Gravidute prin FIV (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

claudia mergi si fa-ti o ecografie,la medicul respectiv sau la oricare altul.....sa vezi daca puiutii tai sunt la loc daca au activitate cardiaca si daca nu cumva ai un hematom decidual......nu sta asa..daca doct.ala zice ca nu are ce sa-ti faca e prost.....eu am sangerat din saptamana 6 in saptamana 15 si am avut sarcina decolata....faptul ca medicul meiu m-a vazut zilnic aproape..a ajutat-o sa decopere unde era problema..am luptat si acum voi naste peste trei saptamani cuaa jutorul lui dumnezeu sfantul o fetitza perfecta.....mergi la eco nu sta asa....

Madalina s35Eva-Maria
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iana, legat de utrogestan, cei din Austria mi-au zis sa incep sa-l reduc cu o pastila /sapt pana il scot din schema de tot. Asta incepand cu sapt 7. Apoi la 9 sapt am sangerat si am revenit la 9 ovule/zi. Cred ca am mers asa cateva sapt, iar dr. care mi-a facut eco de DT la 12 sapt mi-a spus ca pot sa le reduc ca deja placenta e formata si ea secreta tone de progesteron, iar cel 9 ovule nu mai ajuta. Asa ca din sapt 16, cred, nu am mai luat deloc.
Sunt si fete care au luat toata sarcina utrogestan. Acum faci cum crezi ca e mai bine ca sa fii impacata psihic.
Claudia, daca te-au lasat durerile e mai bine. Poate ai un hematom pe acolo si trebuie sa se elimine. Tin pumnii sa fie asa si sa mearga sarcina de gemenuti bine.
Ioana, ai dpn de ziua mea , dar e f. probabil sa nu stea chiar 40 sapt. 39 e bine.

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Buna intrebarea ta Iana cu utrogestanul.Si eu eram curioasa cat il voi mi pune.Eu pun acum 8ovule/zi.De Estrofem stie cineva cum se opreste?Many_bani tu parca mi-ai mai spus dar ma stii ca-s nauca de cap.Iti tin pumnii pt maine (si ti-i dau inapoi cand ne intalnim ca ce te mai stresezi!!!Mama, mama! Bebe sta bine mersi si tu te dai de ceasu' mortii.Bataie!)
Iana felicitari pt puiuti.
Claudia si eu sunt de parere ca trebuie sa vezi si alt dr.Eu am avut cateva pete maronii si am fugit seara la eco la alt dr.Doamne ajuta sa fie totul bine si puii sanatosi.
Moni si Elena
Ioana te pup si aici si ma bucur din nou pt voi.Doamne ajuta!
la mamici si talpici de bebici prin burtici

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Claudia, ma bucur mult ca ti-au trecut durerile, dar sunt de acord cu fetele, ar trebui sa mergi la medic. Daca cel la care esti acum nu vrea sa te vada, poate n-ar fi rau sa mergi la altul. In rest stai cuminte in pat, da? Te pup! Sanatate multa si tie si bebeilor!

Laura 23+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Am intrat special pentru MONI si ELENA sa le urez si eu nastere usoara si bebici sanatosi si cuminti.
Claudia si Ioana felicitari din tot sufletul pentru reusita si bine ati venit in gasca FIV-oaselor.
Kineta a fost foarte frumos la botez in special mi-au placut ursitoarele, au avut un spectacol pe cinste. Am sa pun si poze. Eu mai pot pentru ca am numai un bebe aici la Bucuresti, unul este la mama si asa este parfum, mai ales ca am scapat de colici pot spune definitiv. Si avem numai 2 luni si o saptamana. Asa ca baga tare Infacol sa le treaca colicii.
Am luat ieri si un carucior simplu pentru un singur bebe sa ies cu baiatul afara.
Te pup si iti doresc sa treaca mai repede 2 luni, ca dupa va fi mai usor.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Am pus cateva poze de la botez la semnatura.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Micky, multumesc mult . Tare mult imi plac copilasii tai. Sunt perfecti.
Claudia, daca mergi la dr si iti va face eco, aceasta va fi tot vaginala caci altfel nu se vede. Poate sa observe care e sursa sangerarii, dar e prea devreme pentru inimioarele bebelusilor. Oricum sunt cu gandul la tine si sper sa-ti mearga bine.
Ellanik,

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Claudia, esti pe listutza! E bine ca te-au lasat durerile, mai mergi la un medic sa vezi ce e si cu sangerarile alea. Totusi zic ca medicul tau are dreptate, nu prea are ce sa faca acum. Si eu am avut sangerari si au trecut de la sine dupa cateva saptamani, chiar daca am fost la 3-4 medici. E important sa stai linistita in pat, fara efort, sa fii optimista si ai incredere in puii tai.

Klu, mai ai contractii? Ieri am fost la un pas de a ajunge la urgente, toata ziua mi s-a intarit burta, fara sa ma doara, doar simteam ca e tare. Am incercat sa nu ma panichez, dar azi noapte n-am mai rezistat si am plans vreo ora. Azi o sa merg iar la medic, poate reusesc sa-l conving sa ma puna la aparatul ala care monitorizeaza contractiile.

Elena, sunt cam hormonata acum si mai emotionala..mai tii minte cand eu eram la Budapesta, proaspat fertilizata si tu ma incurajai ca va fi bine si ca o sa ma intorc cu o unguroaica blondutza..Fata draga, sunt cu tot sufletul alaturi de tine, sa ai o nastere usoara si sa va intoarceti cat mai repede acasa.

Pupicei!

32+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Moni, Elena am uitat ieri sa scriu pentru ce am intrat de fapt....

De 18 iulie (adica cand nasti tu Elena) vom pleca din Bucuresti cu bebici cu tot o luna in vacanta si nu voi fi in fata calculatorului asa ca din pacate ratez vestea cea mare si nu voi putea sa va felicit dar cand vin inapoi recuperez

Moni momentan nu am poze foarte recente, ce am avut ai vazut dar cand venim inapoi o sa pun si poze cu "blondutii mei" ( numai ca tu nu o sa ai timp sa le si privesti )

NASTERE USOARA SI BEBICI SANATOSI !!!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Si inca ceva.. la echo de luni nu a reusit sa-mi masoare colul pentru ca statea copilul prea jos, sau ceva de genul asta. Exista vreo alta metoda?

32+ Natalia

Mergi la inceput