Gravidute prin FIV (45)
Raspunsuri - Pagina 17
ayda_m spune:
OneFineDay, am nascut pe 9 iulie
, dar inca mai apar pe prima pagina ca nu am nascut ![]()
Klu eu am eliminat dopul gelatinos si a mai durat aprox 2 sapt pana am nascut.
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
OneFineDay spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayda_m OneFineDay, am nascut pe 9 iulie Klu eu am eliminat dopul gelatinos si a mai durat aprox 2 sapt pana am nascut. Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009) ![]() www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea Ayda scumpa, scuza-ma dar am scris gresit, vroiam sa-i scriu lui Klu ca ea urmeaza dupa Moni..... Imi cer iertare, stiu ca ai nascut ca doar am si vazut pozele cu grasunica ta |

te pup
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayda_m OneFineDay, am nascut pe 9 iulie Klu eu am eliminat dopul gelatinos si a mai durat aprox 2 sapt pana am nascut. Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009) ![]() www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea |
Ayda, sunt pe prima pagina datele tale de cand le-ai dat prima data!

33+
Natalia
hepilica spune:
Elena, bine ai revenit!
Ai 2 puiuti absolut superbi. Nu am cuvinte. Si ce mari sunt!!!! Nu degeaba ai avut ditamai burtica. De fapt cred ca ai avut cea mai mare burta de pe forum...
, dar si peste 5,6 kg copii in ea.. (daca am retinut bine)..
Daca mai stateai un pic bateai toate recordurile...
Din tot sufletul te felicit, mamico fericita!
Sa-ti traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei
h.
31+ 
multumesc lui DD
hepilica spune:
Klu, iti tinem pumnii. Mai rezista putin.
Te asteptam cu vesti.
h.
31+ 
multumesc lui DD
huski spune:
Elena, , 

, Sa-ti traiasca puiutii si sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de ei!
Doamne cat sunt de frumosi!!!

Desi sunt la serv. cand am citit ce ai scris si am vazut pozicile mi-au dat lacrimile instantaneu...de m-au intrebat colegii daca am patit ceva...![]()
FELICITARI pentru realizare!!!

11+
ayda_m spune:
Raluca, acum am vazut prima pagina, multumesc 

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
Evy30 spune:
Elena bine ati venit acasa . felicitari pt bebelusi . sunt mari si frumosi .
Fetelor multumsc pt sfaturi .Asa imi zice si sotul ca dr .R stie ce face si daca el nu s-a panicat de ce ma panichez eu ..de ce ...ca sunt paranoia .
eu am un bebe tare cuminte in burtica . foarte rar isi face simtita prezenta , adica cam de 2-3 ori pe zi , insa prin lovituri puternice sa stiu ca e acolo .
Problema e ca mi se umfla gleznele foarte tare . si nu mananc sarat ,de fapt nu prea mananc mancare cu caldura asta , ci numai fructe .
e vreun remediu pt umflat ? sau asa o sa fie de acum incolo ?
pupici dulci tuturor
Evy 22+
KLU1973 spune:
ayda, multumesc pentru raspuns...am citit si eu si mi-a zis si dr ca nu este nimic batut in cuie poate dura intre o zi pana la 2 saptamani...
Oricum, nu ma mai misc din pat, de azi s-a cazat mama la mine si-mi aduce pana si masa la pat...ce mai asa rasfat sa tot fi gravida; mai am din cand in cand cate o intepatura si cate o BH dar nu ma mai doare ca pana acum...vom vedea.
va multumesc si 

pe toate !!!
Klu
36+
Theodora...
andicu spune:
Elena, ai niste minuni acolo, inr-adevar!
Sa-ti traiasca frumusetile , sa fie sanatosi si mancaciosi si sa doarma noaptea!! Of, mor de dragul gemenilor! Si cand se vede asa bine care e baietel, care fetita, cu trasaturi clare si frumoase...hmmm..

Klu, tin pumnii sa mai stea printesa o saptamana macar in burtik! Sunt cu ochii pe tine, si cum dai de veste , cum ma bag la majorete!
La fel si pentru Dariaioana! 
Mooniiiii!!! nu stiu cum esti tu, dar eu la gandul ca nasti si o sa fii mamica, am emotiii!! cred ca o sa plang in ziua aia! deh, am ramas cu hormoni in plus dupa nastere..![]()

Avalon, creste burtica, creste?!! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)Asa cresc
Bazar pentru Mihaita