* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)
Raspunsuri - Pagina 14
micaalsa spune:
alinaalex, felicitari pentru fetita. Wow, esti in saptamana 24 deja ... numai cand anuntai ca esti gravi
Eu vorbesc ca teodora are 2 luni deja si nu stiu cand a trecut timpul.
aida_o, nastere usoara si te asteptam cu vestile ... si numele, bineinteles ![]()
Despre noi: Iulia a inceput gradi. A fost super incantata in primele 3 zile, stiti cum se zice ca orice minune dureaza 3 zile
Azi dimineata a inceput sa ma abureasca ca ei ii place acasa si ce rost are sa mai mearga la gradi ... bla bla bla ... incerca ea sa ma convinga. Nu i-a placut ieri ca a ajuns printre primii copii, educatoarea nu era ajunsa iar ingrijitoarele au tinut-o langa ele sa-si bea cafeaua si nu au dus-o in clasa ei, pe scaunelul ei
Are a mea tabieturile ei si o enerveaza la culme cand i le da altcineva peste cap
Sa speram ca nu incepe cu crizele.
Teodora creste, ma uitam ieri la pozele lui Iulia cand era bebe, ca imi place asa sa le compar la luni
si am constatat ca o imbrac acum pe teo cu hainele pe care Iulia le purta la 4 luni. Toata lumea-mi zice ca e marisoara pentru varsta ei dar asta e, n-o s-o pun acum la cura de slabire ![]()
Cateva poze cu printesele mele gasiti aici: http://picasaweb.google.com/Ghita.Achim/Teodora?authkey=Gv1sRgCOPurpndp9mKCg#
Fug sa papacesc ceva ca se scoala printese imediat si am treaba 
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
tania2 spune:
Tanam, tanam!
Am inceput gradinita!
Veselie mare ca mergem la gradi, si, da, si la noi minunea a tinut tot 3 zile, Micaalsa, azi avea ochii plini de lacrimi si m-a rugat sa o astept pe hol, nu va zic cum am plecat de acolo.
Vine franta si nu-mi povesteste ce fac
Incerc in fel si chip s-o trag de limba imi mai zice una alta dar nu mare lucru.
Imi este tare greu, mi se pare ca petrec f putin timp cu ea, seara adoarme la ora 9, inainte o prindea si 22.30, e drept ca acum se trezeste la 7 dimineata.
Ieri am lasat-o sa doarma la pranz insa nu a fost cea mai buna alegere, a plans un pic asa ca astazi stam la program scurt.
aida, ce putin mai ai! wow, asteptam vestile bune si neaparat numeeee!
Alinaalex, yes, fetita! Pregateste-te de rochite, codite, fundite, agrafe, rujuri....... ![]()
Va pupez,
revin,
mihaser spune:
Salutare!
Ana Maria sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Sa-ti traiasca bubulina grasulina si gradinareasa cu tabieturi!
Si noi suntem din nou gradinari...si tot cu tabieturi si noi...pe Cri l-au mutat la grupa mijlocie si e terminat...sunt decat vreo 3 baieti in grupa si in rest numai fetite...de la cel mai mare din grupa mica a ajuns cel mai mic din grupa mijlocie...doamna e alta..noua...e dat rau de tot peste cap...Cred ca o sa le spun sa-l puna iar in grupa mica sa fie iar cu prietenii lui...Thomas and his friends! ![]()
Tania pupam Bia gradinareasa si povestitoarea...si noua ne inventeaza niste povesti..cica i-a spus doamna ca mai are un pic de mers la gradi si apoi scapa ca merge la scoala...asta nu o cred! ![]()
Aida tinem pumnii sa nasti cu bine! Sper sa gasesc felicitarile cand vin de la Espana! Mai tineti minte ce greu s-a lasat convinsa Alexandra sa iasa din burtica? ![]()
Andreea, Poli ce mai faceti?
Va pup! 
Irina71 spune:
Pfuai de mine, ce mult am lipsit.
Ma mai tineti minte ?
A fost un an nebun. Am schimbat serviciurile, si eu si sotul. Apoi am schimbat locuinta. Apoi am plecat in concediu, numai eu cu sotul, pe langa Brasov, vreo 8 zile. Ne-am intors pe la parintii mei sa-l recuperam pe Andrei, care a stat acolo din 20 iulie. I-a placut mult la tzara .... dar a trebuit sa-l luam, ca a inceput gradinita.
Am citit tot ce ati scris, dar nu am timp sa raspund personal, trebuie sa plec sa-l iau pe Andrei de la gradi. Sper ca macar azi a dormit acolo, ca zilele trecute nu a vrut deloc. 
Am pus niste poze cu noi, aici : http://community.webshots.com/album/573776138pZjKQn
Va pup pe toate si sa stiti ca mi-a fost dor de voi ! 
ciuf spune:
Salutare
Irina, ma bucur ca ai dat un semn de viata. Am vazut pozele. Andrei este un finut si s-a inaltat tare mult in vacanta asta. E un adevarat cavaler. Micuta Daria e o dulceata. Seamana foarte mult fetele cu sora ta.
Pe unde v-ati plimbat voi e ceva de vis. Peisaje frumoase. Imi place traseul ce vi l-ati ales. Felicitari cu ocazia celor 6 ani de la casatorie. Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va tineti de mana pana la 90 de ani. 
Miha, mai ce dulceata e mica ta. Si vad ca se infige la orice, nu se da la o parte. Cam putine poze cu Cri. Mi-l imaginez pe bietul de el ca o sa iti vina cu aere de domnisoara
.
Tania, felicitari pentru mica gradinareasa. O sa se obisnuiasca Bia. Da-i doua saptamani. Sa stii ca nici Eva nu imi povesteste mare lucru din ce face la gradi. De fiecare data incepe sa imi spuna ce a mancat si apoi mai ingaima si ea ceva. Considera ca pentru mine e foarte important sa stiu ca a mancat si a dormit
.
Alina, felicitari pentru culoarea primita!!! Acum pregateste-te de o garderoba cu mult roz si mov.
Asta-seara imi vine sotul din Germania. Prost moment si-a ales
. taman cand nu am timp de el isi gasii sa vina acasa.
tata a terminat livingul de vopsit si saracu' e extenuat. Avem un tavan foarte inalt cu zgrunturei pe el, aici se cheama popcorn, care este un chin la vopsit. A dat de vreo 3 ori ca sa se acopere bine. Eu am dat tonul la vopsit, dupa care m-am retras asa frumos
.
Aida, sa stii ca asa mai procedez si eu cu mancarea cand am timp. Gatesc pentru mai multe zile si pun mancarea la congelator. Mi-am luat teapa cu cartofii ca nu mi-a placut cum se prezentau dupa ce i-am dezghetat. Acum am pus la congelator miel cu orez si spanac. Presimt ca il va manca numai tata, copiii nu se omoara dupa asa ceva, eu nici atat.
Nu imi vine sa cred ca se apropie momentul. Te va ajuta si pe tine cineva in prima luna? Alexandra merge zilnic la gradi?
Hai ca va las, reusesc sa va scriu numai de la serviciu. Acasa nu am deschis calculatorul de vreo 3 zile.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
micaalsa spune:
mihaser, mersi 
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
Irina71 spune:
micaaalsa, imi vine sa ma impusc ca nu m-am prins la cine se referea Miha ..... 

