* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)
Raspunsuri - Pagina 16
carmenpit77 spune:
Buna ziua tuturor
Dupa foarte mult timp reusesc sa va mai scriu si eu cateva cuvinte (desi am mai citi uneori).
Noi suntm f bine multumim lui D-zeu, cu o mica problema de acomodare ca am inceput gradinita.
Ali este f suparata ca sta acolo pana la ora 16 dar nu avem ce face.
In prima saptamana a plans saracuta in fiecare zi de ti se rupea inima
.
Aseara am avut si prima sedinta in calitate de parinte si am f emotionata. Ne-a tinut doamna educatoare cam o ora si ceva, nu ma asteptam dar a fost interesant.
Am vazut ca au aparut dstui de multi bb 2 pe forumul nostru si vreau sa felicit toate proaspetele mamici si toate gravidutele. Si noi ne pregatim de bb2 imediat ce-mi rezolv niste probleme de sanatate.
Sper sa scriu si eu mai des..
va pup
Irina71 spune:
Heeeiii, lume noua.
Catrinel, am vazut toate cele 97 poze. Minunate !
Mortala Oana in unele poze. Tot o iubiti pe ratusca aia ? Dragoste mare.
Iar tu ai o silueta de invidiat.
Imi pare rau de gastrita, trebuie sa tii si regim, nu ?
Ce bine ca Oana si-a gasit o prietena asa de apropiata, noi mai avem mult pana acolo .... le pupam pe toate fetitele, dar ... atat.
Carmen, bine ai revenit !
E grea acomodarea in primul an, si noi anul trecut am avut problema asta. Trebuie sa te tii tare si sa nu cedezi !
Bafta la bb 2 ![]()
Aida, vazut burtica cea frumoasa si maaaare
Tu esti foarte frumoasa si ... slaba, parca ai doar un balon mare in fata si atat. Ma topesc dupa poza in care Alex te pupa pe burtica ![]()
Ada, pai doar atata, intri fara sa ne zici macar doua vorbe despre voi ?!
Bineinteles ca am vazut si admirat Maia cea frumoasa si mareeeee ... ce schimbata mi s-a parut. Are si parul lung si s-a mai si inaltat. Eu o stiam bucalata si cu parul mai scurt. Dar ... ce are la ochisori, ochelari cu ocluzor ? Nu stiu daca am mai zis, dar si eu am vrut sa-l duc pe Andrei la oftalmolog intr-o vreme, mi se parea ca are irisii prea apropiati de nas. Si lumea tot zicea ca mi se pare si sa las copilul in pace, si pana la urma l-am lasat, dar parca tot nu sunt eu impacata. Hai mai vino si mai povesteste-ne despre voi. 
alinalaex, deci tot vreau sa-ti zic mereu, dar uit
Ma bucur pentru tine ca e fetita !
De fapt, cred ca tati se bucura mai mult, nu ? Important e sa fie sanatos/oasa.
Stefanna, ce mai faci ? 
Miha, dar .... nu sambata e ziua Deliei ? ![]()
Delia21 spune:
Multumesc tare mult de urari si ganduri bune
tuturor.Vine mandru in seara asta si plecam pana marti seara intr-o mini-vacanta,binenteles cu odor cu tot.Sunt cam melancolica si cu mintea in toate partile zilele astea....ca sa nu spun ca si dereglata hormonal de tot,....drept pentru care alergai saptamana asta pe la doctori pentru felurite teste.Sper sa nu aflu nimic de rau.....dupa vacanta....legat de rezultate....caci aci e musai sa ti le spuna doctorul personal rezultatele ci nu cel care face testul si ....poate si vede ceva acolo...Weekend minunat la tota suflarea
Aida,asa e,....un copil sanatos e o minune indiferent de zodie
.sa vina bebelina ta sanatoasa in zodia cumpanei!
carmenpit77 spune:
Multumesc mult de primire Irina. Asa este e tare grea faza cu gradinita.Pana acum m-am descurcat bine cu ali la gradinita si datorita sotului meu care a fost grozav.
