Romanii din Marea Britanie (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Pai Andra,daca ei ti-au trimis e-mail de confirmare in care scria clar ca ai dreptul la 20 de kile de caciula,asa e !L-am intrebat pe al meu mandru .Poti totusi sa suni la ei,undeva,sa afli din timp .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Multumesc frumos pentru toate sfaturile si experientele impartasite, fetelor!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Cu multa placere si sa-ti priasca vacanta!

Mergi la inceput

Salut tuturor,dragelor!
Sunt "disperata" !Nu mai stiu ce sa mai gatesc ,mai ales pentru cina !Daca stiti vre-o reteta de mancare englezeasca,vre-un link pe undeva,v-as fi super recunoscatoare!Am cautat pe net,am cautat in "La bucatarie",am cautat prin neamuri,pur si simplu sunt in pana de inspiratie , adica nu gasesc nimic din ce n-am mai facut .Nu vreau chestii complicate ci pur si simplu o mancare gustoasa pentru familie .
Si sa nu includa:ciuperci (mandrei mele nu-i plac),vinete ,varza de bruxelle ca nu le plac astea .
Multumeeeeeeesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

[quote]citat din mesajul lui LauraNicole

Salut tuturor,dragelor!
Sunt "disperata" !Nu mai stiu ce sa mai gatesc ,mai ales pentru cina !Daca stiti vre-o reteta de mancare englezeasca,vre-un link pe undeva,v-as fi super recunoscatoare!Am cautat pe net,am cautat in "La bucatarie",am cautat prin neamuri,pur si simplu sunt in pana de inspiratie , adica nu gasesc nimic din ce n-am mai facut .Nu vreau chestii complicate ci pur si simplu o mancare gustoasa pentru familie .
Si sa nu includa:ciuperci (mandrei mele nu-i plac),vinete ,varza de bruxelle ca nu le plac astea .
Multumeeeeeeesc!

Buna Laura, daca vrei un fel de mancare englezesc pentru cina, incearca roast beef cu Yorkshire pudding si gravy. Este foarte simplu de pregatit: cumperi o bucata de muschi de vita, o speli, o freci cu ceva mirodenii (facultativ) si o coci in cuptor la 200 de grade celsius pentru un timp variabil, in functie de greutatea bucatii de carne. Daca are 1 kg, atunci o coci timp de 90 de minute. Pentru gravy ai granule de gravy in supermarket. Yorkshire pudding se gaseste de asemenea in supermarket sau o poti face acasa (se face un amestec de faina, ou si lapte ca pentru clatite si se coace in cuptor intr-o tava speciala cu locuri pentru aluat; probabil ca in tara am folosi tava asta pentru tarte). Pe langa Yorkshire pudding englezii adauga langa friptura morcovi fierti, mazare, cartofi, varza de Bruxelles, broccoli. Tu poti selecta ce va place.
Nu este foarte complicat si poti usor varia cantitatile in functie de cate persoane sunteti la masa.

Mergi la inceput

Ella,iti multumesc mult de tot!O idee foarte buna si cred ca o voi pune in aplicare maine !Azi fac friptura de miel la cuptor .Noi suntem 3 persoane,doi adulti si-o jumatate (adica picia) .
Multumesc mult inca odata !Ma gandeam sa-mi cumpar o carte de gatit englezeasca pana la urma ca omul meu nu e el figurist la mancare dar nici sa-l chinui,sarmanul,nu vreau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Laura poti cauta aici http://www.bbc.co.uk/food/recipes/

Eu am primit cadou o carte de bucate scrisa de Garry Roades care imi este foarte utila, are niste supe excelente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Laura, cu multa placere. Imi pare bine ca am putut sa te ajut.
Letitia are dreptate, poti gasi retete pe internet. Nu cred ca trebuie neaparat sa iti cumperi o carte. De asemenea, la Sainsbury's mai poti gasi fluturasi cu tot felul de retete folosite de Jamie Oliver (sper sa il cheme asa), bucatarul acela care apare la televizor si care lucreaza si pentru Sainsbury's.

Mergi la inceput

Oho!Super!Multam mult pentru sfaturi !

Mergi la inceput

Ella,am pus in aplicare sfatul tau cu roast beef si au mancat ai mei de-au spart!Acu stau cu burtile "la soare" si se odihnesc!Multam mult de idee!

Mergi la inceput