Gravidute prin FIV (45)
Raspunsuri - Pagina 7
ayda_m spune:
Elena am niste emotii pt tine pt maine....Doamne, si eu la fel dupa 4 ani mi-am tinut fetita in brate, mi s-a implinit visul....o sa fiu cu gandul la tine maine
Hepilica deocamdata e usor cu fetita pt ca mananca si doarme in mare parte si e si mama cu mine, va mai sta o saptamana...dar dupa aceea vom vedea cum va fi singura pt ca si sotul va incepe serviciul, sper sa nu faca colici fetita...sa fie tot asa cumintica![]()
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
Fragutza spune:
Elena, draga mea, abia astept sa te vad cu piticii in brate!
Moni,intelesesem ca de la contractii se poate scurta colul. Asa ma linistesc si eu, ar fi facut dr control mai amanuntit daca vedea ceva in neregula.
Klu, tot cu gynipral ma tratez si eu, si aceleasi probleme le am, simt ca-mi iese inima din piept. Mai ai un pic si tu. Ai stabilit cezariana?
Hepilica, azi sunt ok, cateva contractii am avut numai.
Many, cum a fost la medic?
Va pup,
Raluca
32+
Natalia
elenada spune:
Raluca mie mi-a spus Catalin rezidentu ca te tin in spital 48 de ore de la nastere daca copilul are peste 2500gr si e sanatos si daca mamica e si ea ok.
Eu sper ca luni sau cel tarziu marti sa plecam acasa.
Pupici
elena
+37
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 1 zi
Maine voi fi mamica
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
Ralu maine la ora 9 trebuie sa fiu la spital. A zis ca dupa ora 12 imi va face cezariana.
elena
+37
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 1 zi
Maine voi fi mamica
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ayda_m spune:
Raluca eu am stat 3 zile jumate...dr mi-a zis la fel ca dupa 48 ore pot pleca dc bebe e ok, eu am stat o zi in plus pt ca a facut icter...
Elena abia astept sa te vedem cu bebeii in brate
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
elenada spune:
Ayda si eu abia astept sa ma vad cu ei in brate.
Bebelusa ta este superba. Imi vine sa ii mananc falcutele alea dragalase.
Miky gemenasii tai sunt superbi. Sunt asa diferiti. Pe baietel il percep ca fiind calm linistit si pe fetita o vad o zvapaiata. Sunt simpatici foc.
elena
+37
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 1 zi
Maine voi fi mamica
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
madalina28 spune:
Elena maine o sa ai cea mai minunata zi din viata, o sa-ti minunile la piept si o sa le spui cat de mult le iubesti!Nastere usoara mamico cu bebei sanatosi, mancaciosi si necoliciosi, iar tu mult laptic in tzitzi si recuperare rapida!

Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
ellanik spune:
Elenada succes maine.Nastere usoara, bebici sanatosi si cumintei.
Many multumesc pt indicatii.Nu stiu daca ne vedem in jur de 27 din motive tehnice(sotul e plecat).
pt toate gravidutele si mamicile.
6+