Gravidute prin FIV (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

neatza fetele!
Moni, asa sunt si eu...nici acum nu realizez ca am o comoara, o minune langa mine, dupa atatia ani de asteptare....mai ai asa putin si iti vei strange printesele mult asteptate in brate
Am emotii pt fiecare dintre voi pt ca stiu cat am suferit pana sa ajungem aici...dar minunea s-a intamplat si rand pe rand devenim mamici

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pen spune:

FELICITARI ELENA! SA-TI TRAIASCA PUIUTII, SA VA BUCURATI DE EI! SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

alsima, eu am avut morfo de trim I la 12s si 3z si dr mi-a spus fara sa sovaie ca-i fetita, dupa parerea mea depinde de pozitia beblusului, de cat e de performant ecograful si cat de priceput este dr. Bafta multa sa fie sanatos in primul rand si in al doilea rand ce iti doresti !!!

ellanik, eu nu am avut nici o stare de greata toata sarcina...singurele simptome au fost sanii tensionati si stari de somnolenta; nu te mai stresa ca nu toti reactionam la fel...

moniland, nici mie nu-mi vine sa cred ce mi se intampla ca o simt pe buburuza crosetand in chiloti vb ta...ba face valuri ca nu are loc...ma topesc toata si stau si numar zilele pana facem si noi 37s; oricum de azi dimineata simt o presiune in pelvis de abia mai ajung la toaleta...se pare ca dra coboara...vom vedea...
Sunt curioasa ce fata o sa faca dr tau...
Esti cea mai tare !!!

many_bani, ne-ai abandonat...mi se pare mie sau nu ai scris nimic impresii de la eco...cum ti s-a parut ???

Klu 36+ Theodora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Klu, am povestit cate putin prin pag. 8

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Am fost la eco si bebe este ok.Multumesc lui Dumnezeu! Si voua pt sfaturi.Sunteti tare dragute.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

moni, te asteptam cu vesti maine. adevarul este ca fetitele tale sunt tare ascultatoare...gemenasi care sa stea 39 sapt.... felicitari!

h.

31+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor...
KLU, aceeasi varsta o va avea si bebele meu joi la echo...
Sper sa-i fie cald si sa stea la plaja.....ca sa vedem cu cine povestim...

Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare si minunate in continuare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

many_bani, iubita am citit acum unde ai scris...scrisesem amandoua cam in acelasi timp si nu am vazut atunci; ce sa-ti spun...ti-am zis ca are fixatie cu gr de maturare al placentei...hai sa-ti scriu ce mi-a zis mie care am facut eco la 21s : bebe 472gr, placenta posterioara gr 2/3 de maturare cu mici necroze ischemice, hematom cronic subcorional (am avut sangerari sub forma de cheaguri in doua reprize), indicatie repaus, restul organelor...normale...
Nu-ti face probleme, eu am repetat morfologia si la alt dr pt ca auzisem tot pe forum ca are fixatie pe maturarea placentei si pe IR-uri...si celalalt dr la cateva zile mi-a zis ca am grad de maturare 2...asa ca e discutabil cu asta...Pop este un adevarat pe malformatii si probleme cardiace...asa ca stai linistita...

Klu 36+ Theodora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MONILAND pt. ca o sa dispar cateva zile,vreau sa-ti doresc sarcina usoara,bebei sanatosi si mancaciosi si recuperare usoara,
Mult succes

PT. TOATE FETELE MINUNATE DUPA FORUM!

iana

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Moni, azi mergi la medic, asa-i? Tinem pumnii stransi-stransi!

33+ Natalia

Mergi la inceput