Gravidute prin FIV (45)
Raspunsuri - Pagina 11
DORIS_71 spune:
FELICITARI ELENA SI COPILASI SANATOSI SI MANCACIOSI.
Moniland mai ai asa putin, iti tin pumnii
.
Doris
21+
Matteo ......
poze
alsima spune:
Felicitari ELENA!!!
Multa fericire alaturi de cele doua mici comori din viatza ta! Sa va dea Dumnezeu numai bine!!
11+
alsima spune:
Fetelor am si eu o intrebare...
Noi marti implinim 12 saptamani si joi avem programare la echo 3D. Aveti idee daca putem vedea ce va fi bebe mic? Fetitza sau baiat???
Evy30 spune:
Elena felicitari . Copilasi - bine ati venit pe lume .
Kineta - superbi sunt bebeii . cu sapcute sunt de-a dreptul superbi . iti vine sa ii mananci .
Alsima , o sa iti spuna ce banuieste ca este , insa nu cu o siguranta de suta la suta . depinde...daca sta la plaja
,adica cu toate cele in sus , sigur va fi clar . bafta
Moni , draguto , abia astept sa aud ca au venit si printesele tale pe lume . mai ai foarte putin . iti doresc numai bine si recuperare rapida.
abia astept sa vina si momentul meu . mai am de asteptat insa pana atunci .
Many, Nusy 

bebelusul meu a avut astazi o activitate de m-a lasat uimita . toata ziua s-a jucat in burtica .nici nu stiu cand doarme ...sau loveste si in somn . de dimineata de pe la 10 si pana acum pe la 19. cand intr-o parte cand in alta . e superb ...
ma omoara caldura . nu suport aerul conditionat , il deschid ,fug in alta camera si ma intoc . alteori pun ventilatorul . acum e bine ca s-a racorit . noroc cu seara
pupiceiiiiiii
duminica placuta
Evy 22+
ellanik spune:
Elenada felicitari!Trebuie sa fii tare fericita! Sa fiti sanatosi atat piticii cat si parintii.Cum esti?Cred ca fara cuvinte.Dar proaspatul tatic?
OneFineDay exact aceeasi intrebare o am si eu .Eu luni intru in a 8-a sapt si azi nu am mai avut greata.Bineinteles ca m-am panicat si am avut doar o senzatie accentuata de slabiciune, somn si ameteala.As avea motiv sa ma sperii?Va rog , cele cu experienta scoateti-ma din depresia in care am cazut .
6+
pishko spune:
Elena, felicitari mamico!!!
Doamne cum a trecut timpul! Iti doresc multa sanatate, tie, piticilor si intregii familii, si sa te refaci repede sa ne povestesti cum a fost si sa ne arati si poze cu minunile tale.
pishko
+25 
pishko spune:
Moni ce putin mai ai si tu...
Multa bafta si tie cand o sa doresca si fetitele tale sa iasa sa te vada
Alsima Nu cred ca ti se va putea spune cu siguranta sexul de la 12 saptamani. Mie la eco la 11 saptamani si cateva zile nici nu s-a pus problema. Abia la 16 saptamani mi-a zis cu destul de mare precizie. Cred ca la 12 spatamani e mai mult pe ghicite. Felicitari pentru sarcina si multa sanatate!
Ellanik Nu e obligatoriu sa te simti la fel in fiecare zi. Greata in perioada asta apare si dispare, dupa care se instaleaza si nu mai scapi de ea pana misca bebe. Si nici asta nu e batuta in cui. Fiecare organism reactioneaza diferit. Eu n-am avut multe simptome despre care auzisem vorbidu-se la greu. Hai, nu-l mai stresa pe bebe degeaba si bucura-te de fiecare moment al sarcinii![]()

pishko
+25 
Avalon spune:
ELENADA, FELICITARI PENTRU BEBEI! SA FIE SANATOSI SI MANCACIOSI SI FARA COLICI!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
21+ 

Moniland spune:
Maine ma duc la dr. sa-i fac o surpriza
. A fost in concediu 3 sapt si sigur nu se asteapta sa ma vada in aceeasi formatie
. De abia astept sa vad ce mutra o sa aiba. Poate imi face si un eco,eu vreeeeaaauuuu, si sigur vom programa cezariana. Nu cred sa ma mai lase mult avand in vedere ca o sa am 38 sapt si 5 zile.
Dar tot nu cred ca mi se intampla mie. Si voi sunteti tot asa, sau realizati ca sunteti in sfarsit gravidute? 
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
AMR: 3 ZILE