* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

IRINA,ma bucur tare de tot sa vad ca ai revenit.Sunt cam prinsa zilele astea,ai intuit tu bine.Pupam pe Andrei cel frumos

LA MULTI ANI MICAALSA si sa te bucuri de tot ce ai !!!Te pupam zgomotos si ne cerem si noi scuze pentru intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Irina esti totala cu oja! Mersi mult de aprecieri...am slabit de la 64-65 pe la 57-58...important e ca am mai dat jos din burtihan...am blugi marimea 27[punk]

Am intrat sa vad daca a aflat cineva ceva de Aida!

Delia eu te urez mai devreme ca joi plec!
Alina zi-ne de nume...cum o sa o cheme pe printesa?

Va pupez...dar mai intru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Nici un semn de nascare, deci mai e de asteptat... cred :) Daca nu nasc pina in saptamina 41 (vineri intru in sapt 40), atunci imi induc nasterea. Acum sa vedem, ca bebe pare a se simti bine in burtoi... ca si Alexandra.

Ciuf, nu voi avea alt ajutor (in afara de tati, care isi va lua 3 saptamini de concediu), iar Alexandra va merge in continuare la gradinita, pina cind bebe va dormi cit mai multe ore/noapte. Banuiesc ca pina pe la 3-4 luni, dar mai vedem.

Cind se precipita lucrurile si e clar ca o sa nasc, scriu uneia dintre voi email, si atunci veti afla toate, nu va faceti griji.

Sunt ca o balena esuata, si m-am plictisiiiit...

Va pup.

39w3d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

am revenit..
tot incerc sa scriu de cateva zile si numa n-apuc , dar azi am iesit mai repede de la servici s-am zis sa nu ratez ocazia si sa mai bag si eu doua vorbe despre noi.
Ne bucuram in continuare de vreme buna, e vara in toata regula, din fericireee! ca ma apuca groaza numai cand ma gandesc ca vine frigul, brr.
Marc e super fericit ca a reinceput gradi, mai ales ca din 14 sept. i-au venit toti colegii de grupa si are si o educatoare noua, tinerica, care ii e draga. E deja in grupa mijlocie si e tare mandru de asta Mi-e asa de drag de el dimineata cu cat elan se trezeste si se grabeste sa mearga la copii, e drept ca are si experienta, ca e in colectivitate de 2 ani deja.
Eu tot racita sunt, tusesc , am nasul infundat, dar incep totusi sa-mi mai revin. Dar in rest sunt ok, burti creste si nu-mi vine sa cred ca a trecut asa de repede timpul, maine-poimaine si nasc! Bebelina e hiperactiva in burtica, face tumbe aproape tot timpul si e tot mai puternica. Deja mi-e greu sa ma intorc noaptea in pat de pe o parte pe alta asa mare e, pfai nu stiu ce-oi face peste 3 luni , cred ca burta va fi imensa, in fine, important e sa ajung la termen.

AIDA, ma bucur ca ai dat un semn, wow, aproape 40 s!!! mai poti???
si Alexandra tin minte ca s-a lasat mult asteptata. Nu ne trimiti o poza cu tine, pliz?

DELIA, nici Marc nu stie exact ce vrea. Pana acuma vroia fratior, ca stia ca bebe e baiat, acuma ca am aflat ca e fetita s-a gandit totusi ca vrea fratioara, dar mai bine bebelus . No, ce stiu ei saracii la varsta asta Tu cand mai faci FIV? mai apuci anul asta? cand incepi scoala?

STEFANNA, io la sarcina asta am simtit primele miscari pe la 14 s. Da' nu-i o regula, pna la 16-18 s are vreme sa-si faca simtite miscarile, nu dispera (zise cucul, ca io tot cu mainile pe burta stateam numai sa simt ceva! )

ANDREEA, iar ai disparut, asteptam pozeeee si impresii din vacanta!

CATRINEL, unde sunteti? pai nici un semn?

TANIA, bafta la gradi!

IRINA, ma bucur ca ai revenit! fug imediat sa vad pozele. V-ati mutat in noul apartament? tot acelasi servici il ai? ii place lui Andrei la gradi?

