*Cozonacei de nov-dec2008 (64)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Saru'mana mult de tot! Da, este foarte expresiv, iar ochisorii lui albastri ma innebunesc.

Din pacate nu a mai reusit sa mai punem poze de la sfarsitul lunii aprilie, de atunci am inceput aventurile. Maine sper sa reuseasca tati sa le descarce.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia
Miki01 m-am uitat la pozele si filmuletele cu Andrei. Mi se pare un copil foarte bland, pe langa ca e frumos foc! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el! O sa franga multe inimi!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Buna seara mamici,

sunt epuizata, stoarsa, varza... Eduard s-a trezit ieri noapte de nshpe ori, nici nu mai stiu. Pana la urma l-am luat in pat. Dom'le nu-i convine deloc aici. Casa cu fundu in sus, copchilu urlator... zau ca-mi venea sa iau avionul spre romanica. Azi am zis ca nu mai fac nimic in casa (eu am ramas inca la capitolul despachetat si pus fiecare la locul lui) si ma ocup numai de el. Pana la urma am reusit sa-l dau pe brazda cat de cat. De spalat rufe nu mai pot ca nu am unde sa le mai usuc. In gradina n-am cum ca ploua (de 2 zile ploua marunt si e un frig cum e la noi toamna, o incantare) De 2 zile ies si ma plimb cu el in ploaie, eu cu umbrela intr-o mana, carutul acoperit de copertina. Dar macar am reusit sa-l trec cat de cat pe ora de aici. Locul oricum nu-i convine. Azinoapte la 11 urla de mama focului.
Bertha .

Nush ce voiam sa mai spun, mi se inchid ochii de somn. Aaa dati-mi si mie va rog un pm cu detaliile contului de cozonacei sa pun pozele din Cismigiu.

Mai vroiam sa mai scriu da zau ca mi se inchid ochii. Va pup, o noapte linistita.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai Adriana si aici raportez tot ploaie de 2 zile, azi ne-a prins, ne-am adapostit si am mai reusit sa iesim dupa aceea, in total o ora, atat. Si frig, ziceam ca am dar drumul la incalzire in casa ca era sub 18 grade. Dar mai bine ca asa mi se uscuca rufele din casa.
Ale mele insa dorm bine si Elisa chiar si-a revenit cu mancarea.

Camelia, cand ajung ma uit si-ti spun daca imi place. Eu nu am Isofix la masina din pacate.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Ginyie, ce fain, dragul de el , manca-l-as tot! Edit: Tu te intorci la catedra din toamna?

Nu. Mai stau un an, ca la salariul meu de invatattoare iau mai mult daca stau acasa.

Otilia Bertha Ami

Azi noaptea m-a terminat si pe mine piciul. S-a foit in pat non stop. Si a gemut mereu. Nush ce sa mai zic. Doua nopti doarme bine, apoi o luam de la capat.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mamicute inimoase,
Se apropie cu pasi repezi de un nou hop in viata puiului ei, prietena noastra Ginye. Haideti sa participam si noi, asa cum poate fiecare, si sa-i ajutam sa treaca mai usor peste costurile care presupun internarea si interventia chirurgicala!
Contul este acelasi si a ramas pe prima pagina a odiseei noastre:

Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de Ginye
RO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Steliana

Scumpa de ea nu ne-a cerut niciodata nimic, nici macar nu se plange de nimic, dar voi stiu ca-i intelegeti nevoia si vreti s-o ajutati ca si mine!
Puuup!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

[purple]Ami multumesc inca o data ca te gandesti la noi si va multumesc si voua mamicute curajoase, dar din fericire am reusit sa strangem toti banii necesari, o parte si cu ajutorul vostru. E posibil ca sapt viitoare sa aiba loc interventia, dar inca nu stim nimic sigur. Zilele astea aflam. [/purple]

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Miki01 felicitari pt transplantul sotului, multa sanatate! Andrei puternic si curajos!

Ami scuze, abia acum am citit din urma despre Luca. Ma bucur ca e mai bine!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Stiu ca a fost discutia deja pe forum dar nu mai tin minte: cum se procedeaza in cazul in care vrei sa-i faci pasaport la bebe? Pozele se fac acasa sau nu si ce dimensiune trebuie sa fie? Se face pasaport separat sau trebuie trecut pe un pasaport al unui adult? Va multumesc pentru raspuns.

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
avem 2 dintisori
ieri am mers cu albina si am facut primii mei 100 km cu ea me happy....fug sa citesc din urma si revin

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

criss bine ai revenit!
iza se anunta o vara hot...go mama go!
ami ne bucuram sa auzim ca sunteti pe drumul cel bun
miky doamne ajuta ca totul a decurs bine numai bine pe mai departe
ginye ma bucur sa audca va indreptati cu pasi repezi spre operatia nr 2....sa auzim vesti numai bune...cat priveste reintoarcerea la catedra te pot anunta ca voi sta toata perioada acasa intrucat nu vreau sa imi sacrific copilul pentru niste cretini de la scoala...
mirtha nu am mai vazut nici o postare de a ta ce faceti? pe unde umblati...fug la balacios iepurila

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eli, esti cea mai cea! Si nici balacila nu e mai prejos, au iesit ambii odata?
Ginye, nici eu nu merg, la fel, nu merita financiar, Eli, tu nu ne-ai zis daca mergi...
Miki, si eu am batut ieri un hypermarket in cautare de biscuiti, da n-am gasit nimic fara ou si fara zahar, erau la standul de bebei ceva dar plini de detoate . Luasem candva de aia varsati, po****ri, dar nu i-am dat, imi pareau prea dulci. M-am uitat si pe eticheta cutiei dar nu mai stiu ce-am citit , neuron pierdut.
Of Darling, lasa despachetatul si casa, Eduard e mai important, saracutzul de el l-a dat peste cap umblatura, si pe noi ne deregleaza, dar pe ei ... Eu cand vreau sa nu vad casa vraiste ies la plimbare , dar vad ca si voi faceti la fel.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput