* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Neata,

Am mai recuperat cate ceva, dar tot mai am de citit si de vazut poze.

Adar,Tania, Zuzilici, Gabi Fer, LA MULTI ANI FERICITI SI LINISTITI! Cu intarziere va doresc tot binele din lume!

Irina, Andreiul tau zici ca merge la scoala din toamna, asa de inalt mi se pare! Cum stati cu renovarea si amenajarea?

Polixeni, bine ca ati reusit sa-l inscrieti la gradi, sa vezi ce mult ii va placea! Esti enervant de slaba!

Delia, ma confrunt cu starea ta de fiecare data cand ne pleaca musafirii. Deci aproape in fiecare weekendDaca cei mici stau afara nu e nicio problema dar daca vor sa se "distreze" si in casa, avem vreo 2 ore de strans jucarii, creioane etc si de pus la locul lor. Daca pitica este singurica si le strange in legea ei pe toate, fara sa i se atraga atentia si nu face mare deranj... Picturi pe pereti inca n-avem

Mihaser, ma bucur ca ai revenit si ca nu te-ai lasat "infranta" de soacra! Sa vad pe unde scot camasa la mare, acolo sunt hotarata sa-i iau doar rochitele de plaja pe care le-a ignorat toata vara din motive de "ne-nvarteala" si s-a invoit intrucatva. Sper sa nu faca circ!

Ciuf, am reusit sa vad si pozele voastre din Ro. Luk are un look "intelectual" care-l prinde tare bine. Are mutrita de actor. Si Eva de ...artista rasfatata! Dementiala faza din avion!!!

Stefanna, ma bucur ca ai depasit perioada de acomodare. Stiam ca asa va fi! Nu-i asa ca te topesti dupa amandoi puii la fel ?
Eu vorbesc intr-una cu burtica si abia astept sa o strang in brate, iar pe sor-sa mai mare parca o iubesc si mai tare acum, mai ales ca o vad atenta si afectuoasa cu burtica si cu orice bblus ii apare in cale. Dar mai ales cu var-su!
Bine ca nu mai ai nici greturi...

Alinaalex, pentru Marc va fi bine sa aiba fratior. Probabil ca si pentru voi va fi mai simplu, desi stiu ca ti-ai dorit o fetita! data viitoare poate iese cu coditeSanatosi sa fie!

Aalina, noi am adoptat metoda pungii in situatii de kk de la bun inceput. Strangem punga la gura si o aruncam la gunoi. Niciodata nu a facut pe jos, desi am vazut parinti care nu se sinchisesc de mizeria lasata in urma. Daca nu am punga, face pe servetel si il arunc. In toalete publice e mai problematic pentru ca ii este "scaba"! Mai aveti scutec noaptea? Noi...da.

Dianad, banuiesc ca si lui Alex ii plac avioanele, asa ca nu va uita niciodata aceasta vara! Si maimutei ii plac, toata au ca destinatie Turcia si toate sunt ca niste fluturi. Se uita dupa ele fascinata. Eu nu!!! Nu ati mai plecat din tara?

Catrinuta, ce mai faceti voi? Biuta, Mariana, Claudia_d si multe alte fete dragi, sunteti in vacanta?

Aida, ce putin a mai ramas pana iti vei tine in brate mica printesa nr. 2...Incerc sa-ti scriu inainte sa plec in vacanta.

Am fost sambata la Ferma Animalelor si puiuta a fost foarte incantata de ceea ce a vazut, a calarit ponei, a hranit magarusul si s-a zbenguit de mama focului. Am luat si lapte dar nu s-a atins de el, pentru ca...miroase a vacuta! Tot cel la cutie i se pare mai bun, ce sa-i fac? Bine macar ca bea (600 ml/zi)
Joi plecam, asa ca azi mai am de facut cumparaturi, maine bagaje, miercuri e ziua lui tati dar mi-o petrec ingrijindu-ma pe mine si joi incepe aventura. Mai am si treburi la birou...
Joi noapte m-am simtit tare rau, am varsat (cumplit!!!) toata noaptea, m-am deranjat la stomac, am avut dureri de cap si ameteli si m-am speriat ingrozitor. Mancasem o quesadilla la pranz si o gura de sampanie de copii spre seara, dar este o specialitate cu care ma rasfat mereu si niciodata nu am avut probleme. De data asta insa m-a rapus! Bine ca vineri eram pe picioare si pericolul trecuse dar mi-a cam fost invatatura de minte.
Incerc sa pun si ceva poze in contul comun!

va pup,

Andreea, mamica de fetita frumusica (28.06.2006) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Am reusit sa pun poze in contul comun si..am vazut frumuseii Mihaelei(Mihaser)! Si pe mama lor...la fel.

