. Brrrr!!
Stefany, ce nasol cu vremea de la voi!...SI Mati la fel e in masina cind e odihnit s-ar catara pe geam, s-ar duce pe scaune in fata...zici ca-i scapat.
SIs,

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Lorich sa fii sanatoasa si fericita!!!

Fetele, voi ii mai fierbeti carnita separat de legume???ca azi le-am bagat pe toate impreuna...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LAAAA Muuuulti AAAni pentru tanti mami de Robertel, Lorich!!! Sa fie ea fericita, sanatoasa si sa se bucure de frumoasa ei familie.

Ii mai spunem Welcome back lui Cleo si Mara, astept sa vad cum arata, daca sunt bronzate.

Ma bucur ca e mai bine dra Carliontz, ne pare rau pentru Eva, sper sa auzim vesti mai bune.
Stefany pai treceti incoa din Canada si tu si Desiree ia sa va dam noi niste varaaaa da de aia cu 40 de grade cand oricum stai in casa ca nu poti iesi. Cred ca o medie intre ce aveti voi si ce avem noi ar fi misto.

Acuma, na, fiecare cu ce are. Noi ne-am decis pana la urma la traseu, o saptamana Viena, oprire in Arad. Duminica plecam, luni suntem la Viena, marti miercuri stam acolo si joi ne intoarcem.
Ne oprim din nou in Arad si dupa aia Bucuresti. Mi-e groaza de drumul din Romanica. Duminica sau luni plecam la Bulgari, astept confirmarile.

Pupici la toti. Tot nu stiu unde e Micaela si Daria. Au plecat in concediu si mi-a scapat mie asta?
Aaa si am vrut sa zic ca va urez bafta cu bb2 si 3 sa iasa cum vreti voi. Eu din pacate aici ma opresc, mi-as dori si eu mai multi dar...deal it's deal. La fel si nastere usoara fetelor noastre dragi Anisiap si Alex@Sara. Poate nu sunt aici cand nasteti si vreau sa stiti ca va tin pumnii.
Sii evident sa ii spun aelitei cat ma distrez de faptul ca se furiseaza copii pe langa ea. Pai eu as face atac de cord, la cat sunt de speriecioasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata fete dragi! Sper ca macar putin -putin va mai amintiti de noi......
In primul rand Lorich, sa ai o viata linistita si fericita alaturi de familie si de cei dragi!
si bebelacilor care si-au sarbatorit primul anisor din viata de cand n-am mai intrat eu......si e muuuuuuuuult de-atunci. Insa am avut motiv......am invatat ca sa iau titularizarea in invatamant pt post de educatoare si....AM REUSIIIIIIIIIIIITTTT!Imi voi relua postul de la care mi-am dat demisia pe motiv ca.....nu am bani, nu fac bebe. Atunci m-am angajat pe bani mai multi, insa cu un sef....bleah, sa nu-l vad in fata ochilor. Tocmai de aceea am hotarat sa revin in invatamant, intr-adevar pe bani putini, dar stiu ca pot fi mai mult timp cu mandra mea. Cand o face 2 ani probabil iau grupa mica si o iau si pe ea cu mine, deci n-o sa am nevoie de bona sau de cresa......asta inseamna ca scutesc niste bani, probabil chiar banii aia pe care ii luam in plus daca ma intorceam la vechiul serviciu.In schimb o sa am program muult mai lejer si o sa ma pot ocupa de fiica-mea. Am luat o nota maricica, de aceea pot alege cam ce gradinita vreau(miercuri sau joi ma duc la repartitie), insa eu sunt hotarata sa ma intorc tot acolo, chiar daca e cartierul......Ferentari. Bineinteles ca s-au trezit totusi multi sa ma sfatuiasaca sa aleg o gradi mai aproape de casa(am una chiar in fata blocului), insa eu acolo stiu directoarea, stiu colegele si pot apela oricand la ele in caz ca Delia se va imbolnavi(lucru inevitabil cand intra in colectivitate). Intr-un loc nou insa...nu stiu cum va fi, nici nu stiu daca m-ar lasa sa vin cu copilul pana la 3 ani. Dintre toti mama e cea mai sfatuitoare in privinta asta......pana acum nu m-a intrebat daca am nevoie sa mai stea cu fata sa invat, daca am cu cine s-o las cat ma duc la examen....n-a interesat-o, si-a pus palma-n fund si a plecat la tara....sa stea acolo pana o chem eu
In tot acest timp v-am citit, uneori pe diagonala, alteori in intregime, am vazut ca avem si copilasi bolnaviori.....sanatate multa si mamicilor!
Am vazut si ca Ylari si Laura vor case......sa va ajute DD sa va vedeti visul implinit!
Am mai vazut si ca unele mamici s-au apucat de treaba pentru bebe 2 sau chiar 3.......il vreau si eu pe bb2, insa nu chiar acum......pe mine nu m-a ajutat absolut nimeni cu Delia(desi, v-am mai spus, o am pe mama la 2 blocuri de mine, dar degeaba) si am simtit asta de aceea cred ca mi-ar fi foarte greu, cel putin deocamdata. Fug sa pun mancarea la foc si ma intorc!
Va pupez pe toate!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mi_bebelina, si o gradinitza in Berceni poti sa iei, in grupa o sa iti aduc si pe Mara

