* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Micaalsa,la nebunie mi-au placut pozele voastre de la botez .Iulia arata superb in rochita ei de printesa,iar voi tineri si minunati.sa te bucuri de minunile tale....si sa vina si a 3-a ...daca ti-o doresti asa de mult!Si eu vreu macar 3 muschetari,.....

STEFANA,tare am mai ras...de poftele tale.Asa eram eu in sarcina cu puiul meu,...beam bere aproape zilnic .Orice ar fi bebe,fata sau baiat,sanatos si nascut la termen sa fie!
Miha,pana nu se invredniceste careva dintre voi sa ma invete asa.....mura in gura ....despre cum ajung la contul comun,plus parola....nu am cum sa vad pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Stefanna, sa stii ca si la mine a fost ff diferita sarcina cu teodora decat cea cu Iulia. Puteam baga mana in foc ca e baiat. Si tot fetita Asa ca cine stie ... Sanatate sa fie, restul conteaza mai putin.
Delia, ms Doamne ajuta sa ne dai vesti cu ochisori cat mai repede.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Buna seara fetelor ... am trimis si eu 5 poze cu Maia, in contul comun. Pentru cele care i-ati dus dorul :D

Va pup si va doresc numai bine!

Andreea, vreau poze cu burtica ... oriunde ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui adar

Buna seara fetelor ... am trimis si eu 5 poze cu Maia, in contul comun. Pentru cele care i-ati dus dorul :D

Va pup si va doresc numai bine!

Andreea, vreau poze cu burtica ... oriunde ..

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Noi azi am inceput gradi!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ah, Micaalsa, ce papusica scumpa ai tu acolo. Si ce frumos a fost ea imbracata! Iulia a fost zana ei cea buna . A crescut tare mult de cand nu am mai vazut eu poze cu ea. S-a inaltat. Pare mai matura.
Sa va traiasca mica crestina si sa va aduca numai bucurii.
Gabi fer si Adar, bine ati revenit. Mai scrieti si voi.
Luca a scapat vineri si de al doilea ghips, acum are manutele libere si e tare fericit ca poate sa faca baie. Din pacate la piscina nu cred ca mai ajungem ca e o vreme de cacao. A se citi de toamna. Deja frunzele ingalbenesc, vantul bate mai tare, e mai frig, ... simptomele toamnei. Fuse vara asta a naibii de scurta.
Eu sunt la foc automat. Sotul a plecat in Germania pentru trei saptamani si totul a picat pe umerii mei. Imi fac curaj sa il trimit pe tata sa il ia pe Luca de la scoala cand nu pot eu. Ar trebui sa apelez la el numai de doua ori pe saptamana. Restul ... zumzai eu.
Numai ca mi-e cam teama, i se pare ca se circula repede, chiar daca traficul este foarte organizat. Nu prea e obisnuit cu masina automata si daca nu esti atent poti face multe greseli.
A invatat drumul pana la Luca la scoala. Sunt cam 15 min. de mers si va trebui sa o ia pe autostrada. A condus ceva si cu noi in masina, l-am trimis sa se duca si singur, numai sa se obisnuiasca. La scoala totul este foarte bine organizat, se merge in coloana, iti tii banda si iti lasi copilul in dreptul clasei unde sta invatatoarea si primeste copiii (zici ca e o closca ce isi apara puii). Cand e sa il iei de la scoala, ti se face semn cand sa tragi masina in fata sa iti recuperezi copilul, nu ai voie sa te dai jos din masina, invatatoarea vine si iti pune copilul inauntru si ii cupleaza centura. Deci tata nu ar face altceva decat sa fie sofer.
Eva e o figuranta. isi schimba rochiile de vreo trei ori pe zi, nu mai spun si de chilotei. I-am cumparat unii foarte draguti, Calvin Klein, care si-i tot schimba.
Ma unge la suflet cand ii vad pe amandoi jucandu-se frumos. Eva e mama, Luca e bebelusul. sau zic ca sunt animalute. Si fac o dezordine de nedescris, iar apoi cade magareata pe noi, ca ei nu vor sa adune, stai cu gura pe ei, roaga-i ... zilele trecute am fost atat de suparata pe ei ca le-am aruncat toate jucariile in cutii si am zis ca le duc la Goodwill, sa le donez. Ei nu stiu sa aiba grija de ele, nu le aprecieaza, drept urmare nu au nevoie de ele. Vai de mine ce au plans, ce mi-au mai inlantuit cu manutele lor picioarele rugandu-ma cu lacrimi in ochi sa nu fac asta.
Aseara iar adunam jucariile de prin iarba din fata casei noastre si a altor copii . Deci nu au receptionat mesajul. Astept la colt .
Zilele trecute ii spunea tata Evei ca nu e nevoie sa se uite la TV cu lumina aprinsa. El o stingea, ea o aprindea. La un moment dat Eva a rabufnit si a zis "tataie, asta e casa noastra". L-a lasat masca cu asta.
Eu cu scoala merg scartz-scartz sau sontac-sontac. Astia ne-au bagat in priza din prima. Teme din prima saptamana. Nici nu am avut clasa ca ne-au trimis e-mail ca sa ne facem tema pentru primul curs.
Incepem sa intram in materia de specialitate. Este tare frumoasa dar multa. Nu prea e timp sa o digerez asa cum trebuie.
Ne cer bani pentru toate tampeniile, ba sa ne verificam istoricul, ba sa ne facem test de droguri, ba sa platim pe nu stiu ce website unde sa dam testele online (platesc pentru inregistrare exact cat am platit pentru carte), ba ca ne trebuie nu stiu ce stetoscop ... etc si lista ar continua. Cam astea sunt noutatile noastre.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna seara tuturor!!!
Uram succes micilor "gradinari"...ne numaram si noi printre ei...am niste emotii...pe Nick nici nu-l intereseaza.Sper sa fie totul bine.

