* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, DELIA !
SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA, ALATURI DE CEI DRAGI !
Vacanta placuta si sa vii cu poze !

Catrinel, pietre la fiere ?! Aoleu .... e grea operatia ?

Stefanna, vacanta placuta si tie ! Si poate se hotaraste si vremea sa-si revina .... ai grija sa nu racesti pe acolo. Mortala Bia cum le spune ea la papusi ca nu le paraseste ...

alinaalex, pai vino sa-ti mai dau eu niste kile, daca le doresti asa mult. Vreo 5 e bine ? Asa am fi amandoua multumite.

aida, hai, scoatem majoretele ? Hai bebe odata, ca mami e nerabdatoare sa te vada ! Si noi, asemenea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Nu, nici azi... Si n-am nici macar un semnuletz de nastere. Cu Alexandra, am pierdut dopul acela gelatinos de la col, cu vreo 3 zile inainte sa mi se rupa apa. Acum nici gind de schimbari. Parca vad ca trebuie sa astept pina vineri...

Catrinel, operatie? Of... Sigur e nevoie?

40w2d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Aida sa ai nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutre!

Sunt in Barcelona...au fost zilele orasului si aseara am fost la artificii
Am intrat sa vad daca a nascut Aida...

Va pup! maine seara ne intoarcem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

MIHA, ce faaain, Barcelona!
drum bun maine spre casa si te asteptam cu poze!

AIDA, iti tinem pumnii sa vina bb mai repede
nastere cat mai usoara!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 26+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Delia, la multi ani, sa ai multa putere de invatat, sa fii sanatoasa sa iti cresti copilasii pe care ii doresti asa de mult si sa fii iubita de ai tai. Si sa ne traiesti!
Catrinel, ce dor imi era de Onichka mea. Asa de mult s-a inaltat, dar tot are falcute de bebelusa . Tu arati tare fain, bag de seama ca pietrele alea la fiere nu ti-au facut rau . Tinem pumnii sa se termine cu bine problema ta si sa revii in forma.
Miha, Barcelona? Pai ce ai pierdut pe acolo? Sotul mi s-a intors saptamana trecuta din Germania. Obosit ca nimeni altcineva . Mi se plangea cate tari a vizitat in calatoria asta. Numai intr-o zi a trecut prin vreo 5-6 tari. Ah, sa fiu eu in locul lui ... sa ma plimb si eu ca el si sa nu mai stramb din nas ca ce rau e sa fii plecat si ce bine e acasa , M-a cadorisit cu multa ciocolata, ca parca banuia el ca trebuie sa intru intr-o cura de ingrasat (am labit tare frumos asa vreo 3 kg).
Il batuse gandul sa ii ia Evei o rochita din aceea de o purtau fetele la Oktober Fest, dar nu s-a indurat sa dea 60 de Euro pe ea. Zgarcit.
In weekend am avut o vreme superba de toamna. Am iesit cu bicicletele, am fost in vizite. Am lasat-o mai usor cu invatatul ca simteam nevoia sa iau o pauza. Si mi-am si permis sa iau pauza asta ca ne-au mai lasat prof. un pic sa respiram. Numai ca saptamana viitoare am trei examene asa unul dupa altul. Bum-bum-bum.
Eva joi noaptea a vomitat si de atunci e tare retinuta la mancare. Nu are nici un alt simptom. Azi de dim. se trezi cu pofta sa manance cereale cu lapte. Ii plac unele cocoa puffs. Le rontaie si uscate, nu neaparat sa fie puse in lapte. Imi amintesc ca din astea mancam cand eram insarcinata cu Luca.
Vineri dim. s-a nascut nepotelul nostru. Sunt matusica de bb Matei. Si cum intru intr-un magazin cum ma uit la hainele de bebelusi. Nu ies de acolo fara un lucru cumparat. Sambata i-am luat un trening fain alb Nike pentru 6-9 luni.
Aida, sper sa nasti cat mai repede. Sa nu astepti sa te induca ei. Cu toate ca la Eva in trei ore am nascut, cu inducere cu tot. S-a terminat totul tare repede. Si iti doresc sa fie si pentru tine la fel, sa nu te mai chinui cum te-ai chinuit cu Alexandra.
Stefanna, esti deja in 16 saptamani? Cum te simti? Ai inceput sa il simti pe bb?
Alinaalex, ce burtica faina ai!!!
Fug ca am treaba la serviciu.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Multam de urari si incurajari, poate ca am noroc si nasc pina vineri :)) Deocamdata n-am nimic de raportat :)

