Gravidute prin FIV (45)
Raspunsuri - Pagina 16
elenada spune:
Hello hello
Va multumim frumos pt gandurile frumoase.
Ieri am ajuns acasa.
Sa facem cunostinta
Eu sunt Ana si sunt cumintica foc. Pap si dorm mai tot timpul. Mami zice ca seman cu tati si imi place somnul cum ii place si lui. Va pupic dulcic si daca vreti sa am vedeti gasiti poze puse de mami in urmatorul link http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Piticii%20mei%20scumpi/
Eu sunt Matei si ieri m-am speriat putin din cauza schimbarii locatiei astfel incat am tinut mortis cateva ore sa stau numai la mami si la tati in brate. Dar pana la urma m-am linistit si dupa ce am papat dormim linistit in patut. Eu sunt tare curios de fel asa ca atunci cand sunt treaz studiez pe toata lumea. Si cu mine a pus mami poze in linkul de mai sus.
Mami tati bunica si cu bunicu sunt absolut topiti dupa pitici si nu ii mai scapa din priviri.
Mami isi revine dupa cezariana. E cat de cat ok dar foarte agitata din cauza noastra. Nu stie ce sa mai faca sa ne fie noua bine dar suntem siguri ca incetu cu incetu se va descurca.
Mai vorbim
Pupici

elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Fragutza spune:
Elena
, bine ati venit acasa! Felicitari inca o data pentru copilasi, sa fie sanatosi si aveti numai bucurii impreuna!
Sunt atat de dragalasi, dragutii de ei! Sa ne mai pui poze, da!
Abia astept sa-mi vad fetitza!
33+
Natalia
ayda_m spune:
Elena sunt superbi piticii!!!!
Si mi se pare mie ca Matei seamana cu mami
. Sa va traiasca, sa fie sanatosi, mancaciosi si tie refacere rapida!
Noi suntem bine, bubulina mea incepe sa ne faca program....o tine pe mami treaza uneori.... e obositor dar e frumos![]()
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
eumada spune:
ELENA.....un singur cuvant....

...BRAVO MAMICO SA-TI TRAIASCA PITICII......

Madalina
s35
Eva-Maria
AMR 20 ZILE
pishko spune:
elena cat de dragalasi sunt piticii tai!!! Si ce dolofani!!
Mamica! unde i-ai tinut?!!
SA fie sanatosi si norocosi si voi pe langa ei! 
pishko
+26 
OneFineDay spune:
Elena ce copii superbi ai, felicitari, sunt minunati!!!!! imi vine sa-i strang in brate si sa-i pupacesc, ce scumpete de prunci!n 

Cred ca sunteti innebuniti dupa ei! Ce diferiti sunt, nici nu ai zice ca sunt frati ;-) Tare ma bucur ptr tine! cum te simti in rest, esti bine? Ai laptic?
te pup!
Moni, cum iti trec zilele? Ce faci toata ziua?
Ayda, inca un pic si e randul tau, tu esti urmatoarea, dupa Moni, sau gresesc?
va pup pe toate!
Maja , de maine
12+
hpo spune:
elenada
FELICITARI![]()
ai 2 jucarii in loc de una, nu te plictisesti si ii tii si pe tati, bunicu, bunica in distractie:)
KLU1973 spune:
elenada, sunt superbi piticii tai...au niste trasaturi foarte bine formate iar fetita cu acea rochita este deja o adevarata domnisorica. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii toata viata !!!
Fetelor, se pare ca am inceput sa elimin dopul gelationos sau chiar l-am eliminat pe tot ???...pe hartie a ramas un mic mucilagiu incolor cam de 2-3 cm...am sunat dr si mi-a zis sa iau in continuare antispatice si ne auzim mai pe seara...
Culmea e ca azi dimineata m-am trezit mai bine ca oricand fara nici o durere, fara nici o contractie...aseara am avut asa mici dureri de spate care au trecut cu no-spa.
Va tin la curent ...
Klu
36+
Theodora...
ioana_p76 spune:
ELENA FELICITARI!!
Piticii tai sunt superbi! Sunt tare dragalasi, cred si eu ca toata lumea nu mai poate dupa ei 
Va doresc tot binele din lume! Multi 
pentru voi trei!
MONI tu urmezi, abia astept sa vad si pozele cu fetitele tale!
x 3
la burtici!
Ioana
5+

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KLU1973 Fetelor, se pare ca am inceput sa elimin dopul gelationos sau chiar l-am eliminat pe tot ???...pe hartie a ramas un mic mucilagiu incolor cam de 2-3 cm...am sunat dr si mi-a zis sa iau in continuare antispatice si ne auzim mai pe seara... Culmea e ca azi dimineata m-am trezit mai bine ca oricand fara nici o durere, fara nici o contractie...aseara am avut asa mici dureri de spate care au trecut cu no-spa. Va tin la curent ... Klu 36+ Theodora... |
Klu, tin pumnii sa mai stea fetitza cu tine. Tin minte ca si la Ayda s-a eliminat dopul si a mai durat ceva pana a nascut. Poate iti spune ea mai bine.
33+
Natalia