*Cozonacei de nov-dec2008 (64)*
Raspunsuri - Pagina 15
babyzapi spune:
Avem si noi al doilea dintisor si ieri a spus Raphael prima oara "papa" - adica tata in franceza. Nici acum nu zice bine mama, spune mea-ma, dar tata zice foarte clar si in romana si in franceza....deci trage mai mult cu ta-su...nu-i corect 
Eli
felicitari pt al 2-lea dintisor si sa ai cat mai multe plimbari placute cu albina.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
vrabiuta spune:
fluturasha - noi am facut pozele acasa si ne-am dus cu ele la politie si cu formularele gata completate (le gasesti pe site). nu se mai pot trece copiii pe pasaportul parintilor, au nevoie de pasaport separat.
si noi am avut probleme cu mandarinuta care nu mai voia in scaunelul de masina (mai ales pe drumul spre mare, ca am facut 6 ore dus 6 intors pana la nessebar) si am rezolvat problema stand cu ea in spate si dandu-i obiecte "interzise": ochelarii de soare ai sora-sii, sticluta de suc tedi bine inchisa, etc. poate incercati asa.
pentru fetele care vor sa ma intrebe despre autodiversificare, ar fi super daca mi-ati putea scrie direct pe blog, ca aici scrieti muulte pagini pana reusesc eu sa intru si de multe ori citesc pe diagonala si chiar as vrea sa raspund in detaliu la tot ce vreti sa aflati.
va pup!
mami de 2 x 
oceanborn spune:
Neata!
Bravo Eli, nu ti s-a parut obositor sa conduci 100km? eu la inceput oboseam si dupa 20
(cred ca stateam prea incordata, stresata) apoi a devenit din ce in ce mai putin obo.. felicitari pentru dintisori
Lui Thomas ii e din ce in ce mai bombata gingia de sus.of incep noptile nedormite, azi noapte cred c-a fost inceputul.....
Anca oraselul lenes?
avem o prietenica in romania care a intrebat-o pe mama ei, prietena mea, cine e in poza mea de mess, i-a raspuns, thomas, iar pitica , cuuuum sa fie thomas, thomas e un trenulet si s-a pus oe ras
..pana la urma i-a expilcat ca el e bebe thomas..
nu stiam de desenele astea cand i-am ales numele![]()
Fluturasha eu stiu ca nu se mai fac decat pasapoarte individuale la copii, de poze inca trb sa ma interesez.
Ginye sper din tot sufletul ca interventia sa fie una reusita iar Stefanut sa se refaca repede repede, dragul de el!!!
O saptamana frumoasa tuturor!!!
mami de Thomas
mav spune:
neatza!
stiu, sunt o ingrata
.... ar fi trebuit sa raspund mai multor mamici.... dar nu reusesc si pace....
ami, imi pare tare rau ca ati trecut prin asemenea necaz! tu ai fost foarte curajoasa, eu nu stiu daca as fi rezistat asa ca tine....
am intrat doar sa va spun ca acum vreo 2-3 zile, m-am vazut din intamplare cu lauramiron& rebeca
la plaja. laura mi-a recunoscut baieteii si a venit intr-un suflet la mine....
io... parca o stiam de undeva
da' m-a luat prea repede, m-a surprins! sper sa ne mai vedem... desi pe mine m-au gasit uratii taman zilele astea...
alra, crezi ca esti depresiva?! nu-mi gasesc eu timp sa-ti scriu mai mult despre.... nu mai zic
... motivele mele.... sa ne batem in depresii, zau... fomeie maritata, mama a 2 copii, am luat-o razna la "...si unu" de ani...
....aaaaaa......... si am crezut ca am bb3 in burta...... nu v-am zis![]()
va pup! sa aveti o saptamana minunata!!!!!

Mami Fericita Non-Stop
perlute
elilov3 spune:
ancada amandoi au iesit odata sambata dimineata cand m-am trezit am gasit o bucatica de carnita si zic mah de la ce sa fie cand colo de la gingiuta si cand dau sa ma uit 2 dintisori mandrii....ah asa imi e de drag de el...si vadca e rosu si sus probabil se inteapa cand mesteca cu dintisorii in gingia de sus....oricum el a fost cumintel daca mi-a pans vreo 5 min adunate. ...
oceanborn pot sa iti spun ca sambata am facut un drum de acomodare cu masina de 10 km..a fost ok insa ieri a fost si mai bine deja m-am acomodat...da-mi masina , zi destinatia si eu hop fuga in masina...e miso eu conduceam si dady in spate cu balaciosul ![]()
....hehe ce drag imi este ![]()

