De la Ikea ca mi s-au parut simple fara brizbrizuri. ![]()
In patut, acum la inceput, o sa stea pe un cearceaf. Deasupra pun un scutec absorbant din acela 90x60 de la happy, apoi un scutec subtire din bumbacel. Le acopar cu paturica. Atat. Deci nu am nevoie de asternut decat de un cearceaf, in prima faza, si o paturica subtire in caz ca adie vantul prin casa
, doar e vara. Cred ca nici aparatorile laterale de patut nu le pun inca, ca sa poata intra aerul prin gratii. Cred ca le pun dupa un timp si doar pt ca sunt desene pe ele si sa le vada. De fapt din cauza aceasta le-am si luat. sa se uite la desenele din jurul lor. ![]()
39 sapt si 1 zi
Laura Ioana
Irina Maria
Elena, felicitari din suflet pentru doi copii absolut superbi!
Sa va traiasa si sa va umple sufletele de bucurie!!!
Huski...care e problema ca e dr tau in concediu?
Eu trisez mereu...cum mi-e dor de bebica...cum ma infig la clinica de langa casa
La 8 saptamani dr a zis ca avea 176 batai pe minut..deci umplem topicul de domnisoare?
Azi am fost la medicul meu pt. ca am avut o mica scurgere maronie care m-a bagat in sperieti. Se pare ca nu e nimic ingrijorator, doar un mic hematom care va disparea.
9+
Si bebe meu la 9sapt.+ avea 171 batai/ min. si pentru ca-mi era foarte rau toate colegile au zis ca va fi fetita, darrrrrrr surpriza a fost baietel
24 + 
huski, pai si eu tot leoaica...de 0908...asa ca stiu cat suntem de invincibile...si de modeste
; iti dai seama al meu sot...taur cu doua leoaice 
ralu, si mie mi-a zis si mie pediatrul in legatura cu penita ca nu este necesara acum...eu mi-am luat din aia de la chico sa nu se rasuceasca bebe...
Klu
36+
Theodora...