Andreea, mamica de fetita frumusica (28.06.2006) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Andreea concediu placut si sarcina usoara fara greturi! Abia astept povestile de la intoarcere! Eu nu prea ma las infranta...cam asta e problema! Deh mentalitate de taran...cat de mult l-ai umili merge mai departe!

Delia la bebe 2 o sa ti se para minunat daca nu ai pasaportul pictat cu carioca...Al meu a fost ...norocul meu ca l-am schimbat!
Cred ca prietena mea si-ar fi dorit sa fie soacra cu 3 nurori, dar uite ca DD are alte planuri...sper sa fie fetita!
Noi la Targoviste aveam o cunostinta cu 5 baieti...dar cel mai mic era foarte dulce...intrecea 10 fetite!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Am si eu o veste buna. M-au chemat la fostul meu loc de munca (laboratorul unei fabrici care s-a inchis si care acum se redeschide pentru 6 luni) la..interviu. Ma rog,au recunoscut ca nu prea au..ce sa intrebe dat fiind ca mai lucrasem acolo...voiau de fapt sa stie daca sunt de acord cu angajarea pe perioada determinata si... cu salariul mai mic decat la concedierea colectiva .
Stiam conditiile,am fost de acord cu gandul ca doar asa ma voi mobiliza si-mi voi termina doctoratul (de la care-mi luasem gandul)si ca , poate, peste 6 luni..o sa apara ceva mai bun,cine stie. Una peste alta,incerc sa vad partea plina a paharului...altfel cum??
Asta o sa fie cam peste 2 saptamani-1 luna. Poate pana aunci reusim si plecam si noi pe undeva...asta ar fi o treaba buna...cu adevarat!
Ana nu vrea sa doarma la gradinita deloc. A spus ca mai bine ramane cu bunica,care nu e deloc in topul preferintelor ei. (este prea putin jucausa...dar eu o inteleg). Poate o sa manance la gradinite, o va lua bunicul pe la 13 si apoi va veni acasa unde va dormi si ep la 16.30 o sa apar si eu. Oricum,e deja maricica, cred ca imi fac prea multe probleme legat de programul ei..
Pana atunci cred ca voi mai merge o tura cu ea la minisalina din oras fiindca impresia mea a fost ca dupa tura din primavara, "racelile" nu s-au mai tinut lant, am avut chiar 2 luni de liniste.
Va pup,merg sa vad ceva poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

nu stiu daca va mai aduceti aminte si de noi...stim ca nu am fost deloc activi in ultimul timp. Am mai reusit sa va urmaresc printre raduri dar m-am mobilizat nici pentru doua trei randuri.

Pentru inceput as dori sa urez tuturor graviduteler sarcina si nastere usoara, fara probleme iar celor care au nascut deja multa sanatate puisoilor si acomodare rapida.
Despre noi va pot spune ca suntem bine, din toamna Alex va merge la gradi, am reusit sa prindem un loc la gradinita dorita. In concediu plecam pe 1 august.
Andreea tu ai reusit sa ma rupi din treaba pentru cinci minute, vreau sa-ti spun ca si noi am fost la ferma animalelor, sambata. Alex a fost foarte incantat de plimbarea pe calut si toate animalele de acolo. Nu cred ca i-a scapat unul careia sa nu-i fi dat macar un morcove. Punctul forte a fost faptul ca a hranit si viteii cu biberonul. Am luat si noi 2 litri de lapte de la dozator, spre deosebire de printesa ta, Alex a baut aproximativ un litru pana acasa.
Este un mare consumator de lactate, stam mai prost la capitolul carne dar nu ma plang.

Acum trebui sa inchei, o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Aalina, felicitari pentru postul primit. Lasa ca e mai bine decat nimic. Si te rog mobilizeaza-te sa termini doctoratul. Succes in continuare.
Fetelor, eu ma chinui de vreo 3 saptamani cu o inflamatie a ochiului. ba merge tratamentul, ba nu merge.
De ieri am inceput si scoala si pare cam greut. Cred ca m-am obisnuit eu cu vacanta . Deja ma uit in calendar sa vad cand mai am liber . Va dati seama ce studenta silitoare sunt daca deja ma uit dupa vacante.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ciuf,fugi si mai cere inca o parere in legatura cu ochiul la alt doctor!La maica-mea i-au pus diagnostic gresit,in loc de herpes la ochi i-au zis ca e conjunctivita.....si tratamentul nu ajuta deloc ba dimpotriva.Deci daca vezi ca nu trece cere a 2-a opinie!Spor mult la scoala....si eu am inceput si precum spui.....e tare faim programul mai lejer.Mi-am cupmarat un manual,mi l-au dat aiurea...si azi am stat acolo 2 ore ca sa mi-l inlocuiasca!!!Managera magazinului facea pe nebuna....eu faceam pe proasta care nu intelege cum de ea ma refuza din moment ce eu am cumparat careta de la ei si desi i-am aratat orarul si numele cursului....vanzatoarea mi-a dat ce carte a vrut ea,......dar am invatat din no ca perseverenta plateste,.....probabil ea astepta ca eu sa ma satur de asteptat si sa plec acasa,.....nu si-a dat seama cu cine are de a face

