* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)
Raspunsuri - Pagina 13
ciuf spune:
Salut fetelor
trecui rapid sa va salut din viteza ca nu am timp de nimic. Am citit asa in dunga.
Scoala asta ma tine ocupata de nu am aer sa respir.
Sotul e acum in Belgia si ne e tare greu fara el. Na ca ma plangeam ca nu ma ajuta. Acum sa tac din gura ca e al naiba de greu chiar si fara putinul ajutor care il oferea el.
Pe 18 sept. vine acasa.
Luni a fost ziua Muncii la noi si am sarbatorit-o invatand. Nu am simtit deloc ca a fost weekend.
Copiii sunt bine, au tot fost la piscina, vremea e aici superba. S-a intors vara. Seara e racorica. In rest e super.
Va pup din mers si ne mai auzim,
Delia, am vazut ca m-ai sunat. Aveam telefonul inchis ca dadeam un examen online. Astia ne pun sa dam examenele acasa ca sa nu pierdem timpul in clasa. Intre timp ne mai predau vreo 10 capitole ca sa avem ce invata. GGrrrr.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
alinaalex spune:
hello!
tare liniste pe-aici....sunteti inca in vacanta sau e vreme buna si sunteti pe-afara?
noi suntem destul de ok, io-s racita cobza , n-am fost de 3 zile nici la serviciu in asa hal m-am simtit, dar incep sa fiu mai bine si sa-mi revin. Marc in schimb e bine mersi, merge la gradi.
Azi am fost la eco si am aflat ca bebita e...fetita!!!
Sa speram ca ramane asa pana la capat, dr. zicea ca e 100% fetita, ca la inceput parea baiat. Si eu ma obisnuisem cu ideea asta, ma uitam numai dupa hainite si lucrusoare de baietei
Imi aduc aminte ca si de Marc am aflat tot la 24 sapt. ce e, ca el initial a fost fetita
Important e sa fie sanatos!
Marc e tare incantat de burtica, acum accepta ideea ca mai are de asteptat pana vine fratiorul, ca asa stia el pana acum, adica surioara, isi face planuri cu bebelusul ![]()
In rest, acelasi program il avem, ne bucura de vremea buna de afara (inca!!!)
ANDREEA, v-ati intors? asteptam povesti din calatorii.
CIUF, spor la invatat! ma bucur ca mai dai un semn de viata. Copiii - ok?
STEFANNA, care-i viata? Noutati? poate aflam ca tu ai baiat!![]()
MIHA, voi? sunteti bineveniti oricand, si la iarna daca vreti! Cri e ok cu gradi?
AIDA, voi ce mai faceti? ai intrat in concediu? burti? ![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
24+ cu 
pozele noastre
mihaser spune:
Salut!
Andreea astept pozele! ![]()
Alina ai patit ca mine cu eco...
...Ce super ca o sa ai fetita...Cred ca lui Marc o sa ii placa mai mult postura de fratior de fetita ca el e obisnuit sa se joace cu Georgi ![]()
Ciuf spor la invatat!
Fetele am recitit subiectul meu de cand eram gravi - cu varicela - si am vazut acolo ca ati fost ca intotdeauna alaturi de mine...Va multumesc inca o data!
Sper sa mai poseteze aici si Miha mamica de ghiocel care mi-a fost atat de aproape atunci. Imi amintesc ca si ea avea un ghiocel!
Va pup!
Delia21 spune:
Ciuf,stai linistita.Si eu am la unul din cursurile luate test de verificare de 35-50 de intrebari....case se da tot on-line....si chiar am invatat sa nu-l mai dau seara cand nu ma pot concentra prea bine...ci sa ma trezesc dimineata eventual mai repede
....Eu sunt dintre cei care dimineata au randament maxim....iar seara scade rau de tot.Bafta la scoli!Si noi sarbatoriram ziua muncii in familie,...la un gratarel si papica buna cu musafiri veniti de la Ny pentru 4 zile,moasa lui Rudy....pe care o adoram tare de tot si cu prieteneul-pretendentul ei.Se intelege ca Rudy a fost tare fericit sa aiba noi sustinatori 
Stefanna spune:
ALINAALEX, se pare ca universul trebuie cumva echilibrat, si eu sint singura care as mai putea face acest lucru... pe 5 oct am eco si atunci o sa vedem cum va fi.In principiu sintem bine, insa azi am intrat in 15 sapt si is putin ingijorata ca eu nu il simt pe bebe.Voi care il aveti pe bebe 2 acum la purtator, pe la cate saptamanin l-ati simtit(cartile spun ca oricum e mai devreme de 18-20 sapt cum e bebe1).
De maine incep si eu un curs de echo, si sper sa imi placa.Prin facultate nu eram asa de entuziasmata de imagistica si interpretarea unei radiofgrafii sau tomografii mereu imi dadea fiori.Sa vedem cum o sa fie cu echo.
V-am pupi fetele ca tre sa mi-l culc pe puradica.