Micaalsa sa va traiasca mica crestina!Ce mare s-a facut si Iulia.Vorba lui Ciuf..ce s-a maturizat...iar in rochita aceea era de vis!!!

Ciuf tare Eva...."tataie,asta e casa noastra!"Bine k a scapat si Luca de ghips....

Fetelor nu stiu daca ati aflat dar a nascut si Ile un baietel..prea multe detalii nu am dar daca aflu va zic...

Va pup pe toate si sper sa fac niste poze maine sa le postez.
Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Salut!

Poli multumim de vesti...chiar ma gandeam daca a nascut...Sper sa fie totul ok...Acum chiar are baietel!
Bafta lui Nick la gradi!

Ciuf ce fain ca ati scapat de ghips!

Am vazut poze de Ada si Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CIUF,haioasa de tot Eva ta....E fata isteata mai....si e genul careia nu va trebui sa-i tot spui....sa nu se lase calcata de ceilalti....exact genul de pustoaica.....care mi-ar place si mie.Si la noi a inceput....greul cu scoala....dar sigur vom face fata cu brio!

MIHA,mersi muuuult de tot pentru toate.Nu am ajuns deocamdata sa le si aplic ca sa vad pozicile dar candva zilele astea o sa o fac si pe astal.
Poli,va tinem pumnii si va dorim multa pofta la "gradinarit" lui Nicky!!!
fetelor,...este deja 1 septembrie,....deci trecura 3 sferturi din anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Sal'tare, n-am nascut inca :) Vineri intru in luna a 9-a (sapt 37), si DPN-ul este 26 septembrie. Vineri e si ultima zi de lucru, si abia o astept. Ca am o burta pe care o car de zici ca-mi atirna de git, asa grea o simt...

Ciuf, am ris de-am zis ca ma apuca contractiile, la faza cu "tataie, asta e casa noastra"

Stefanna, sa stii ca nici la mine n-au gasit inima lui bebe, cind am mers la consultul de 11 saptamini. Dar nu m-am speriat, ca am citit despre asta pe net, inainte sa merg acolo, si stiam ca e posibil sa fie prea devreme pt asta. Ma bucur ca totul e bine, insa.

Poate de sapt viitoare, pina nasc, apuc si eu sa mai scriu. Acu' sa vedem, ca zici ca-s o balena pe uscat, tare greu ma misc. Vreau sa nasc si gata...

Va pup pe toate

36w4d

Mergi la inceput

Salut!

Aida nastere usoara si o bebita sanatoasa! Ce nume ati ales?
Pupici Alexandrei!

Noi i-am facut ROR lu` Eli si acum varsaturi, diaree...mai bine nu-l faceam!

Am trimis 2 poze pe contul comun.

Va pup!

Mergi la inceput