* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hop si noi!
suntem bine, de ieri a inceput si Marc gradi
eu am reinceput servicul, gata cu concediul, am fost si la mare o saptamana - deja am venit acasa de aproape 2 saptamani. A fost super, numai vreme frumoasa, ne-am bronzat. Lui Marc i-a placut la nebunie, si-a facut si prieteni acolo.
N-am apucat sa va scriu, ca profitam in continuare de vremea buna, dupa servicu il scot pe Marc de la gradi si stam afara pana seara.
Burti creste vazand cu ochii, acum arat de zici ca-s luna a 7 a, desi n-am inca nici 6 luni. Nu m-am ingrasat decat 5 kg, si alea puse numai pe burta. Am mai facut un eco la mine la serviciu suntem tot in ceata, adica nu stim inca exact ce este bebita. O sa aflu mai multe sapt. viitoare, cand vine dr. meu ginecolog din concediu.
Ma simt bine, chiar mai bine decat cand nu sunt insarcinata.
Iau si niste vitamine (Materna) si fier ca-s cam anemica.
Cam atat deocamdata despre noi.

AIDA, imi inchipui ca-ti este greu, eu la 23 s deja simt ca ma trage burdihania in jos, oare cum o sa ma simt peste 4 luni???

MICAALSA, sa va traiasca mica printesa crestina! aveti doua fetite superbe!

MIHA, cand veniti la Felix? haideti cat mai e vreme buna!

ANDREEA, distractie placuta in Turcia! vad ca sunteti tare plimbareti!

POLI, bafta lui Nik la gradi!

Am pus niste poze de la mare incepand de aici

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 23+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

AIDA,eu iti urez de pe acum nastere usoara si bebita sanatoasa si norocoasa!!!Daca nu se grabeste.....poate vine in zodia balantei....Vei opta pentru cezariana sau natural?Si...la ce nume v-ati hotarat?

Alina,....deci si tu ai bebe rusinos si pudic....poate e fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

AIDA sa ai o nastere usoara, si poate reusesti sa iti incarci un pic bateriile inainte de a vedea cum e cu 2 ...in mana.Aspte cu nerabdare sa se nasca si sa ne dezvalui numele, pt ca imi amintesc ca vrei sa il lasi surpriza pana la capat.
ALINAALEX, vreau sa iti zic ca m-am indragostit de Marc, si parca parca as pleda si pt un baietel acum.Ceea ce nu imi place mie la capitolul baieteii, e ca majoritatea hainutelor lor sint de clori inchise.Mie imi plac culorile luminoase, vii, si cred ca de am baita il imbrac numai in galben, verde si portocaliu
CIUF, oo, ce bine ca a scapat Luca la manute libere.Are vreo problema cu ele? In sensul ca sa iti spuan ca il doare cand e vremea de ploaie, sau mai frig? Eu dupa ca am avut labuta superioara franta vreo 2 ani cand ploua sau se schimba vremea simteam exact traiectul fisurii... nu era de nesuportata, dar ma deranja oricum.Acum nu mai am nimic.Spor la scolarit.
DELIA si tie spor la ros cartile.Las ca nu mai aveti mult voi feteleor si scapati si de scoala asta.Delia, tu acum nu mai ai pe nimeni sa te ajute la Rudy? Cum te descurci? Ca parca imi aduc aminte ca mama ta a plecat deja in Ro
V-am pupat.

Stefanna mami de fetita si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Mihaser cum se mai simte Eli?!Sanatate multa si pupicei
Alinaalex, am uitat sa it spun ca esti genul de graviduta dupa care ma topesc...doar burta de tine in rest fotomodel

Stefanna mami de fetita si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Stefana,...eu nu ma supar deloc daca trec mai greut.....mai incetut.........anii astia de scoala caci mie tare imi priste sa merg la scoala si sa am grija de Rudy si de casa.Nu pot sa spun ca mi-e vreun dor de sefii....si tot tacamul....Deci daca voi fi studenta inca vreo 6 ani de acum,...timp in care imi voi lua si masteratul eventual,.....nu voi suferi din cauza statutului.ba din contra.....plus ca tocmai si presedintele Obama zice ca e bine sa stam la scoala sa dobandim cunostiinte si diplome pe perioada asta de criza.

Micaalsa,din grupa de la zmeurici....mai stii ceva de muffinutza?Era o tipa tare plina de pofta de viata si isteatza foc,...eram curioasa daca a nascut si daca unt bine si ea si bebe.locuia in Africa de sud,...daca nu ma inseala memoria.Daca stii ceva de ea,spune-mi si mie,pliiiz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Aida, nastere usoara!!! iti scriu aici, poate mai intri pana la ziua x :)
trimitem multa multa energie pozitiva si of course multi pupici

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

cavaler Rares-Stefan! Sa cresti mare si viteaza!
Pupam tot familionu`!

Stefanna mersi de intrebare ea e mai bine...are totusi diaree, nu papa si e foarte apatica...Cristi a vomitat si el aseara...cred ca de la un ardei gogosar pe care l-a papat

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Alina am vazut pozele frumoase...asteptam cu interes o parere mai finala cu privire la bb din burtic...daca are cuc sau ba
Nu cred ca ajungem la Felix...cu toate pb astea care au dat brusc peste noi...dar poate dam o fuga de toamna prin Oradea...tare mi-as dori sa va mai vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

alinaalex, am vazut pozele voastre de la mare. Tu esti tot slabuta,doar burtica de tine...
Delia, am vazut si poze de-ale voastre, mai vechi si mai noi..si..cand spui"mami si Rudy,doi frumosi..", chiar ai dreptate, zau asa..
Ma mai duc sa mai vad si pe urma mai vin io..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI, MARII MAMICI SI GHIOCICI, BUNICI SI STRABUNICI!

Sa aveti o viata de poveste!

Revin zilele urmatoare cu vesti si poze

Mergi la inceput