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Va multumesc mult:Inais,Gabitzam,Reallaura si nu in ultimul rand lui Lorich careia ii spun "la multi ani"-sa fii fericita alaturi de cei dragi !!!
Sanatate multa puiutilor si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

LA MULTI ANI LORICH!!! Sanatate multa, fericire, bucurii si toate cele bune iti doresc!!

Desiree, bravo, asa, imi pare bine ca daddy a invins pestele!!!

Stefany_p nu iti spun ce alba branza sunt eu dupa ce m-am intors de la mare. Si sotul la fel.

Socrate nu iti spun cat il refuz eu pe sot sa mergem la munte sau mai stiu eu prin ce tara (cu masina) din pricina nebunilor de pe soselele noastre. Cu chiu cu vai am acceptat sa mergem la mare ptr ca e autostrada aia cat de cat. Eu cand vad masinile din sensul opus ma ia cu rau cateodata. Dar lasa ca totul va fii bine, nu iti face griji, au modernizat multe drumuri in partea aia (unele dintre ele chiar sotzul meu le-a proiectat ) pe unele le-au largit, la unele au mai pus o banda, tot e mai bine decat acum cativa ani.

Fetelor va multumesc
Noapte de cosmar. Deci 39,6 la culcare, dat nurofen, dus caldut spre rece, a scazut. Peste o ora avea 37,3. Totusi la 3 dimineata avea 39,8. M-a luat cu rau... Pus novocalmin, pe care l-a scos in 10 minute afara I-am mai pus jumate, dar l-a scos imediat, cred ca in 2 minute. Nu a stat deloc la impachetari, deci alina_anto, nu, nu i-am pus sosetute. Sotul ma enerva, ca traumatizez copilul si sa plec cu impachetarile de acolo Aia (Eva) urla ca din gura de sarpe, sa nu ma vada in oki... statea numai la tasu in brate. I-am dat body-ul jos si am stat cu geamul deschis (o incantare ptr ca au latrat si cainii, iar vecina de langa noi a stat toata noaptea cu televizorul aprins pe Realitatea cu sonorul foarte tare deci stiu tot ce s-a vorbit, aveam nervii cat casa dar a trebuit sa ma stapanesc (din nou) Boon. Pe la 4 dimineata scazuse la 39. Mi-a zis dra de la Medicover sa-i mai dau o data Nurofen. Si i-a scazut. Doarme si acum, i-am mai dat niste apita, ca s-a trezit la un moment dat. S-a trezit ptr ca a sunat socramiu sa ma intrebe cum se simte Eva. Bineinteles ca mi-a dat ordine, sa-i iau temperatura si sa-l sun uite acum! Toata noaptea n-a iesit sa vada de ce urla Eva si acum imi da mie ordine. Lasa bre ca ma descurc, vezi-ti de treaba ta... Ce oameni. Tare mult imi doresc o casa. Si asa stau si ma descurc singura toata ziua, deci nu mi-e frica de asta. Mai frica e ca mi se "mananca" creierul cu treburi de astea, de alde socramiu, mama, soacramea si mai stiu eu cine.