Mihaela,te inteleg ce spui,....doar ca eu sunt dintre cele obsedata de control a tot ce misca raul-ramul,desi nu par ,ma camuflez bine de tot.Eu actele si tot ce-i important nu tin in casa ci la banca intr-o caseta de valori,....deci daca arde casa actele nu se pierd nici nu se mazgalesc.Ce mai ne spui de Eli?Pozici recente unde pot vedea?
AndreeaG,unde este contul comun....si care e parola?Vreau sa vad pozicile pliiiz!Ce face nepotelul tau?CUm creste?Printesa ta trebuie sa fie tare fericita la gandul ca va avea curand o surioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Aalina ce veste buna! Ma bucur ca iti recapeti ptr un timp vechiul job! Spor la treaba cu doctoratul! Pupici Anei!

Ciuf si eu sunt o lenesa de nedescris...abia mi-am luat 14 sedinte la aerobic...nu stiu que me pasa...dar nu-i a buna...tot la vacante am gandul!
sper sa treaca problema de la ochi! ce fac kinderii?

delia e foarte buna ideea cu tinutul la banca...tu chiar esti control freak ...io la asta nu ma gandisem! Bine daca as fi stat prin State sigur m-as fi gandit...aici mai am unde sa merg in caz de Doamne fereste...
Poze am trimis pe mailul comun!

gabi bine ai revenit! sigur ca ne mai amintim de voi!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Salutare
Rarut de tot reusesc sa intru, zboara zilele una dupa alta si tare nu-mi place Tin minte cand era Iulia micuta ca abia asteptam ba sa stea in fundic, ba sa mearga in picioare si acum as vrea sa opresc timpul in loc. Nu-mi mai place, ca tare repede trece.
Teodora are 7 saptamani deja, Iulia merge la gradi, azi-maine la scoala Deja asa raportez totul. Am avut si botezul, asta mica a fost o cumintica si jumatate, nu a plas deloc la biserica, nici macar cand a bagat-o in apa. Poze prea multe nu am, din lipsa de organizare , dar macar e filmata toata slujba. Cateva puteti vedea incepand de aici: http://picasaweb.google.com/Ghita.Achim/Teodora?authkey=Gv1sRgCOPurpndp9mKCg#5370481073467798034
Iulia e plecata pentru 2 saptamani la mama la Bistrita ... asa o mica vacanta inainte de inceperea gradinitei. Am mari emotii si cu gradi ... sper sa-i placa si sa mearga cu placere.
O iubeste enorm pe asta mica, ma suna de acolo sa ma intrebe daca i-am dat sa manance, daca o ragait, daca o facut kaki , ce mai ... preocupata la culme de tot ce se intampla cu surioara ei. Tare ma bucur ca o iubeste asa mult si ca nu e geloasa pe ea. Si cand a plecat mi-a spus ca eu sa nu merg cu ea, pentru ca e fetita mare si sa stau sa am grija de Teodola (ea asa-i spune ) Si m-a asigurat ca atunci cand se "satura" de buni, ma suna sa merg dupa ea
Cam astea despre noi. Mor de dragul lor si ma intreb cum am putut sta 4 ani casatoriti fara sa avem copii Si mai vreau, si bb3, doar ca nu stiu cum imi prostesc sotul
Va pupic si va citesc, din umbra

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

MICAALSA de cand te pandesc...si Bianca vrea ca si IUlia sa scoatem pe bebe ala macar asa cate putin, si daca intr-adevar mai are nevoie sa creasca il punem la loc in burtica.I-am zis ca de ziua ei il are pe bebe, si e trista, asa ca vrea sa vina mai repede iarna9 pe care ea o uraste) si apoi primavara ca sa vina bebe.Ii face desene si ii scrie scrisori,si nu uita sa precizeze niciodata sa fie fetita ca ea... si io vreau ( bine se stie) dar am niste ciudatenii cu sarcina asta, de imi vine sa cred ca il voi naste pe el cu sticla in mana.Vreau ardei iute, mustar gol, usturoi, bere( io care nu pun pic de alcool in gura)..numai tacaneli.Si tone de ciocolata.La bianca nu am pus gura pe cioco ca sa nu fie bebe nervos...asta cred ca va cere ciocolata la primul supt.
Andreea si Miha, vazut copii minunati, dar nu o burta asa mare cum ziceai tu ca ai Andreea.
Ma duc sa pap ca simt ca ma scurg pe aici.. sper sa revin cand oi fi cu burta plina.
Alina, Aida, ce faceti burtici?
Pupi la tot poporu

Stefanna mami de fetita si 13+

Mergi la inceput