* Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am ajuns acasa duminica dimineata si ne-au venit pentru o saptamana musafirii nostri favoriti,o familie cu 2 fetite,de 7 si respectiv 9 ani ,asa ca Rudy e nespus de fericit cu cata atentie feminina este rasfatat zilele astea.Am pus cateva pozici de la NY si o sa mai pun.Am vazut si o piesa de teatru pentru copii,Mary Poppins.Revin pe duminica,cand pleaca oaspetii.Saptamana viitoare incep scoala.....dar pana atunci mai este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Noi suntem inca in vacanta. Tata si-a descoperit o noua pasiune: mitingul aviatic si in vara asta am fost deja la 3 asemenea evenimente- ar fi fost 4 daca nu s-ar fi anulat cel de la Clinceni. In rest munte in zone po****te, caci ne e cam frica de ursi.S-ar parea ca incepand cu aceasta saptamana am scapat de pampersul cerut inainte de treaba a mare. Dupa ce promisiunile cu ce masina vrei au esuat vreme de aproape un an, am inventat ca scutecul are gura cu care ii musca de funduletz pe copiii prea mari. Si in 4 ore s-a asezat pe olitza.In rest asteptam sa vedem cum va fi la gradinita.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salut fetele.. am avut azi o zi de cosmar.Si acum ma doare capul de abia il duc pe uemri.Azi am avut programare la tanti doctor, pt rutina.Numai bine ca la ex de rutina, inima lui bebe era muta.Luni aveam in mod normal programare la echo, dar pt ca stresul era de nesuportat a sunat la spital sa imi mai faca un eco si azi.Ora aceea de cand am plecat din cabinetul ei si pana am ajuns la eco, a fost cea mai lunga si cea mai crunta ora din viata mea.La echo cand am ajuns am vazut initial o chestie ce semana a bebe, care insa nu misca deloc.Pana am vazut inimioara batand mi s-a parut un secol.Totul pare sa fie bine cu galusca mea.Acum sint fericita... si de unde ziceam ca eu nu simt nici un fel de lagatura emotionala intre mine si bebe mic, ziua de azi mi-a aratat exact ce simt....V-am imbratisat, ma duc sa imi pun capul pe o perna inainte sa imi explodeze.

Stefanna mami de fetita si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Stefanna, .DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Stefanna, asa e cateodata...avem nevoie de ceva ca sa ne dam seama ca,de fapt, suntem . pentru tine, Bianca si bebe mic-mic.

dianad, deci asa,pampi musca..bun si asa, daca ati scapat de el. obiectiv indeplinit!

Noi am mai fost cate o zi la Mamaia, mai mult in timpul saptamanii, cand nu e deloc aglomerat. Asa am facut si ieri si am prins,in sfarsit,o zi fara vant (prea mult,adica), apa calda (asa a fost mereu,dar din cauza vantului inghetai cand ieseai din apa) si balaceala in consecinta. Am fost "numai noi,fetele" cu prietenele din dotare, poate ca impreuna cu tati vom pleca intr-un concediu mai peste vreo luna.
In rest, ce sa zic..Ana a mers la gradinita toata vara,dar nu in fiecare zi, am dus-o luni,miercuri si vineri, asa, ca sa simta un pic de diferenta fata de restul anului. Eu astept ca in sept-oct sa se redeschida laboratorul unde lucram si sa am si eu ce face,fie si numai pe timp limitat.
\Cam atat, nimic spectaculos,dupa cum vedeti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Stefanna, mult si sanatate maxima, ma bucur ca e totul in regula!

Alina, si eu abia astept sa inceapa Bia programul mai lung de gradi (pana la 3), sa am si eu timp sa produc cevacum mai e la Mamaia?noi am ocolit litoralul RO anul asta, cu exceptia catorva zile in Vama...

Diana, sa nu se constipe puiul...Bia de ex nu vroia sa faca kk niciodata daca eram intr-o toaleta publica si o tineam eu pe toilet...Insa incet, incet s-a relaxat si acum suntem ok la faza asta, adica eu prefer sa las lucrurile sa curga de la sine, nu vreau sa o sperii cu ceva. Dar daca zici ca a functionat, atunci inseamna ca e ok...

am uitat ce vroiam sa mai zic, sunt cu energiile cam low, in grupa Biei e un baietel care plange f mult dimineata, mi-e asa de mila de el:((

