* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)
Raspunsuri - Pagina 18
carmenpit77 spune:
Salutare tuturor
Dragi mamici copii vostrii mai dorm dupa amiaza, ca ali decand merge la camin nu vrea sa mai doarma
aida_o spune:
Carmen,
Alexandra nu mai doarme de prinz decit acasa, in weekend. La gradinita sta mereu treaza, desi toti copiii dorm si e atmosfera propice de nani (intuneric, linste...). Dar ma tem si eu de faptul ca (am auzit) la un moment dat nu va mai dormi de prinz.
Miha,
odihneste-te si tu putin, pina vineri, lasa pampoanele-alea ![]()
![]()
Vineri e tot mai aproape, deci nu-mi mai fac iluzii ca nasc pina atunci. E deja miercuri, mira-m-as sa nasc intre timp :)
40w+
aalina2003 spune:
Delia, la multi ani!
Aida, nu te mai intreb si eu..
, iti doresc insa nastere usoara si bebita sanatosa!!! Si la gradinita ce face Alexandra cand nu doarme? Sta totusi in patut,in pijamale sau nici nu o mai schimba?
Carmen, si Ana a inceput de vreo doua saptamani sa sara peste somnul de pranz, nu in fiecare zi,functie de cat de obosita/solicitata este in prima parte a zilei. In zilele fara somn la pranz adoarme seara de la 8 ( o data de la 7 chiar), maxim 9. Nu pare sa o deranjeze in vreun fel de fapt,la urma urmei, este programul pe care si-l face singura, de ce ar deranja-o. Atat timp cat eu am posibilitatea sa ma pliez dupa ea,e OK.
alinaalex spune:
CARMEN, Marc nu mai doarme de cateva luni dupa amiaza - in week end si in vacanta, adica atunci cand e toata ziua acasa. Si nu pare nici obosit, dar nici nu e de mirare ca nu doarme, atata vreme cat se trezeste tarziu si doarme cate 12 ore pe noapte. In schimb la gradi somnul de amiaza e sfant, 2 ore jumate, dar se trezeste la 7 dimineata in timpul saptamanii.
AIDA, asteptam vesti 
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
27+ cu 
pozele noastre
aida_o spune:
Nici azi n-am noutati, deci e clar ca mai degraba ma bazez pe provocarea travaliului, miine la 9:30 dimineata (18:30 ora Romaniei). Nu pot decit sa sper ca va dura putin, pt ca data trecuta (desi mi s-a rupt apa in dimineata cind trebuia sa-mi provoace travaliul) tot au trebuit sa-mi dea Pitocin pentru contractii, pt ca erau foarte neregulate si nu progresam. Ma rog sa nu mai stau 22 de ore in travaliu, insa... Sa-mi tineti pumnii :)
Sunt bucuroasa ca - dupa saptamini in care, zi de zi, am avut grija sa fiu epilata, parfumata etc etc - in sfirsit, azi e prima zi cind simt ca am facut toate lucrurile astea cu rost
E deja greu, la dimensiunile mele, sa ajungi prin toate cele locuri, pt cosmetizare, si va dati seama ce frustrant a fost cind trecea ziua si eu tot nu intrasem in travaliu.
aalina2003,
La gradinita Alexandrei nu-i schimba in pijamale, iar copiii dorm pe o saltea pusa pe jos. Asa e aici, numai bebelusii pina in 18 luni dorm in patuturi cu zabrele. Pentru copilasii mai mari au doar saltele pe jos, pt a evita accidentele.
Alexandra - am fost acolo odata in timpul somnului de prinz - sta efectiv in mijlocul saltelei, in fundulet, si se uita pe pereti. E asa de cuminte incit nu mi-a venit sa cred. Le-am intrebat pe educatoare, si mi-au spus ca asa e ea: rar doarme, iar cind nu doarme, sta ca un bibelou si-i asteapta pe ceilalti copii sa se trezeasca.
Si acasa, intr-o dimineata s-a trezit prea devreme (era weekend si 8 dimineata, muream de somn), si i-am spus sa mai stea putin in patul ei, pina vin s-o iau; m-am dus la ea peste o ora, si am gasit-o cu colectia de papusi Barbie, vorbea cu ele in soapta si le spunea sa nu faca galagie :)))) Nu stiu cum de e asa cuminte, ca noi niciodata nu i-am impus chestii (sau - fereasca Dumnezeu! - nu am bruscat-o nici emotional nici fizic), pur si simplu asa e ea.
Gata, ma duc sa ma odihnesc. Cred ca in noaptea asta nici n-o sa pot dormi, de emotie si nerabdare pt ziua de miine :)
Sper sa nasc chiar miine, ceea ce ar insemna ca duminica as putea fi acasa, daca totul merge bine si nu trebuie sa ma tina sub observatie.
Pup fetele 
40w+
mihaser spune:
Aida scot agitatele!

Maine o sa ma gandesc la voi! Doamne ajuta!
2 octombrie! Ce frumos...o balanta hotarata sa stea la mami in burtica!
Carmen bine ai revenit! 
Alina
!
Va pupam! Catrinelu` sanatate maxima!
O sa trimit poze pe contul comun!