Gravidute prin FIV (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Elena, bine ai ajuns acasa. Ce puiuti mari si lungani ai. Sa va traiasca. Sa fie sanatosi si norocosi, sa va bucurati unii de altii!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Elena, ai copilasi superbi, sa speram ca sunt si cuminti pe cat de frumosi sunt. Sa va traiasca si sa va lumineze viata, refacere rapida.
Klu, vorbeste cu buburuza sa fie cuminte si ascultatoare sa astepte intai sa vina fetele lui Moni si apoi ea . DD sa va ajute sa treceti cu bine si sa va bucurati de momentul intalnirii.
Ayda si printesa ta este domnisorica, are si cercei, mai maiiiii,
Evy, vad ca noi functionam invers, eu sunt stresata maxim inainte de echo, tu dupa. Potoleste-te si lasa bebe linistit
Ellanik pe unde esti nu ne mai spui nimic?
Fetelor va pup si va urez o seara linistita

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

evy, mie mi se umfla gleznele cand stau mult in picioare sau pe scaun. apoi daca am o perioada de repaus si stau cu ele intinse, mi se desumfla. nu mananc foarte sarat, dar nici fara sare.
in schimb mi s-au umflat mai rau degetele de la maini si ma dor si articulatiile lor. de desumflat nu se desumfla. poate dupa ce nasc.

nu-i o mare problema. nu te nelinisti. "chestii" inerente in sarcina...

te pup.

h.

31+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

eumada, cum mai esti? cum te mai simti? mai da-ne un semn sa stim de tine.

h.

31+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

am stat si eu in pat si mi-am pus ceva ca sa stau mai sus cu picioarele
acum s-au desumflat
imi intrase in cap ca daca pe artera dr e un pci peste limita maxima valoarea sa nu am risc de preeclamsie . in schimb sotul a zis ca imi da o mama de bataita si m-am calmat .

Evy 22+

Mergi la inceput

evy, si eu cred ca te panichezi prea repede si iti faci prea multe griji. fii mai relaxata si optimista. e foarte important pt puiutul tau. esti in sapt 22, nu ai de ce te teme, bb e bine...fii fericita... e perioada cea mai frumoasa din sarcina

h.

31+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Elena ai niste minuni de copii, frumosi foc, sa iti traiasca, sa fie sanatosi si fara nici un pic de colici. Imi vine sa ii mananc. Refacere rapida si multa rabdare.
klu

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna seara fetelor.....

Am fost ieri iar la eco si control si mi-a dat un termen 11 august.....
fetitza e mare..doctorul s-a crucit...mama fetei e si ea maaaaare......a tabarat omul pe mine...ce burta mare am...la 35 saptamani si 5 zile are 3400,m-a trimis pe loc la analize fulger..glicemie,transaminaze.........
In ciuda faptului ca mancasem a iesit glicemia 72{limita inferioara este 65} si restul pperfecte....tensiunea 10 cu 6.Dupa aia...a inceput..testul de glicemie provocata..sa ti-l faci.....ai grija la copil...scoate sarea...aia am scos-o deja......etc etc..era de-a binelea speriat si eu capiata de cap.
La eco desi abia am facut una a zis ca e perfecta ....are tot la locul ei......e pusa in diagonala....si grasunica....m-a rugat doar sa nu fac deloc efort ca sa mai stea macar doua saptamani.....cam naspa dar asta e...
Pe de alta parte mi-e frica de operatie...dar.....citind postarile lui Neli_ra(venita nou la odiseea zmeuricilor) mi s-a facut rusine.......ea are curajul asta de a infrunta viatza......asa cum e...eu(noi) avem de toate si ne plangem..de una...altele sunt incercarile vietii nu o banala operatie.....zau cand vad de atea imi dispare orice frica..

va pup pe toate si o sa va scriu...ma bucur ca sunteti bine.....

Madalina s35Eva-Maria
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

multumesc mult
asa e recunosc ca ma panichez repede .mititelul meu a dat destul de mult din picioruse asta seara . cred ca vroia sa imi spuna si el ca sunt cam stresata .mi-am luat si tensiunea si am 11.5 cu 6 . mama zice ca e buna...ea stie .

va pup
multumesc

Eumada felicitari . mai ai puntin . totul va fi bine . suntem alaturi de tine sa te sustinem

Evy 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna dimineata!

Am fost astazi la eco: CRL = 57.3mm
BPD = 20.1 mm
Placenta anterioara cu structura normala
L.A = normal, Cord = 170 batai/minut

L-am vazut pe bebeeeee!!! Are o mutrita tare simpatica
E mai maricel decat stiam eu...de...seamana cu tacsu'
Din pacate urmatoarea eco va fi pe 11.09 ca e profu' in c.o.

11+

Mergi la inceput