Gravidute prin FIV (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Huski, eu cred ca ai o fetita dragalasa in burtica. sa-mi zici daca ma insel

39 sapt si 1 zi Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Moni, de ce crezi ca va fi o fetita? Sincer mi-ar placea foarte tare Astazi nu cred ca s-a vazut, nu mi-a zis nimic profu'
Eu stiu ca maine implinesc 12 sapt dar profu azi a zis ca 13,1 sapt....?!? eu acum dupa care masuratoare sa ma iau ? ca mi-a zis ca din saptamana 14 sa incep sa reduc arefamul si in sapt 15 sa renunt de tot la el.
Problema: de ce nu mi-a zis nimic de dublu test??? Nu-i musai? Eu stiu ca da...

Inca o data felicitari pentru burtica, ce zic fetitele mai stau, vor sa bateti recordul???

11+

Mergi la inceput

Huski, din cauza pulsului ca la fetite e mai mare decat la baietei.
Iar DT depinde de dr. Oricum e doar statistic, nu si diagnostic si poate din cauza asta dr. tau nu-l recomanda. Poate se bazeaza doar pe eco morfologice. Daca ai posibilitatea eu zic sa-l faci ca nu pierzi nimic. Poate niste banuti (~ 200 ron), dar e pt linistea ta.
Iar cu varsta sarcinii, poate ti-a zis-o dupa masuratorile ecografice ca bebelusul tau e un picut mai mare si atunci ai mai multe saptamani. Dar in cazul FIV-ului se stie exact data conceptiei si atunci si varsta sarcinii.

Fetitele mele stau bine mersi in burtica si eu sunt linistita ca le simt bine pe amandoua. Profit de cele 5-6 zile care au mai ramas cat suntem doar noi 3. Pana acum au fost doar ale mele, si de marti trebuie sa le impart cu ceilalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

huski, dau si eu ca si moni un pronostic ca-i fetita...tot dupa puls si a mea avea la aceeasi varsta a sarcinii 170 bmp

moni, buna teoria cu impartitul fetelor...esti o mare figura...Oricum, felicitari pentru leoaice !!!

many_bani, micky, andicu,

Fetelor va multumesc pentru sustinere...noi suntem bine tot 2 in 1 si nu mai avem asa stari de rau si dureri mentruale ca pana acum...dar in momentele astea ale sarcinii nu se stie niciodata...merg la baie cu mare frica sa nu mi se rupa apa cand sunt pe toaleta, asta-i o alta angoasa de-a mea...ca daca se intampla asa nu o sa stiu ce si cum De ieri nu am mai eliminat nimic iar buburuza miscoteste dar mai finut asa ca o domnisorica ce este Ii tot dau exemplu fetitele lui moni carora ar trebui intradevar sa le dam intaietate.
pe toate si va tin la curent !

Klu 36+ Theodora...

Mergi la inceput

Da, da Klu, sa nu mi-o luati inainte. Fetele mele sunt mai mari la varsta si asa trebuie sa ramana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andicu
Mooniiiii!!! nu stiu cum esti tu, dar eu la gandul ca nasti si o sa fii mamica, am emotiii!! cred ca o sa plang in ziua aia! deh, am ramas cu hormoni in plus dupa nastere..

Sau iti pregatesti hormonii pentru la anul. Vara viitoare noi ne plimbam pe faleza cu carucioarele si tu cu burtica. De abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Am o intrebare, poate ma puteti ajuta: acum la inceput o sa am nevoie de pernitza pt copila? Sau trebuie sa doarma pe o suprafatza intinsa?

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

KLU, sper din suflet sa aveti dreptate si tu si Moni, iar daca va fi baietel o sa fie la fel de minunat.
Cand mi-am propus sa fac un bebe am vrut sa am un copil, orice! Sa fie sanatos, e tot ce-mi doresc! (ca de simpatic(a)este dupa cum am vazut azi )

Felicitari si tie si Monicai pentru leoaice. E o zodie buna pentru fete. O spun din experienta (sunt leoaica de 10.08)
Apropo de 36 de sapt si de temerile tale eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji (astazi cand eram la eco a intrat un alt medic sa se consulte cu prof. Marinescu despre o gravida in 36 de sapt. daca sa-i faca ceva calmante sau sa o bage la eco si profu a zis ca sa mearga la eco ca e in sapt 36 si e ok)
un pentru tine si un Theodora

11+

Mergi la inceput

Ralu,stiu ca in primele luni copilului nu ii trebuie pernita. Eu nu voi folosi. Cat mai putine chestii in jurul lui sa nu si le traga pe cap si sa nu mai poata respira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Moni , merci! Si inca o intrebare: tu de unde ai luat lenjeriile de patut?

33+ Natalia

Mergi la inceput