Toate bune va doresc. Azi nu cred ca ies afara ca de la caldura sa nu-i creasca temperatura la printesa. Si plus ca mi-a interzis si socramiu Bine, el saracu clar poate are intentii bune, dar atat il duce capul pe el sa se exprime...

Altceva inafara de temperatura nu are. Nu mai stiu cine m-a intrebat asta...

Pupici

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ylari sa stii ca Alina-anto are drepate cu sosetutele.si la noi au facut minuni......incearca acum cand doarme sa ii pui sosetutele cu apa si otet.....la cat o fi de obosita mititica nici nu simte.....Sanatate multa si . Nu mai lua in seama sfaturile socrului, te enervezi acum inutil cand trebuie sa ai nervii tari sa o ingrijesti pe Evuta bolnavioara. Nu-i mai raspunde la telefon.......eu cel putin asa fac cand nu am chef sa vb cu socra-mea, cu maica-mea.......Hai ca o sa fie bine. Si incearca sa o hidratezi bine.Delia bea noaptea cam 400 ml de apa, seara cand iesim pe afara mai bea cam 250-300 ml, in cursul zilei nu se omoara..ia biberonul , il intorce invers si apasa pe tetina ca sa faca baltoaca .......e placerea ei cea mai mare...
Alina-anto, parca tu intrebai de Andreap.....n-am mai vb cu ea de vreo saptamana si ceva si nu ne-am mai intalnit de......vreo luna, cred ca ar fi trebuit sa se intoarca zilele astea de la mare....o s-o sun mai tarziu si o sa-i spun ca ai intrebat de ea!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lori, la multi ani si tot ce-ti doresti!

Ylari, imi pare rau ca Eva are temp. Sper sa-i treaca repede fara complicatii.
Si uite ca ai pomenit de casa - nu vreau sa ma bag, si nu vreau sa te superi - insa ce faci cu 2 copilasi mici in 2 camere (sau cate sunt acolo la socrul tau)? eu as incerca sa ma mut mai inati si apoi bebe 2. o sa fie mai bine pt. toti (copilasi si parinti) sa aveti locusorul vostru

Cleo, deci te-ai destrabalat pana la urma la mare fara tati - asteptam poze
De ce zici ca drumul a fost un chin? cat ati facut cu masina?
Eu din contra sunt f. incantata de Autostrada Soarelui - pana acum am mers extraordinar de repede, fara aglomeratie, copii dormind in masina - parfum
Sa vedem acum cand mergem din nou la mare, ca o sa ne intoarcem duminica ...

Laura, vom merge pe coasta de sud a Cretei - intrbai unde mergem in Grecia.
Am mai fost in sud si e f. frumos

Mi_bebelina, felicitari pt. nota mare si pt. post! sa fie totul bine!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza...

LMA LORICH sa fi sanatoasa si vesela, sa ai parte numai de bucurii
LMA de Sf. ILIE celor ce-i poarta numele (sau derivat)

ylari o fi de la vreo masea/dinte ceva, daca zici ca a facut scaun moale. eu i-am pus sosete cu spirt, nu cu otet, ca ala ineaca, dar daca-;l diluezi cu apica, pune-i. la noi ala e remediul nr. 1..sunt de acord cu alina, da-i panadol, eu i-am dat in fiecare zi cate o doza de 7 ml cat am fost la mare si veneam de la apa. multa sanatate Evei

cleo bine ai revenit. cum a fost? ai mai pus un strat de bronz pe tine?

mi_bebelina felicitari pt postul din invatamant

nu pot sa mai stau..il am pe cornel in concediu toata saptamana

Mergi la inceput