Gravidute prin FIV (45)
Raspunsuri - Pagina 10
eumada spune:
Elena un vis devenit realitate......sa-ti dea dumnezeu numai bucurii de la micile minuni.M-a busit plansul si desi mi-e frica de cezariana...momentul intalnirii cred ca bate orice alta spaima....
te felicit inca o data......

Madalina
s35
Eva-Maria
AMR 20 ZILE
hepilica spune:
Moni draga, tu urmezi. Peste numai 4 zile.
Sa te ajute Dumnezeu sa iti tii printesele in brate, sa te bucuri pentru ele si sa le invalui cu dragostea ta adunata in ani si ani de asteptari, incercari, urcusuri, coborasuri, esecuri...
Sa ai o nastere usoara! Sanatate multa!
Sunt atat de bucuroasa pentru Elena!!!
h.
30+ 
multumesc lui DD
BoboMom spune:
Felicitari Elena!
Sa va traiasca bebelusii! Sa fiti sanatosi si fericiti! 
Laura
23+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
nusy spune:
Elena,felicitari mamico!!!! Sa fie bebelusii sanatosi,sa va aduca numai bucurii toata viata! Tie refacere rapida si laptic muuult!!!
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
KLU1973 spune:
FELICITARII ELENADA !!! SA-TI TRAIASCA COMORILE SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !!!
Klu
36+
Theodora...
many_bani spune:
Elena, felicitari pentru cele doua minuni din viata voastra.DD sa va ajute sa aveti o viata frumoasa. Recuperare rapida 

Moni si tu mai ai asa de putin. Doamne ajuta ca totul sa fie bine.
Fetelor sa aveti un w-e placut.

23 + 
kineta spune:
ELENA felicitari sa-ti traiasca bebelusii ,sa fie sanatosi ,iar tie iti doresc multa putere si sanatate

kineta spune:
MICKI F FRUMOASE POZELE, bebelusii sunt superbi,dulci foc,sa le fie de bine increstinarea si sa fie sanatosi,.LA noi Infacolul nu prea isi face efectul,am avut niste zile tare agitate cu baietelul,dr-ta la trecut si pe Debridat cate 1 ml de trei ori pe zi,si parca vad o ameliorare de 2 zile,sa vedem zilele urmatoare,azi a fost tare linistit acum pe seara a mai facut o criza de colici.Am mai adaugat si eu niste poze nu stiu daca apar,in parc....te pup,vb.