MIHA, nu ne-am hotarat inca la nume, stai sa fiu sigura ca e fetita pana la urma Pana una alta am ceva idei, mie-mi place mult Ingrid, Evelin, Beatrice sau Brigitte/ Brigitta. Astea merg si cu numele de familie. Dar cel mai mult imi place Ingrid, si la sarcina cu Marc tot asta mi-ar fi placut, daca era fetita.
Apopozito, poate ma ajutati si voi cu niste idei de nume

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 26+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Multumesc tuturor de urari . Nu-i nici o problema cu intarzierea, ca si mie mi-au amintit altii ca e ziua mea pai sunt prinsa intre scutece, alaptat, gradinita ... treburi, ce mai
Iulia de ieri mi-e acasa, n-am dus-o la gradi ca mi-a facut o ciuperca ff urata in gurita si gat. S-a ales cu ceva de pe la gradi dupa o saptamana de mers Ce sa fac, mi-e mila de ea de nu mai pot ca o doare si nu poate manca nimic, nici lapticul nu si-l bea, ea care il sufla altadata
La Teodora i-am facut vaccinul de 2 luni, in ambele picioruse Sa vedeti ce mila i-a fost la Iulia de ea, o tot pupa intr-una pe picioare ca sa-i treaca. Tare mult o iubeste, mi-e asa de drag de ea. Si cand lipsesc din camera si incepe asta mica sa planga, ea urgent merge si o leagana sau povesteste cu ea, ca sa inceteze. Ce mai, e o dulce.
fug ... ca intotdeauna

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

micaalsa,
La Multi Ani! iertare de intirziere... am vrut sa-ti urez toate cele, dar uite ca sarcina afecteaza creierul, clar. :)

alinaalex,
poze am trimis pe contul de email comun, acela de pe Yahoo.

nu-mi vine sa cred ca e abia marti (in fiecare vineri schimb saptamina), tare greu trece timpul...

39w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Alina,scoala am inceput=o deja de aproape o luna.Urmatorul fiv....cred ca anul viitor,dar nu mai stiu acum daca va fi in prima sau in a 2-a parte a anului.Sanatoase s fim....caci toate se rezolva in timp si la timpul lor

AIDA,am zis eu ca bebelina ta asteapta sa se nasca in zodia balantei
Micaalsa,pupacim si noi bebelina vaccinata si pe sora mai mare cea miloasa!
Miha,mersi

Mergi la inceput

Delia,
serios ca pina acum nu mi-am facut calcule, legat de in ce zodie se va naste bebe... dar ai dreptate, va fi balanta :) nu conteaza, atita vreme cit va fi un copil sanatos.

39w5d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Delia! Sa cresti si sa infloresti! Sanatate maxima ca sa-i faci lui Rudy surioare!

Aida iti tin pumnii sa ai o nastere usoara!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Neata fetele!
Ne-am intors!! Ne-am intors de mult, dar am avut musafiri peste musafiri, gastrita peste gastrita, si maine ma duc sa-mi fac gastroscopie. Pfui, am avut un septembrie de cacao. Na ja, dar vacanta a fost frumoasa. Vilutza tare frumoasa, confortabila, gradina frumoasa… nu-mi vine sa mai stau niciodata la hotel. In 1 oct mergem la Phantasialand (ca e langa Bonn unde e consulatul romanesc si trebe sa-i fac oanei pass nou, asa ca impuscam 2 iepuri dintr-un foc). Si stam la hotel, si asa n-am chef.
OK, poze din vacanta am pus aici: http://s182.photobucket.com/albums/x239/timiscross/2009%20vacanta%20vara/?start=0

CIUF, am congelat si eu mancare. Mai ales supe. Cartofii sunt printre singurele legume care nu se lasa congelate.

Mda, IRINA, Tania, si noi gradinari. Ii place si eu sunt fericita. Si.-a gasit o prietena grozava acolo, Romy, se inteleg de minune, de minune. E extraordinar. Nu mai zice ca nu vrea sa mearga, de fapt se chiar bucura.

Fara bunici e genial, si as fi cea mai fericita, de nu m-ar chinui gastrita asta.

ALINAALEX, deci fetita!! Ce grozav, ma bucur tare pt tine. Abia astept sa vina pe lume. Chiar am bagat nasul sa vad daca a nascut AIDA, dar vad ca nu…
Asteptam cu pomponii

ANDREEA? cum a fost in vacanta?

Oooo, DELIA, la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Multa fericire, bafta la examene, si multe surioare lui Rudy

Mergi la inceput