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Noe, la Mamaia e OK in timpul saptamanii cand am fost noi. In we cred ca se aglomereaza tare si preturile cresc... Noi mergem in capatul dinspre Navodari..e bine.
Cat despre toaletele publice si kk...ei bine, Ana a facut de data asta intr-un tufis..direct intr-o punga..pe care intamplator o aveam la mine..Mi s-a parut mai bine asa decat toaleta.Asta n-o sa devina o regula,dar de data asta asa s-a-ntamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Nu reusesc deloc sa ma mobilizez sa va scriu... Am si multe pe cap, saptamana viitoare plecam in Antalya, trebuie sa lasam totul in deplina ordine la birou, asa ca nu-mi mai vad capul de treburi.
D-ra printesa (mai nou asa prefera sa i te adresezi) este tot mai zvarluga, de cand merge la inot si a descoperit sariturile incearca sa experimenteze si in alte locuri , este plina de cucuie, vanatai, julituri etc si seara ma pune sa-i pun plasturei pe bubite sa treaca. A intrebat-o un domn in parc daca este fetita sau baiat (facand referire la semnele de buna purtare) iar ea i-a spus ca este..."d-ra printesa...mai accidentata". Ca sa nu credeti ca ramane vreodata fara replica. Pupa in continuare burtica si declara intr-una ca va face si va drege pt. surioara ei o gramada de chestii pozitive dar nu stiu daca se va razgandi pusa in fata faptului implinit ?
Eu ma simt bine, exceptand desele vizite nocturne la baie, dar si papa 1/2 de pepene in fiecare seara. Ma bucur in continuare de multe fructe si sper ca si bebita sa pape atunci cand va veni vremea, pt. ca sor-sa mai mare nu se atinge decat de banane.
La eco de saptamana trecuta bb avea 500 de gr (un pic mai mare decat varsta sarcinii) si era miscacioasa nevoie mare. Desi ma temeam ca voi avea probleme in ceea ce priveste lungimea colului, cu toate drumurile lungi efectuate si catararile prin Alpii austrieci, nu sunt amenintata de cerclaj sub nicio forma. Slava Domnului! Placenta insa este destul de jos si acum. Sper din toata inima sa urce!
Avem in continuare probleme cu rochitele, nu le accepta decat pe cele care se invart si doar in situatii extreme vrea pantaloni. De exemplu, atunci cand mergem in locuri unde stie ca sunt tobogane. Cand ma gandesc ca toate rochitele ei de plaja nu se prea invart, realizez ce show vom avea la mare in fiecare dimineata si nu numai...
Sper insa ca anul acesta sa manance ceva mai mult decat cartofi prajiti, fistic si alune!

Noe, sa stii ca mie mi-a placut Salzburgul si parfumul lui. Mai ales ca incepuse si Festivalul Muzicii Clasice...
Plafonul de nori era cam jos si era o presiune ciudata, e adevarat, dar pe mine asta m-a ajutat sa fug putin in vremurile lui Mozart. Deh, fiecare cu pasarelele lui...Voi mai plecati ori ba? Sa vezi tu ca va vrea Bia sa stea numai la gradi!

Catrinel, ati plecat deja in vacanta? Te-nteleg perfect in ceea ce priveste soacra, pentru ca posed si eu una identica.Numai cand este cu ei nu poate sa-si stranga jucariile, sa-si puna apa in cescuta, sa-si care ghiozdanelul etc.Si dupa ce pleaca socrii de la noi, ramanem cu alt copil, razgaiat si mofturos. Pe principiul "cat traim o rasfatam" isi bat joc de regulile noastre privitoare la educatie. Educatie la care eu tin foarte mult si nu vreau sa fac rabat la nimic! Si pe noi ne rasfatau bunicii dar si ei tineau cont de anumite reguli si isi doreau sa fim bine educate. Cred ca razboiul cu soacrele nu se va sfarsi niciodata si niciodata nu vor recunoaste ca gresesc.

Intru intr-un meeting. Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Stefanna ma bucur ca totul e ok...12 sapt a fost si ptr mine o perioada care m-a legat foarte mult de bb din burta la a doua sarcina...asa mult am iubit-o de atunci...Eu ti-am spus sa nu-ti faci griji ca orice pui e bine venit...Avem niste prieteni care au 3 baieti...ultimul e de-o seama cu Eli...I-am suntat in seara asta sa vedem cum se mai descurca...ne-au spus ca e greu cu 3 si bb 4 e pe drum...Am fost socati!
Sper sa le dea Dzeu un bb sanatos si daca se poate sa fie fetita!

Andreea nici nu ma mir de Thea...si eu preferam doar rochita care se "invartreste"

O sa trimit poze cu noi pe contul comun! Va pup! Mai scrieti si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Stefana,ma bucur sincer ca sunteti bine si tu si samburel

MIHA,dar macar mami respectiva nu va fi soaca cu 3 nurori....eventual cu 4.Sau,poate ccu un pic de noroc vine fetita.Sa ne spui cand afli noutati de ei.Asta da curaj!
AndreeaG,plimbareti sunteti si voi.Pune si pozici pentru ochisorii nostri cand ai timp.Pupam burtica cu bebita mica
AIDA,....mai ai asa de putin!!!A inceput numaratoarea inversa pana iti vei cunoaste a 2-a printesa.Poate vine chiar pe 26 septembrie cand ....ma sarbatoresc si eu
Noi suntem bine......musafirii plecara si acum stam linistiti sa ne regasim calmul de alta data,.....,Rudy a plans cu jale mare dupa prietenele lui de joaca,....eu nu,s-au distrat copiii de minune dar eu am avut zapaceala cat pentru un an intreg.Mai spun doar ca una dintre fetite mi-a scris cu pixul pe 2 pereti si pe un scaun,....si am vazut rosu in fata ochilor,....am frecat vreo ora cu mami a lor pe capodopere si s-a dus asa,....ca va trebui eventual sa vad ce mama holdelor fac caci sa varuiersc peretii...m-ar costa cam mult.Totu-i bine cand se termina cu bine,...maine incep scoala iar Rudy gradinita caci 2 saptamani a chiulit

Mergi la inceput