Deci .... cu miile de scuze de rigoare :
LA MULTI ANI !!! 

SA TRAIESTI, SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE TOATA FAMILIA TA ! 

Am vazut pozele si ai 2 printese frumoase ....
Iulia parca s-a mai schimbat un pic, arata asa, mai .. domnisoara.
Iar Teodora mi se pare maricica, eu vorbesc, ca si Andrei al meu a fost si este urias
Si are deja 2 luni !! Ce mai trece timpul .... 
aalina2003 spune:
micaalasa, la multi ani..!!!nici eu nu m-am prins, n-am avut timp sa verific de fpat,fiindca mi-a trecut prin cap..un pic,sa pe la margine..
!!! multa sanatate, putere de munca si noroc!
alinaalex spune:
cu intarziere si scuzele de rigoare, iti uram si noi draga MICAALSA
LA MULTI ANI fericiti, cu multe impliniri, alaturi de sot si cele doua printese!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
26+ cu 
pozele noastre
Irina71 spune:
ciuf, merci de aprecieri.
Dar sa stii ca Daria seamana mai mult cu taica-sau, Ramona semana cu sora mea ("in neamul nostru", cum ar zice mamaie)
Andrei il striga pe taica-meu "tataie", in schimb maica-mea e "bunica", fiindca traieste mamaie, adica bunica mea, pe care toata lumea o striga "mamaie" si nu am vrut sa bulversam copilul. Asa ca "tataie si mamaie" la noi inseamna taica-meu si soacra-sa. ![]()
![]()
![]()
Ei, bine ca a venit sanatos sotul tau din Germania ! Ce le-a adus copiilor de acolo ? Dar tie ?
Am lesinat de ras la faza cu "tataie, asta e casa noastra" a Evei. 
Miha, vazut si pozele voastre.
Ce ai slabiiit !!Iti sta foarte bine. Si copiii par foarte cuminti in poze. Nu mai pune la suflet ce zice soacra. A mea nu a venit nici la botezul lui Andrei. Cica nu avea cu cine lasa pasarile din curte. 
Si eu cand mi-o cere ea ceva o sa-i zic ca nu pot, am treaba. Trebuie sa-mi fac unghiile cu oja, de exemplu. ![]()
Tania, mult succes la gradi !
Si noi suntem gradinari, si in fiecare zi am emotii cand ma duc sa-l iau, sa vad, ce nazdravanii a mai facut pe acolo ....
Tu ai inceput serviciul ? 
Delia, ce mai zici ? Faci pregatiri pentru sambata ? 
Hai ca ma duc si prin contul comun sa vad ce mai e pe acolo. Parca era cineva care nu stia sa intre pe contul comun, sau ma insel ? Pai se intra pe Yahoo Mail, adresa : mamici_de_martie_aprilie2006 si apoi se introduce parola si gata ! Cine nu stie parola sa spuna, sa-i dau PM. Va pup.