* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Scurt, si la obiect: nici azi nu s-a intimplat minunea :)

+40w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Je suis back!

Aida !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Salutare tuturor
Dragi mamici copii vostrii mai dorm dupa amiaza, ca ali decand merge la camin nu vrea sa mai doarma

Mergi la inceput

Carmen,
Alexandra nu mai doarme de prinz decit acasa, in weekend. La gradinita sta mereu treaza, desi toti copiii dorm si e atmosfera propice de nani (intuneric, linste...). Dar ma tem si eu de faptul ca (am auzit) la un moment dat nu va mai dormi de prinz.

Miha,
odihneste-te si tu putin, pina vineri, lasa pampoanele-alea

Vineri e tot mai aproape, deci nu-mi mai fac iluzii ca nasc pina atunci. E deja miercuri, mira-m-as sa nasc intre timp :)

40w+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Aida azi se intampla ceva?
Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Delia, la multi ani!

Aida, nu te mai intreb si eu.., iti doresc insa nastere usoara si bebita sanatosa!!! Si la gradinita ce face Alexandra cand nu doarme? Sta totusi in patut,in pijamale sau nici nu o mai schimba?

Carmen, si Ana a inceput de vreo doua saptamani sa sara peste somnul de pranz, nu in fiecare zi,functie de cat de obosita/solicitata este in prima parte a zilei. In zilele fara somn la pranz adoarme seara de la 8 ( o data de la 7 chiar), maxim 9. Nu pare sa o deranjeze in vreun fel de fapt,la urma urmei, este programul pe care si-l face singura, de ce ar deranja-o. Atat timp cat eu am posibilitatea sa ma pliez dupa ea,e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CARMEN, Marc nu mai doarme de cateva luni dupa amiaza - in week end si in vacanta, adica atunci cand e toata ziua acasa. Si nu pare nici obosit, dar nici nu e de mirare ca nu doarme, atata vreme cat se trezeste tarziu si doarme cate 12 ore pe noapte. In schimb la gradi somnul de amiaza e sfant, 2 ore jumate, dar se trezeste la 7 dimineata in timpul saptamanii.

AIDA, asteptam vesti

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 27+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput

Nici azi n-am noutati, deci e clar ca mai degraba ma bazez pe provocarea travaliului, miine la 9:30 dimineata (18:30 ora Romaniei). Nu pot decit sa sper ca va dura putin, pt ca data trecuta (desi mi s-a rupt apa in dimineata cind trebuia sa-mi provoace travaliul) tot au trebuit sa-mi dea Pitocin pentru contractii, pt ca erau foarte neregulate si nu progresam. Ma rog sa nu mai stau 22 de ore in travaliu, insa... Sa-mi tineti pumnii :)

Sunt bucuroasa ca - dupa saptamini in care, zi de zi, am avut grija sa fiu epilata, parfumata etc etc - in sfirsit, azi e prima zi cind simt ca am facut toate lucrurile astea cu rost E deja greu, la dimensiunile mele, sa ajungi prin toate cele locuri, pt cosmetizare, si va dati seama ce frustrant a fost cind trecea ziua si eu tot nu intrasem in travaliu.

aalina2003,
La gradinita Alexandrei nu-i schimba in pijamale, iar copiii dorm pe o saltea pusa pe jos. Asa e aici, numai bebelusii pina in 18 luni dorm in patuturi cu zabrele. Pentru copilasii mai mari au doar saltele pe jos, pt a evita accidentele.
Alexandra - am fost acolo odata in timpul somnului de prinz - sta efectiv in mijlocul saltelei, in fundulet, si se uita pe pereti. E asa de cuminte incit nu mi-a venit sa cred. Le-am intrebat pe educatoare, si mi-au spus ca asa e ea: rar doarme, iar cind nu doarme, sta ca un bibelou si-i asteapta pe ceilalti copii sa se trezeasca.

Si acasa, intr-o dimineata s-a trezit prea devreme (era weekend si 8 dimineata, muream de somn), si i-am spus sa mai stea putin in patul ei, pina vin s-o iau; m-am dus la ea peste o ora, si am gasit-o cu colectia de papusi Barbie, vorbea cu ele in soapta si le spunea sa nu faca galagie :)))) Nu stiu cum de e asa cuminte, ca noi niciodata nu i-am impus chestii (sau - fereasca Dumnezeu! - nu am bruscat-o nici emotional nici fizic), pur si simplu asa e ea.

Gata, ma duc sa ma odihnesc. Cred ca in noaptea asta nici n-o sa pot dormi, de emotie si nerabdare pt ziua de miine :)

Sper sa nasc chiar miine, ceea ce ar insemna ca duminica as putea fi acasa, daca totul merge bine si nu trebuie sa ma tina sub observatie.

Pup fetele

40w+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Aida scot agitatele!

Maine o sa ma gandesc la voi! Doamne ajuta! 2 octombrie! Ce frumos...o balanta hotarata sa stea la mami in burtica!

Carmen bine ai revenit!

Alina !

Va pupam! Catrinelu` sanatate maxima!
O sa trimit poze pe contul comun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Miha, cum a fost in vacanta cu 2 pitici? Cald inca p'acolo?

Mergi la inceput