Catrinel_17 spune:
DELIA 
Carmenpit – fain cu gradi. O sa-ti amintesti multa vreme de prima sedinta, e frumos!
IRINA, danke ca ne-ai vizionat! O sa scriu acum mai des.
Asaaa. Am fost la gastroscopie, nu am gastrita. Zice doctorul ca nu vede absolut nimica de semnalat la stomac. Ok, zic, dar de ce imi e rau?
Cand ati facut ultimul eco?
In 2002.
Ok, facem unul.
BAM! E pietre mari, grase si coltzuroase la fiere, unde mi s-au adunat toti nervii
deci tre sa-mi scot fierea in curand.
Am avut noroc cu carul ca am primit programare de ieri pe azi. Am sunat la o clinica, ma programasera in21 oct. Am sunat la asta, am primit a doua zi la 7.30, si mi-au si facut eco la cerere pe loc, am asteptat 3 minute. Sunt asa bucuroasa ca macar stiu ce am, ca o luna intreaga mi-a fost ca naiba de rau.
alinaalex spune:
DELIA, iti uram si noi
LA MULTI ANI cu sanatate si impliniri!
pai nu maine e ziua ta? ca io stiam ca-i pe 26, ca DPN-ul Aidei 
Distractie placuta in minivacanta cu tati si Rudy!
CATRINEL, bine ati revenit! imi pare tare rau sa citesc ca ai probleme de sanatate, dar, vorba ta, macar stii ce ai si ce trebuie tratat. Multa bafta si sanatate! si eu am facut gastroscopie acum 4 ani, chiar am gastrita si ulcer duodenal dar, slava Domnului in general sunt ok, iar in sarcina nu mi-a fost nici macar o data rau.
Fug sa vad pozele din vacanta.
Multam pt. urari 
CARMEN, bine ai revenit, chiar nu mai stiam nimic de voi. Asa e cu acomodarea, ca doar si noi am trecut prin asta numai ca mult mai devreme, la 1 an jumate la cresa, dar toate trec. Spor la bb2!![]()
IRINA, sigur ca tati e cel mai fericit, ca asta si-a dorit si la prima sarcina, o fetita. Baietii-s mai mamosi, cel putin Marc e f.mamos.
AIDA, am vazut pozele din contul comun si vreau sa-ti zic ca arati f. bine, mi se pare ca nu te-ai ingrasat deloc si ca burtica e f. frumoasa. Iti sta tare bine ![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
26+ cu 
pozele noastre
Stefanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Catrinel_17 DELIA ![]() Carmenpit – fain cu gradi. O sa-ti amintesti multa vreme de prima sedinta, e frumos! IRINA, danke ca ne-ai vizionat! O sa scriu acum mai des. Asaaa. Am fost la gastroscopie, nu am gastrita. Zice doctorul ca nu vede absolut nimica de semnalat la stomac. Ok, zic, dar de ce imi e rau? Cand ati facut ultimul eco? In 2002. Ok, facem unul. BAM! E pietre mari, grase si coltzuroase la fiere, unde mi s-au adunat toti nervii Am avut noroc cu carul ca am primit programare de ieri pe azi. Am sunat la o clinica, ma programasera in21 oct. Am sunat la asta, am primit a doua zi la 7.30, si mi-au si facut eco la cerere pe loc, am asteptat 3 minute. Sunt asa bucuroasa ca macar stiu ce am, ca o luna intreaga mi-a fost ca naiba de rau. Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006) |
Aceeasi problema e cu sotul meu.Tu insa om normal vrei sa intelegi ca problema pleaca la vezica biliara, dar el nu si nu si o tine cu stomacu, ca ala de i-a facut endoscopia e chior si nu vede... din intamplare ala unul din aia care i-au facut enodscopia am fost si io, dar el tot nu crede ca mi-am dat toata silinta sa vad tot ce se poate vedea in stomacu lui.Ba mai mult i s-a luat si biopsie pt HP si nu are nic.