CIUF, mie sotu vrea sa imi plece in Ro pt vreo 3 sapt in oct.... mi-e groaza sa ma gandesc, ca ramanem singure, ca io de fata nu pot sa ma despart.El tot imi zice sa i-o dau si o duce la mama mea, insa cred imi pierd mintile pe durata cat ii stiu in avion.Sint nebuna stiu, dar nu imi permit luxul sa imi pun bebitul nenascut la un asemenea stress.O sa facem noi fata cumva.
Acum chiar ma retrag ca plodul obosit face niste demonstratii pe aici....pupici si AIDA ne gandim mult la tine.
Stefanna mami de fetita si
14+
mihaser spune:
Salut!
AIDA 

Am pus poze:
http://s191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/Septembrie%202009/
ciuf spune:
Aida, tot 2 in 1? Sa ne tii la curent.
Noi avem o vreme de cacao weekendul asta. Innorat, ploaie ... vreme bacoviana.
Aseara m-am apucat sa vopsesc cu tata livingul. Nu va spun cat m-am corconit sa aleg o culoare. Saptamani intregi. Bleah. O pusei pe perete si e o nuanta de alb. Asta e faimoasa mea culoare de scoica. Da un pic in argintiu. Dar daca te uiti asa per total zici ca e alb. Parol.
Draci pe capul meu.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
Stefana...poate afli ce e bebe mic ...de data asta la eco
.Uite asa va vazui si eu,...nu ma mai tin nervi,rabdarea... pentru lucruri complicate....,imbatranesc,...ma uzez,...nu stiu care-i problemaCiuf,spor la treaba!!!Mare curaj pe tine sa te apuci de asemenea misiuni
.Ce ne mai spui de puisorii tai?Vreau pozici cu ei,pliiiiz!!!ALINAalex,deci ....vine o fetita
.FELICITARI si ne bucuram nespus de mult pentru tine
.Marc ce zice de faptul ca va avea o surioara?Rudy imi spune mereu si intrebat si nentrebat ba ca vrea fratior...ba ca vrea surioara,nu e constant cu cerinta asta....o s-o bulverseze pe biata barza de tot
Noi suntem bine,...nimic nou sub soare deocamdata.....doar ca am avut o raceala cu febra ce efectiv m-a tinut acasa in pat,frisoane si tot tacamul.Am tremurat la gandul ca ar putea fi swine flu,dar nu e ...asa mi-a zis doctorul care m-a vazut.Dar in schimb mananc cat sapte....in ultimul timp,....am un apetit ....rad tot pe ce pun mana
.Nepoata cea mare incepe clasa a 10-a,iar mezina incepe gradinita
.A copilarit acasa pana la 5 ani
mihaser spune:
Neata fetele!
Deliutz sanatate maxima! Bine ca nu ai cine stie ce flu! Danke de complimente...acum ma mai cochetez si eu ca am ajuns in sfarsit la 58 de kg...Sunt super happy...sper sa nu mai depasesc 60 ever.
Alina cu gradi merge super...mai merge si Eli si se joaca pe acolo...ea e cea mai incantata...Ieri a primit masina rosie din cars si era cri foarte incantat..A inceput sa pape fructe, mancare bine..aseara vroia 3 portii de supa...i-am zis sa ramana la 2 ca sunt suficiente...el tot ii dadea ca ii trebuie ca sa creasca mare! ![]()
Stefana mama cat de bine te inteleg...noi sapt viitoare zburam in Spania cu kinderi cu tot si mi-e o teama de zbor...
Cred ca bag ceva 
![]()
Cameliada si Ileana! Sa fiti sanatoase si fericite!
Tot pe 11 a implinit si mami meu 50 de ani!
Andreea astept pozele! ![]()
Catrinel, Catrinutza, Elvie, Poli mai traiti?
aida_o spune:
Pupicei la fete si baietei 
Am trimis si eu niste poze pe emailul comun :)
Vineri intru in saptamina 39... uai, ca greu mai e. Dar nu mai e mult, ce-i drept, asa ca nu ma pling. Ar fi bine daca as putea sa dorm mai mult, insa. Dar cum bebe e foarte activ(a) si noaptea, cam greu cu somnul.
Numele il dezvaluim cind anuntam si nasterea (dar oricum inca nu ne-am decis, ha!) N-am ajuns sa stam sa discutam si sa alegem ce nume punem, cred ca tati vrea sa vada intii copilul si abia apoi sa spuna ca i se potriveste mai mult numele X sau Y. Nu-i graba, oricum :)
Stefanna, eu am simtit ceva miscari prin saptamina 16. Nu te-ngrijora degeaba, pliz. Cind o fi sa fie, vei simti tu. Pupici.
Alina, felicitari pentru fetita! Trebuie sa fie tare frumos sa ai si baietel si fetita. Eu nu ma pling, insa, ca mi-am dorit sa fie tot fetita si al doilea copil :)
Sunt in a doua saptamina de concediu prenatal, dar abia de ieri am inceput sa lenevesc pe canapea (ca oricum nu mai pot face mare lucru). Toata saptamina trecuta am gatit si-am tot gatit, ca sa facem provizii si sa punem la congelator (am cumparat un congelator separat, special pt a stoca mincare pt zilele cind o sa fiu incapabila sa mai gatesc).
Multumesc mult pt gindurile bune si pentru incurajari, promit ca anunt nasterea imediat ce pot :)
Pup 
38w4d