Gravidute prin FIV (45)
Raspunsuri - Pagina 8
Evy30 spune:
Buna
Micky vreau sa te felicit din inima . Ai doi copii superbi iar tu arati extraordinar .
Elena ma gandesc la tine si iti urez o cezariana usoara . sa te refaci repede . maine ve fi cea mai fericita femeie de pe pamant cand iti vei tine puiutii in brate . numai bine .sa ai grija de tine . si asteptam sa revii . pupici
Hepilica ma bucur ca Dumnezeu m-a ajutat si ma ajuta , si uite ca am intrat in 22 de saptamani . sunt foarte fericita ...dimineata si seara avem program de lovit in burtica mamei cu putere . cateodata rad cu forta alteori plang de fericire . sunt sentimente contradictorii .sa ne ajute DD sa fie bine pana la capat si sa imi vad si eu la in nov minunea .
Iti doresc numai bine si abia astept peste cateva saptamani savad poze si de la tine .
Moni cata dreptate aveai cand imi spuneai sa stau linistita ca o sa simt niste lovituri pe cinste . si uite ca nu a durat mult . 
Many hai cu vesti de la dr Pop ca nu mai am rabdare . cu siguranta e cea ma i super eco , insa macar sa vad ca te-ai linistit tu . 
Raluca, Ayda , tuturor fetelor multi 

many_bani spune:
Dragele mele, gata m-am linistit, bebe este bine, nu stiu sa dau amanunte, am inteles doar cand dicta la asistenta ...(un organ) normal,...., greutate 700gr., avans o sapt. si o zi. la mine lucrurile mai complicate: placenta anterioara gr.2-3, cu mici necroze, un hematom pe acolo, col lungime normala (3,4 cm) inchis si culmea a vazut echografic, usoare contractii, ptr. care am primit indicate de repaus. Pai eu de cand sunt in risc maternal nu fac nimic, decat dau din gura.
Am fost asa de stresata, ca atunci cand am iesit din cabinet, am inceput sa plang, sotul zice ca daca nu era cu mine in cabinet ar fi crezut ca am primit cea mai neagra veste
. Si acasa dupa ce am pus CD-ul cu poze 4D, in care bebe sta cu manuta sub cap am plans. Gata acu sunt linistita, momentan.
Elenamaine este ziua cea mare, bafta multa.
Va pup si w-e placut
23 + 
KLU1973 spune:
raluca, nu am stabilit nimic cu dr...zice sa lasam totul sa se intample cand vrea bebita...a zis ca-i mult mai bine pentru ea daca se instaleaza un pic de travaliu; eu tot insist cu programarea dar el nu si nu...si asa sa scape mai mult de mine mi-a zis un 10 august, dar atunci as avea 39s si 4z...e cam optimist dr meu ![]()
Incearca si ia gynipral cate o jumatate de pastila...se pare ca e mult mai bine...
elenada, maine iti tii comorile in brate...cat de frumos...e si normal sa ai emotii pozitive !!!
micky, felicitari pentru micii crestini...sunt superbi...iar tu esti o super mama !!!
Klu
36+
Theodora...
BoboMom spune:
Elenada, nastere usoara si sanatate multa tie si bebeilor! 
Micky, am vazut TOATE pozele
Sunt super bebicii tai si tu la fel 
Ayda, si fetita ta e o dulcica. Sa fiti sanatosi! 
pe toate fetele si va doresc weekend frumos!
Laura
23+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
ioana_p76 spune:
ELENA sunt cu gandul la tine si la pitici azi, e o zi minunata, in care vor veni pe lume piticii tai mult asteptati!
Iti doresc nastere usoara, multa sanatate pentrun tine si bebici, refacere rapida si laptic mult!
Te asteptam cand iti vei reveni si vei gasi putin timp.
Multi 

pentru voi trei!
Ioana
4+

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
Moniland spune:
ELENA
azi e ziua cand vor veni pe lume puiutii tai. Va fi cea mai minunata!!!!!
. De abia astept sa ne spui ca totul e ok cu voi 3. 
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
AMR: 4 ZILE
Moniland spune:
Eu sunt in aceeasi formula 3 in 1. ![]()
Nu e usor, dar nici nu ma pot plange. Daca burta nu ar fi asa de grea ar fi totul perfect. ![]()
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
AMR: 4 ZILE
KLU1973 spune:
elenada 

elenada
Sa ai opeatie usoara si recuperare rapida...bebei sanatosi si mancaciosi !!!
moni, mai ai si tu putinutz...trebuie sa mai rezisti !!!
Klu
36+
Theodora...
ayda_m spune:
Elena nastere usoara, bebei sanatosi si mancaciosi, lapticul sa vina cat mai rpd si asteptam cat de curand pozici cu voi

Moni mai ai asa putin
toate fetele
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea