Gravidute prin FIV (45)
Raspunsuri - Pagina 9
OneFineDay spune:
ELENA 

ma gandesc la tine astazi Doamne ajuta sa fie totul bine cu tine si cu puiutii tai . sa te refaci repede si mergeti acasa toti patru "familia numerosa" cat mai repede. Azi si maine o sa stau calare pe DC ca niciodata ![]()
![]()
sper sa primi vesti de la tine sau despre tine!
Moniland- inca cateva zile si e randul tau! Cum te simti, ce faci toata ziua - stai mai mult in pat sau mai iesi, te misti? ai emotii?
Micky si Ayda - aveti niste puiuti SUPERBI in adevaratul sens al cuvantului, Doamne ce mi-au mai placut pozele!
Noi suntem bine numai ca scurgerile aste maro nu mai vor sa treca, sunt maro deschis nu inchis nu inteleg de ce tot trebuie sa le am. Sanii nu ma mai dor asa de tare si nici rau nu mi-a mai fost ultimele doua zile, sunt in sapt 11 +3 sper ca toate astea sa fie de bine ...... nu prea am ce sa fac decat sa sper ca totul e bine cu sufletel acolo in burtica.
va pup pe toate 
marriam spune:
ELENA- CE FERICIREEEEE!!!!!!!!!! sper din tot sufletul sa te refaci repede ,repede si sa te vedem cu piticutii in brate!
MONILAND- cat de nerabdatoare trebuie sa fi....NASTERE USOARA! sa te vedem cu printesele in brate cat mai repede!
BINE ATI VENIT FETELE NOI!!!!!!!felicitari din inima !!!!!sarcini usoare si bebici sanatosi,sanatosi!

Va pupic pe toate !!!!!!!!

13
mihaele spune:
Fetelor am intrat s ava anunt ca a nascut ELENADA
Fetita 2800gr ,50cm apg.9
Baietel 2600 gr,48cm.apg.8Felicitari Elenada Bun venit bebelusi dragi.

Elenada dumneziu sa aiba grija de voi si s ava bucurati de pup]
copiilasi voi iubitia

Sper s avin si eu printre voi cat de curamnd cu ajutorul lui Bunul Dumnezeu. Va doresc tuturor sarcinii usoare si la termeni si copilasi santosi si mancaciosi

Puisori dragalasi
OneFineDay spune:
Felicitari ELENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

toate florile dxin lume ptr tine si comorile tale, cred ca esti cea mai fericita mamica din lume! 

Bine a-ti venit pe lume sufletzele mici si fragede sa va de-a Dzeu snatate si fericire!
tare ma bucur ptr tine Elena! 

ioana_p76 spune:
BUN VENIT PE LUME ANA MARIA SI MATEI STEFAN!!!!!
Sa fiti sanatosi, norocosi si sa-i faceti mereu fericiti pe parintii voastri, asa cum i-ati facut azi cei mai fericiti parinti din lume!

ELENA MAMICO DE GEMENUTI FELICITARIIII !!! Refacere usoara si laptic mult pentru pitici!!!

Multi 

pentru voi toti!!
Ioana
4+

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
ioana_p76 spune:
MIHAELE multumim pentru veste! Te asteptam in curand aici la gravidute! 
MONI mai ai asa putin si o sa-ti tii si tu comorile in brate!! 

pt voi 3 
toate fetele mele dragi!
Ioana
4+

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
Moniland spune:
FELICITARI ELENA!!!!!
BINE AI VENIT PE LUME ANA MARIA!!!
BINE AI VENIT PE LUME MATEI STEFAN!!!
Sa fiti sanatosi si norocosi!!!!
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
AMR: 4 ZILE
amzulica spune:
Felicitari maxime proaspetei mamici.
Elenada - bebei cuminti si papaciosi, si tie laptic muuult.
Alt vis implinit fetelor!
Cami
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
ayda_m spune:
FELICITARI ELENA!!!
Refacere rapida, bebei sanatosi si mancaciosi!!
Super bebei, grasunei si maricei
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
Fragutza spune:
Elena, felicitari!Copilasi sanatosi si cumintei iti doresc, sa aveti impreuna numai bucurii!
32+
Natalia