SI io am vazut pozele si mi-au placut f mult sandalutele cele bleumarin ale Oanei, picioarle Oanei( parca sint ale Biancai) si cat de slaba esti tu.Si fireste fidelitatea Oanei fata de ratusca ei m-a topit complet.Ai o fetita tare scumpa... asta a fost concluzia finala.Pupici
Stefanna mami de fetita si
16+
Stefanna spune:
In rst dragele mele, astept sa am si io burta pe care lumea sa o identifice ca fiind de graviduta.Chiar ma uitam zilel trecute la pozele Alinei cu burtica de 16 sapt.. io am 17 si doar par mai garsa, dar nicidecum sa am ceva burta asa conturata ca a Alinei.In sfarsit am simtit si io ceva miscari, insa destul de rare si tare tare delicate.Pe 5 oct am echo si tare sper sa mi se spuna ce culoare tre sa aleg la carucior![]()
Irina, multumesc de intrebare, si pt foarea albastra ce mi-o daruisi... sa fie asta vreum semn?! Sper sa avem confirmarea/infirmarea cat mai curand.
DELIA LA MULTI ANI , sa fii sanatoasa si iubita, ca pruncii ce-i doresti sint convinsa ca vor veni la vremea lor.
Carmenpit,vor trece zile astea grele.... cand imi aduc aminte cum fu la Bianca.Ajunsesem sa cred ca nu vor avea sfarsit.Bine ca ea atunci era mai mica, dar si anul asta la 3 ani si 2 luni cand a reinceput gradi tot i-a luat vreo luan ca sa fie ea bine de tot cu ideea de gradinarit.
E o vreme rece si noi tocmai avem totul pregatit sa plecam camping.De renuntat nu putem ca Bianca de cand s-a trezit numai despre asta vorbeste,si-a fcaut sumedenie de bagaje si-a pregatit si papusile, iar altora le explica cum ca sa nu planga, ca nu le paraseset, pleaca doar pe week-end sa aiba fun cu mami si tati![]()
V-am pupi pe toate, si AIDA asteptam vesti cat de curande si cele mai frumoase si bune
Stefanna mami de fetita si
16+
alinaalex spune:
STEFANNA, pai nu toate suntem la fel. Io-s scobitoare, de aia se vede asa conturata burtica, pai ce altceva sa se vada in afara de piele si os?
Ma crezi ca la 6 luni jumate am 53 kg? cu tot cu burta
Si daca la sarcina trecuta aveam deja vreo 12 kg in plus la 6 luni, acuma am doar 5...si tot mai sper ca o sa pun ceva kile pe mine pana la nastere, sa raman cu ceva carnita pe mine, zau. Asta a fost boala mea toata viata. Sa imi doresc niste kile pe mine, nu sa fiu grasa, dar nici asa slaba. Paradoxal, burta e mai mare de data asta, de zici ca as avea gemeni.![]()
Asta e. Lasa, pana la urma important e sa iasa bebei sanatosi si la termen, ca restul nu prea mai conteaza.
Asteptam cu sufletul la gura culoarea caruciorului la voi. Poate se lasa cu vreun fecior ![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
26+ cu 
pozele noastre
aida_o spune:
Delia,
La Multi Ani si tot binele de pe lume tie si celor dragi, si, mai ales, sa dea Domnul sa ai si tu o bebelina cu prima ocazie. Dar si bebelin e bun, zic eu :)
Despre mine, ce sa va zic? Nimic nou :) Dupa calculele medicului, ieri am "implinit" 40 de saptamini. Dar degeaba, bebe tot in burtoi se inghesuie.
Sunt programata sa-mi induca nasterea vineri, 2 octombrie, la ora 9:30. Asta in cazul in care bebe nu vine de bunavoie, pina atunci. Eu sper sa vina, ca nu mai pot.
Stefanna si Alinaalex, bucurati-va de sarcina cit inca e burtoiul mic, ca iote la mine, abia ma mai misc...
Pupici!
40+