Gravidute prin FIV (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Claudia, ce faci? Sper ca e totul ok. Da-ne un semn cand poti!

Laura 23+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Buna . ce fca fetele dragi ?

bun venit noilor gravidute .

astazi am schimbat si noi saptamana . doamne ajuta .
cum va intelegeti cu caldura ? maine se anunta cod gaelben . osa ne vina rau de la atat caldura .

Pupicei tuturor

Evy 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FETELOR m-am intors si eu cu vesti de la eco.

Totul este in ordine:colul inchis,lichid amniotic normal ,iar bebeii sunt bine asezati.
Mi-a programat pe 30 urmatoarea eco. pt. nu stiu ce masuratori.A zis ca este foarte importanta.
Azi d-rita mea m-a preluat de la Marinescu,iar el era foarte incantat de rezultatul ei.A participat si ea la eco si era foarte emotionata cand a vazut ca sunt gemeni.
Am facut si o lista de lunga analize si m-a pus sa ma programez la dr. ALBU pt.morfologie fetala,cica este foarte aglomerat.
VA ROG SPUNETI-MI SI MIE CE INSEAMNA CRL 35mm.

MI-A dat si o schema de intrerupere a utrogestanului ,cam intr-o luna treptat,dar parca n-as asculta-o aici.Voi cum ati procedat?

VA PUPIC PE TOATE

iana

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

raluca, multumim pentru noul capitol, sa fie unul plin de vesti bune si de bebei sanatosi si frumosi !

ioana, bine ai venit, sarcina usoara si la termen !

claudia, bine ai venit, in ceea ce privesc sangerarile...si eu am sangerat in saptamanile 9 si 13 in jur de 4 zile dar fara dureri...mai tarziu s-au dovedit a fi de la un hematon retroplcentar. Asteptam vesti !

many bani, tin pumnii pentru maine, sigur o sa fie bine !

elenada, doua zile...super tareee !

moni, la cat de ascultatoare sunt comorile tale vor sta cu siguranta pana pe 22 iulie...asa intre zodii cu influente rac-leu...

onefineday, ma bucur ca nu ati mai avut probleme...la cat mai multe saptamani senine !

Klu 35+ Theodora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iana, super ca bebelusii sunt bine. Uita-te pe prima pagina ca este un link cu masuratori ecograf si iti spune si de CRL. Este o masuratoare prin care se poate stabili varsta sarcinii. La un CRL de 3,6 cm reiese ca sarcina are 10 sapt jumate.
Probabil analiza importanta este dublu test.
Klu

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

iana mari, CRL inseamna lungimea bebelusului din crestet pana la codita (fundulet). In ceea ce priveste utrogestanul...eu si acum iau 2/zi...dar sunt fete care l-au intrerupt treptat si nu au avut nici o problema...

Klu 35+ Theodora...

Mergi la inceput

MONILAND MULTAM.Ce ne facem dupa ce nasti,intodeauna esti asa de prompta si dai raspunsuri foarte repede.
Legat de utrogestan,tu cum ai facut?
BUN VENIT NOILOR FETE CLAUDIA SI IOANA

iana

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Iana, sa-ti spun cum am facut eu cu Utrogestanul. Desi doctorul meu imi spusese ca la 12 saptamani il pot opri, eu la 12 saptamani am inceput sa iau cu 1 mai putin pe zi/saptamana. Adica pana in sapt 12 am luat 6 pe zi (2 x 3 ori pe zi), in sapt 12 am luat 5/zi, in sapt 13 4/zi, sapt 14 3/zi, sapt 15 2/zi (atunci am avut si o sangerare puternica, dar de la un hematom, mi s-a spus ca nu are nici o legatura cu progesteronul), sapt 16 1/zi si din sapt 17 fara. Sper sa te ajute! Sarcina frumoasa si bebei sanatosi!

Laura 23+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_74 spune:

Datele mele sunt: FIV la Szeged - dr Maria Kriszan - ET 22 iunie; DPN 13 martie 2010 - sarcina gemelara
Este primul FIV...
Durerile de care va ziceam m-au lasat ca prin farmec, dupa 3 zile. In schimb, de sangerat sangerez in continuare. Parca as avea ciclu...
Am facut azi un test de urina sure check. E pozitiv in continuare... Nu stiu ce sa mai zic. La medic nu am ce cauta; vorbesc cu el zilnic la telefon si zice ca nu are ce sa-mi faca. Ma indeamna sa fiu mai curajoasa si sa strang din dinti, ca o sa treaca.
Sa speram!
Va multumesc mult pentru suport!

Mergi la inceput

KLU SI LAURA MULTUMESC MULT.
M-am lamurit si cu utrogestanul si cu CRL.

iana

10+

Mergi la inceput