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
oceanborn spune:
Noi nu avem probleme cu statul in scoica in spate,cand sunt langa el, numai uneori cand ii e prea somn si se tot intinde sa-l iau in brate, se enerveaza ca e legat si incepe.,dar il rezolv cu cantecele compzitie proprie, daca m-ar auzi cineva
,pana si el sta mirat si ma asculta
.....daaar daca il pun in fata si suntem doar noi doi, e jale ..mi-e cam groaza sa plec doar cu el, dar cand e unica solutie plecam...imi iau injuraturi probabil de la cei din spate ca mergem incet dar am semnul pe masina: bimbo a bordo
asa ca...
Camelia la noi culoarea ochilor nu e chiar surprinzatoare , ziceam ca daca ne-am fi luat dupa calculatorul ala atunci ar fi fost mai mare posibilitatea sa fie verzi...ochii caprui sunt minoritari la noi in familie, eu chiar ma asteptam sa ii aiba albastri![]()
Criss cum a fost in concediu? noi tot aici
, doar in august mergem in ro din pacate...si se anunta saptamana asta calduri intre 33-38grade...of..
mami de Thomas
miki01 spune:
Otiliav, Eli, Ginye, va multumesc!
Ginye sa va ajute Dumnezeu sa treceti si prin incercarea asta! Doamne ajuta sa fie totul bine si puiul mic sa se recupereze repede!
Eli, felicitari pentru permis! Ma bucur pentru ca deja ai inceput sa sofezi. Si eu sunt o mare iubitoare de volan, mai ales ca la mine sotul nu conduce.
Anca_27 nici eu nu am gasit nimic in hipermarketuri. Abia de la 10 luni sunt cei de la Nestle, in rest nu stiu altii.
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
lorellay spune:
helloo
zilele trecute cineva imi spunea ca diana are o problema daca :
Nu se ridica singura pe marginea patului;
Nu merge de-a busilea;
NU spune nici un cuvant.
Asa e?
Mai e vre-un bebe care nu se ridica si nu merge de-a busilea?Hai va rog spuneti-mi ca da!
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
mav spune:
lorellay, parca ai fi la primul copil, zau!
anto al meu nu se ridica singur pe marginea patului; nu merge de-a busilea; nu spune niciun cuvant. si e baiat si e mai mare decat bebelusa ta, peste o sapt. implineste 9 luni. si fra-su, la 9 luni si 10 zile alerga singur prin casa. ei si ce?!
nu mai pune botul la tot ce auzi in parc. ti-a zis doctoul ca are diana vreo problema speciala?! ma indoiesc. lumea e rea......
Mami Fericita Non-Stop
perlute
lorellay spune:
Mav saru-mana...
aici pe forum am avut probleme...
am deschis un subiect ...daca sa mut bebelusa in pat din patut.Am cumparat un pat etajat....pentru ca nu putem sa punem 2 paturi in camera, nu ar mai fi loc. Si acum am avut o ocazie sa luam pat la pret bun si l-am luat.dar inca nu stiu ce sa fac...bine..l-am montat ca in cel mai rau caz codrin va dormi in patul de jo..si gata.
Da intrebam si eu mamici care stiu din experienta...la ce varsta au mutat bebeii din patut, cum e cu copilul de 4 ani jumate in patul de sus...pareri, pentru ca inca nu ne-am decis exact ce si cum facem.
asta e patul... http://img205.imageshack.us/i/pat2.jpg/
Si de aici...o gramada de discutii..finalizate ca SUNT O MAMA REA.CUM MA GANDESC EU SA_L PUN PE CODRIN IN PATUL DE SUS DACA EL A CAZUT ODATA DIN PAT! of..a cazut din pat pe la 3 ani la somnul de amiaz...doamne ce mi-am auzit ..ca daca moare copilul sau...of..am si rugat sa inchida subectul ca nu se putea purta o dicutie...
In fine de aici..ca ce ma fac cu diana ca se ridica pe margine patului, ca urca scarile dupa codrin...si eu am spus ca nu m-am gandit inca la asta pentru ca ea nu face dinastea!CUM?"a mea la 4 luni mergea de-a busilea..sigur aveti o problema"

Acum incerc sa ma lamuresc daca intr-adevar avem sau nu o problema.Am fost cu ea la neuro acum o luna...avand o asimetrie bucala am tot umblat pe la neuro..si 3 dr mi-au spus ca nu are nici o problema....
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]