Gravidute prin FIV (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

bravo ellanik. acum te-ai mai linistit. asa si trebuie. fii optimista. vei transmite si puiutul tau aceeasi stare si vei vedea ca va sta cuibarit in burtica ta pana la 40 saptamani.

iti doresc sa ai in continuare o sarcina usoara si sa mergi mai departe linistita, fericita pt minunea pe care o traiesti si optimista ca totul va fi bine.

noi suntem aici daca vei mai avea nevoie de opinii...

h.

31+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Multumesc Klu , acum m-am mai linistit, joi merg la dr. mea cu concluziile, insa sunt fericita ca bebe este bine, chiar foarte bine dupa spusele domnului dr. Pop. O sa discut cu dr. despre celule stem si modalitatea de nastere, daca nu este prematura intrebarea.
Voi cu cine mergeti ma departe ptr. celule stem, ca eu ce pliant am primit de la dr. mea, mi se par extrem de scumpi, poate dublu fata de altii de pe piata de profil.
Moni azi asteptam vesti de la tine

Va pupicesc pe burtici

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Many, eu ma gandesc la Biogenis si Cord Blood Center. Nu am luat o decizie inca.

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

Moni, acuma emotiile si gandurile noastre se indreapta catre tine! Inca 2 zile si esti mamica! abia asteptam sa auzim vesti de la tine astazi dupa ce ai fost la doctor!

ce mai stiti de Elena, cum se simte, ce fac zbenguiatii aia mici?

Noi mai avem 2 zile si intram in sapt 12, tjohoooo ce fericire! Chiar nu am crezut ca o sa ajungem asa de departe. Suntem cumintei mai mult pe acasa, putin pe la birou, relaxare maxima si rasfatata de sotul meu si de toata familia Doamne ce bine e sa fii

va pup pe toate si va doresc o sapt super buna!

heja heja Moni si fetitzele ei ascultatoare foc!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Elena, felicitari, sa-ti traiasca puiutii, sa fie sanatosi si cuminti!!

Moni, sunt aici, cu gandul la tine!!! Doamne-ajuta, sa ai o nastere usoara si 2 printese sanatoase, cuminti si frumoase!!! Abia te astept la Mamici!!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Doar maine ma duc la dr. . Azi e nebunie la el ca deh a fost in concediu 3 sapt. M-am chemat maine la spital ca acolo putem sta linistiti la discutii. Vom programa si cezariana, nu se stie cand va fi: saptamana asta sau cealalta , asa mi-a zis. Asta stiam si eu ca nu o sa ma tina cu gemeni peste 40 sapt .
Cred ca trebuie sa-mi trec AMR 9 zile ca atunci se implinesc cele 40 sapt, adica fix saptamana viitoare.

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor am spart gheata, azi ptr. ca ma plictiseam m-am urcat in masina si m-am oprit la un magazin ptr. copii. Nu am luat multe lucruri dar ptr. psihiul meu a fost foarte bine.Am luat scutece din fine(2 buc.) un body cu maneca lunga si un body tip maieu, sunt foarte fericita.
Referitor la celule stem, eu am primit de la dr. mea pliantul de la Cryo-Save, care sincer mi se par foarte scumpi, cred ca ma indrept spre CBC dar sper sa accepte dr. sa lucreze cu kit-ul lor.
Raluca, ce ai mai facut cu carutul? Am vrut sa comand scoica azi pe net, de la bebe-strumf si a vazut ca au sediul in Tg.Mures, tot de la ei ai comandat si tu?
Au preturi ok, dar sper sa primesc ce comand.
Moni mai poti?
Seara placuta fetelor

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

De la babydino.ro am comandat caruciorul. Astept sa mi-l trimita pe cel comandat de mine, mi-au zis ca saptamana asta ajunge. Nu vreau sa generalizez, cred ca a fost o eroare numai in cazul meu.

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Aha!Many_bani ai luat primele lucrusoare.Bravo tie .Era si cazul !
Hepilica

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

many_bani, eu i-am ales pe cei de la CBC, sincer nici n-am intrebat dr ce si cum, doar i-am spus ca o sa colectam si celule stem...e alegerea mea nu are de ce sa comenteze, dupa parerea mea...

moni, superrr tare dr tau, optimist nu gluma...probabil ca atitudinea lui pozitiva te-a ajutat foarte mult de-a lungul intregii sarcini.
si asteptam vesti.

Klu 36+ Theodora...

Mergi la inceput