Gravidute prin FIV (45)
Raspunsuri - Pagina 6
many_bani spune:
Ellanik, eu la echo de 9 sapt. am primit de la prof. schema de diminuare si ptr. utrogestan si ptr. estrofem. Estrofemul(eram la 5 tb/zi dupa episodul de sangerari)am inceput sa-l diminuez cu cate o tableta la 5 zile pana l-am terminat, despre utrogestan 2ovule la 5 zile, pana am ramas in 2 ovule/ zi. La echo de 15 sapt. a zis ca pot sa-l scot de tot, insa bucuria nu a tinut prea mult ca la echo. de 20 sapt. dr. care urmareste sarcina a zis ca s-a scurtat colul si sa pun iar 2 ovule/zi. Ai inteles ceva?
Sa inteleg ca ne vedem in jur de 27.07.09?
Klu
Raluca azi cum te simti?
Moni, Elena ce fac puiutii?

O sa revin cu amanunte dupa echo.
Va pup
23 + 
Moniland spune:
Kittyke, concediu placut!!!
Raluca, contractiile pe care le ai fara dureri sunt normale. Schimba-ti pozitia si bea niste apa. Colul se poate verifica si prin tuseu, dar daca nu ti-a facut inseamna ca nu avea emotii dr. ca e vreo pb cu el. Daca stai linistit colul se lungeste.
many_bani, te asteptam cu vesti buneeee de la eco.
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
AMR: 5 ZILE
iana_mari spune:
Moniland DUPA SCHEMA CARE MI-A FACUT-O scap de utrogestan la 16 saptamani
ELENADA iti urez dupa acum sarcina usoara,copii sanatosi si recuperare rapida
ELLANIK multumesc la fel.Cum mai stai cu greturile?
MICKY copii sunt superbi,iar fetita sigur ajunge fotomodel.
KITTY concediu placut.
MANY_BANI ASTEPTAM VESTILE.
iana
10+ 

ayda_m spune:
BUna gravidute si mamici!
Imi pare rau ca nu am mai putut intra....o sa vedeti cum e cu bebe, e ff frumos.
Am intrat sa urez nastere usoara Elena si Moni, stiu ca tu Moni mai ai putin de asteptat!
Am mai pus la semnatura cateva poze cu bebica
pe toate
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
simona2 spune:
Bafta maine, Elena
Abia astept sa vedem poze cu comorile tale!!!
Noi suntem ok, am fost azi la eco si totul este in regula.
Doamne ajuta in continuare!
+8
dear_bambie spune:
Buna gravidute si mamici frumoase!
Am intrat sa-i urez Elenei, nastere usoara, refacere rapida, laptic mult si bun si bebelusi sanatosi si papaciosi! Abia asteptam poze cu piticii!

Moni, urmezi tu saptamana viitoare! 

printesele ascultatoare!
Micky, f frumoase pozele de la botez, iar bebelusii sunt minunati!

Kitty concediu placut!

Ayda_m, sa va traiasca mica printesa! Este o dulcica, iti vine sa o papi!

Many_bani, asteptam vesti bune de la eco!

Ellanik cum te mai simti?

Ioana, Claudia

Raluca

Azi am schimbat si noi prefixul!!! Nu-mi vine sa cred ca am ajuns la 20 de saptamani! 

Va 

si va imbratisam cu mare drag!!!
Un weekend cum va place!
20+

comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
KLU1973 spune:
raluca, poate sa-ti masoare colul cu eco transvaginala si va trebui sa-ti faca si control manual pentru consistenta lui...
Mai am contractii ...pe cele dureroase incerc sa le temperez cu gynipral dupa care mi-o ia inima la trap, dar asta e...de cateva zile am burtica mereu tare si bag si no-spa dar ce sa fac...o sa ajung luni la dr meu.
Oricum, a mai trecut o saptamana...de maine incepe numaratoarea inversa...luna a 9a 
Klu
36+
Theodora...
elenada spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt urari si va doresc sarcini usoare si la termen nasteri usoare si copilasi sanatosi.
Pup dulce mamicutele si piticii lor.
M-au napadit si pe mine emotiile pozitive bineinteles.
De maine voi fi mamica
Doamne nu imi vine sa cred. E minunat ce simt.
elena
+37
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 1 zi
Maine voi fi mamica
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
szivarvany spune:

Elenada, sa ai o nastere usoara, refacere rapida, mult laptic, bebei sanatosi, papaciosi, necoliciosi si somnorosi 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
hepilica spune:
elena, iti tin pumnii pentru maine. nastere usoara. sa sea DD sa fie totul bine si sa iti tii fericita si implinita bebelusii in brate. maine sunt aici sa aflu vesti. te pup draga mea. esti cea mai tare graviduta.

moni, tinem pumnii si pentru printesele tale.
o sa ne lipsesti de aici..., dar poate dacavei avea timp mai intri sa ne "vezi" si sa ne dai vesti despre voi.
ayda, fetita ta e finuta si draguta. sa-ti traiasca! cum te descurci? 
OFD - inca putin si treci de periada stresanta a primului trimestru. va urma perioada euforica a trim II.
eumada, uff prin cate treci si tu. tare grea inteleg ca este perioada asta, iar ce ti se intampla tie mi se pare chiar nasol. astazi cum mai esti? 
micky, copiii tai sunt minunati, iar tu o mamica frumusica si foarte...sexy. au crescut puiutii. ce bine ca are cine sa te ajute. te pup
.
ralu, cum esti? 
evy, ce trece timpul... deja saptamana 22... felicitari.
claudia_74 - bine ai venit. iti doresc sederea linistita si sarcina usoara. ai mare grija de tine si tine legatura cu medicul... e f. important. 
ioana_p76 - bine-ai venit si sarcina usoara. esti o graviduta norocoasa
si iti doresc asa sa ramai.![]()
klu, te apropii si tu usor usor de marea intalnire si uite asa toate am fost candva aspirante optimiste, apoi gravidute, dupa care...vom fi curand toate...mamicute ![]()

h.
30+ 
multumesc lui DD