40w+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

ciuf, sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos.
Si Iulia mi-a varsat duminica noaptea, cred ca a facut o indigestie. Si stiu si de la ce. I-a trebuit cremvursti Eu nu-i prea dau ca nu-s eu impacata din ce-s facuti dar i s-a pus pata in seara aia si a fost musai sa mearga tata-so sa-i cumpere. A mancat cu pofta 2 si apoi sa te tii. Acum doar cereale mai mananca, bobite cu cacao cum le zice ea. Mi-a fost tare frica sa nu faca o enterocolita dar am scapat.
aida_o, tinem pumnii sa vina bebele pana vineri. Intr-adevar e scurt travaliul cand se induce nasterea dar e si mai dureros mai bine sa vina el naturel
si te asteptam cu vesti

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

am intrat sa vad daca nu are AIDA ceva noutati...
vad ca nika, ooof, tre sa-ti fie greu, sper sa vina bb pana vineri. Ma gandesc la tine

MICAALSA, fix asa am patit noi cu cremvustii in ultima zi la mare, de mi-a vomat Marc 2 zile, sa nu mai zic cum am facut drumul ala de 800 km pana acasa, cu masina. Saracu tot ce punea in gura, inclusiv apa vomita! si l-am tinut o saptamana la regim, fara lapte, carne, numai legume fierte, orez si paine prajita, dar le accepta fara sa clipeasca, de foame...nici nu vreau sa-mi aduc aminte. Nasol cu mezelurile astea, cine stie ce baga in ele.

Io ma simt ca naiba. De trei sapt. sunt racita, tusesc si acuma, plus ultimele nopti n-am prea dormit din cauza durerilor (cumplite!!!) de dinti. Asta noapte am stat treaza de la ora 1, am facut ture prin casa ca n-am mai putut de durere de cap, urechi si de dinti Am fost dimineata la dentist si n-am nimica cu dintii, ca doar i-am tratat anual, si cica problema ar fi de la o sinuzita (care stiu ca o am de 2 ani incoace). Deci maine ma duc la ORL, sa vedem ce se poate face, ca eu una nu mai rezist . Si ma mai duc si dupa-masa la medicul de fam. sa vedem ce zice si ala. Plus, mai am si o tumora gingivala (aia nu ma supara) care mi-a aparut si in cealalta sarcina, dar dupa nastere a disparut.
Na, daca n-am avut parte de greturi varsaturi, dureri de burta si alte probleme specifice sarcinii, iaca ca-si bate joc de mine sinuzita
ma duc sa ma bag in pat, macar o ora de somn sa apuc...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 27+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miha distractie placuta si sa vi cu pozici!Ai luat si pruncii cu tine?

Ciuf,mersi mult scumpa si sa se implineasca urarile!!!!mi-e tare frica de esec....si de asta tot aman.....urmatoarea incercare.Vreau sa ne spui mai multe despre puiutii tai cand ai timp,pliiiiiiz!
Aida,mai ai asa de putin,ce a fost mult a trecut.Esti o nosocoasa .Tinem pumnii sa fie bine si sa vi repede cu bebita si cu pozicile!NASTERE USOARA!!!!
Noi am fugit la Disney....si Rudy a fost tare incantat sa-l revada pe Mikey.....ba mai mult m-a facut sa promit ca vom fi acolo si de ziua lui.Am reusit sa pun cateva pozici incepand de aici http://family.webshots.com/photo/2587851770072337911hGbjLI

Mergi la inceput