Gravidute prin FIV (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata!!!!
Noi suntem bine. Cateodata ma gandesc ca daca nu as fi avut asa burtoi, ca e greu de dus, nici nu as stii ca sunt gravida. Si bineinteles fetitele care miscotesc in burtica. Una mai mult dimineata si cealalta mai mult seara. Parca vad ce program o sa aiba dupa ce se nasc.
Klu, eu sunt o fire f. agitata si nervoasa, dar de cand cu sarcina sunt exact opusul. Toata lumea se mira cat sunt de calma si relaxata. Dr. care la inceput mi-a zis ca nu vine la nastere, inainte de a pleca in concediu mi-a zis ca totusi va veni la nasterea fetitelor daca nu pentru altceva , pentru tonusul meu de femeie gravida. Poate ca se gandea ca o sa nasc pana se intoarce el, dar i-am zis ca fetitele o sa-l astepte In concluzie am fost o optimista incurabila pe toata sarcina si cred ca asta a contat ca sa ajung cu o sarcina gemelara la aproape 40 sapt. Daca nu se intampla nimic astazi, maine voi intra in sapt 40 de sarcina.

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

Moni esti cea mai tare Ne inspiri pe toate! Nu pui si tu niste poze la semnatura sa vedem burtica?

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Elenada-te asteptam cu vesti si cu pozici cu bebeii !

Moni-si tu o sa ti tii curand fetitzele in brate, oau ce bucurie ! doua deodata !

Raluca, Many- eu am ales Cord Blood Center,cam intr o saptamana am primit tot, f. repede s au miscat, cred ca au vazut si data nasterii f. apropiata si asta a fost cauza !

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.36 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Am vorbit cu Elenada si azi o lasa acasa cu puiutii .
De abia astept sa vad pozele cu gemenutii ei.

OFD, burta mea a explodat pe ultima suta de metri si din pacate a lasat si urme. Oricum sotul m-a linistit ca asa am si eu amintiri din perioada sarcini.
Azi m-am cantarit si se pare ca in ultima saptamana am pus < 500 gr, deci pana la sfarsit nu o sa depasesc 17 kg.
A, am uitat sa o intreb pe Elena cu cate kg are acum mai putin .
Daria, de abia astept sa-mi vad fetitele. Sunt curioasa azi la dr. daca imi face eco, cate kg au. Sper ca au mai crescut si ca nu au stat degeaba atata in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hpo spune:

wow, moniland, 40 de sapt cu gemeni, incredibil, felicitari si refacere cat mai rapida sa te bucuri de fetite:)

spuneai de firea ta agitata dinainte de a ramane insarcinata...ai fost asa calma de la inceputul sarcinii, sau pe parcurs a venit starea de calm?

eu sunt la inceput si am zile foarte bune si relaxante (de obicei dupa eco:) dar apoi daca se intampla ceva - de ex duminica am avut sangerare toata ziua (doc a zis prima data ca ar fi hematom, ieri la eco a zis ca nu vede nimic si sangerarea ar fi independenta de bebe)

duminica seara am avut niste dureri de stomac ft ciudate care erau ba in partea de sus a pieptului ba se lasau (cat se ma sperie) si cand se intampla din astea ies din starea aceea zen si pana nu trag o portie de plans nu ma potolesc, oricat ma gandesc si stiu teoria ca asta nu ajuta bebicul...deci te intrebam cum reusesti tu ca asa vreau sa fiu si eu, optimista incurabila...:) da-ne reteta te rog:)

eu as fi azi in saptamana 9 si pana acum am fost mai agitata decat relaxata...poate pt ca inca nu il simt si nu am confirmarea ca totul e ok...

Mergi la inceput

hpo, de la inceputul sarcinii am fost asa. Pot sa numar pe degete zilele in care am fost agitata. De ex. in sapt 9 cand am sangerat, am plans pana am ajuns la spital si mi-a zis ca e totul ok cu bebelusii (am mai avut o sarcina pierduta, deci eram patita). Apoi in sapt 14 cand l-am innebunit pe sot cu "oare mai am copii in burta?" Si am facut o eco in plus doar ca sa ma linistesc. Si in rest nu cred sa mai fi avut nelinistiri. Evient emotiile dinaintea fiecarei eco. Dar nu a depins nimic de mine. Am fost increzatoare pe tot parcursul sarcinii ca va fi bine. De la ET mi-am zis ca nu au niciun motiv sa nu se prinda embrionii ca eu nu ma fortez la nimic. Cam asa ceva era in capul meu.
Dar cred ca dupa nastere imi revin la starea mea agitata.

Daca sangerarea e independenta de bb nu ar trebui sa fie pb cu el. o sa sangerezi pana se elimina cheagul de sange si apoi gata. La mine a fost o dezlipire de placenta, dar se vedea la eco daca exista flux sanguin in locul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Moni, te asteptam cu vesti bune azi.
Klu, tu cum esti azi, mai ai asa putin.
Raluca,Daria multumesc de informatii.
Ellanik, Evy

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

moni, esti cea mai tare !!!

Azi am fost la dr si buburuza apasa de mama focului pe col care este sters si centrat...tin picioarele stranse pana vineri, iar de vineri poate veni oricand ca nu mai suntem prematuri.
Oricum, simt uneori o presiune in pelvis de nu mai pot merge...durerile trec cu gynipral dar greu...burtica se intareste din ce in ce mai des si ia niste forme ciudate, e clar ca e grabita buburuza mea...
Sa vina cand vrea ea noi o asteptam cu multa dragoste pe iubirica noastra...cu toate ca eu incerc sa o conving ca dupa 1 august are termen de livrare
Dr. in situatia data mi-a zis ca ne vedem pe 3 august...eu i-am razand ca-i foarte optimist...vom vedea...

Klu 36+ Theodora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

salut
am fost si noi la morfo. bebe e bine , a crescut si se dezvolta bine .dr era multumit .placenta pe peretele anterior,fundic,grupaI ,grad 0 de maturitate.
am ir-ul crescut pe artera uterina dr. era sarita din grafic 0.65, pe stanga a zis ca e ok si pe artera ombilicala a iesit 0.69 ,aici nu a zis nimic. sincer sunt cam ingrijorata .
i-am zis ca vreau cezariana si nu a comentat nimic .a zis "da". m-am bucurat .
voi ce parere aveti ?cam ce rezultate ati avut voi la doppler?

pupici fetelor. Ma bucur ca sunteti bine .

Many felicitari pt cumparaturi .
Moni , succes

Evy 22+

Mergi la inceput

Dragele mele, fetitele se simt bine la mine in burtica.
Asa arata si dopplerul, au suficient lichid amniotic, placenta nu da semne de imbatranire. In concluzie, daca nu vor ele, a hotarat dr. data cand va face cezariana: 28 IULIE . Mai am fix o saptamana sa le mai duc in burtoi. Se vor naste aproape de termen, adica la 40 sapt fara 1 zi.
Deci se poate fetelor. Fiti optimiste si o sa reusiti pana la capat.

Mergi la inceput